USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Епілептичний напад у водійки був вперше: подробиці ДТП у Луцьку

26 Грудня 2018 14:51
У Луцьку сталася ДТП через приступ епілепсії у водійки. Інцидент трапився близько 8:30 на вулиці Гулака-Артемовського поблизу Луцького пологового будинку.

Як розповів речник головного управління поліції в області Віктор Гомоль на місці працювала слідчо-оперативна група, в автомобіля пробите колесо та розбите заднє скло – йдеться у сюжеті Суспільного Волині.

Чоловік водійки В’ячеслав Власюк розповів, що дружина понад 10 років керує авто і раніше не потрапляла у ДТП. А сьогодні на повороті пробила колесо та не впоралась із керуванням.

«В дружини епілептичного нападу не було ніколи. Вона на обліку не стоїть. Вона розумна жінка. Працює головним бухгалтером... Якраз навпроти в’їзду в обласну лікарню – ледь не рів... То про це треба думати дорожникам...», – розповів В’ячеслав.

Як розповіла старший лікар Центру екстренної медичної допомоги Світлана Іщук, виклик про ДТП надійшов до диспетчерської о 8.34. Медикам повідомили, що постраждала затиснута в автомобілі.

За словами Світлани Іщук у жінки-водійки вперше був зафіксований епілептичний напад. Їй діагностували закриту черепно-мозкову травму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus