USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Війна за воду у Криму та ймовірна атака Росії з півдня: Ігор Палиця – в ефірі ток-шоу «Право на владу». Відео

9 Липня 2020 21:47
В ефірі ток-шоу «Право на владу» сьогодні, 9 липня, разом із секретарем РНБО, віце-прем'єр-міністром, нардепами та активістами, бере участь нардеп від Луцька Ігор Палиця. Говоритимуть про загрозу з боку Криму, адже там активнішими стали російські військові та все частіше звучать побоювання, що Росія готується напасти з захопленого півострова.

«Скрізь тліють пожежі. Палає прифронтова Луганщина, де загинули п’ятеро мешканців одного із сіл. Та ще більша тривога – на півдні. В Криму активізувалась російська військова махіна. Півострів потерпає через посуху. І все частіше звучать побоювання: Росія нібито готується до війни за воду та планує напасти на український південь із захопленого Криму. Наскільки ймовірна загроза? Чи готова Україна до нападу ворога? Та чи існує спосіб запобігти новій війні? Цій темі присвячуємо дискусію цього четверга у ток-шоу «Право на владу» з Наталією Мосейчук», – йшлося в анонсі.

До участі запрошені: секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов; віце-прем’єр-міністр України – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков; народний депутат від фракції партії «Слуга народу» Ірина Верещук; народний депутат від депутатської групи «За майбутнє» Ігор Палиця; народний депутат 8-го скликання, голова партії «Національний корпус» Андрій Білецький; блогер, представник Донецька у політичній підгрупі на Мінських переговорах Денис Казанський; колишній заступник голови СБУ Віктор Ягун; колишній віце-прем’єр з питань економіки і економічних реформ АР Крим, народний депутат України V, VI, VII скликань, т.в.о. заступника глави Адміністрації Президента в 2014 Андрій Сенченко; голова аналітичного центру «Донбаський інститут регіональної політики» Енріке Менендес та інші.

Ефір розпочався о 21.45.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus