USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вже сьогодні у Луцьку – матчева зустріч «Тільки разом»

4 Травня 2016 10:08
Учасники міжнародної матчевої зустрічі Тільки разом прибули до Луцька і готуються до стартів, що відбудуться на стадіоні Авангард у середу 4 травня. Тривають останні приготування. Про це інформує Федерація легкої атлетики Волині.

Змагання відбуватимуться під патронатом Фонду Ігоря Палиці "Тільки разом", за сприяння якого у Луцьку нещодавно відбулася міжнародна матчева зустріч.

Нагадаємо, 24 квітня на луцькому стадіоні «Авангард» відбувалися видовищні змагання з легкої атлетики -Міжнародна легкоатлетична матчева зустріч Україна-Білорусь-Туреччина. Легкоатлети змагалися на оснащеному за останнім словом техніки стадіоні «Авангард», який цьогоріч отримав ІІ категорію міжнародної сертифікації. До слова, це дозволяє проводити на головній спортивній арені Волині чемпіонати всеукраїнського, європейського та світового рівнів. Це стало можливим завдяки втіленню програми «Луцьку – спорт високих досягнень», ініційованій Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом».

Як повідомляє прес-служба Федерації, делегації Замостя, Любліна, Бресту, Сум і Донеччини сьогодні приїхали до Луцька, ознайомилися із стадіоном Авангард, потренувалися. В конференц-залі відбулася технічна нарада із представниками команд. На ній уточнено усі аспекти проведення завтрашніх змагань. Увечері спортсмени і тренери побували на екскурсії в замку Любарта.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: РОЗКЛАД ЗМАГАНЬ

Нагадаємо, що міжнародна матчева зустріч "Тільки разом" стартує у середу 4 травня о 14.00 на стадіоні Авангард. У змаганнях візьмуть участь юнаки і дівчата 1999 р.н. і молодші. На доріжках і секторах Авангарду змагатимуться команди Любліна, Замостя, Бреста, Сумської області, Рівненської області, Донецької області, двох команд Волинської області.

ВІДЕО:



Фото із першого дня перебування делегацій:

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus