USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Кубіцького насварили за ДТП поблизу дитячого садочка

27 Січня 2015 11:01
Очільника департаменту ЖКГ сварили через те, що комунальники досі не вирішили проблему аварійності поблизу ДНЗ №25 у Луцьку.

Про це йшлося під час оперативної наради в Луцького міського голови 27 січня.

На проблемі, що виникає на вулиці Чехова поблизу ДНЗ №25, акцентував увагу перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук.

«У Вас є відділ, який займається питаннями безпеки транспорту на території міста. Три рази збивають і все це проходить тільки через засоби масової інформації, жодного лиця ніхто не бачить. Чи ми чекаємо, поки там когось задавлять з дорослих чи дітей? », - звернувся перший заступник міського голови до директора департаменту ЖКГ Івана Кубіцького.
Він зазначив, що за кермом були нетверезі водії. Побачивши, що у відповідь головний комунальник міста лише посміхається, Святослав Кравчук обурився.

«Що ти смієшся? Ти смієшся до пори до часу, а є людина, яка відповідає за ті речі. Поставте там берлінську стіну, або поставте знак, вихід із ситуації має бути!», - емоційно звернувся до очільника департаменту житлово-комунального господарства Кравчук.

Він нагадав, що на цьому місці ставили труби та блоки, які збивали. Перший заступник міського голови закликав бодай раз покарати п’яного водія, якого витягають з побитої автівки.

«Це бачить ДАІ, а не я», - відповів Іван Кубіцький.

На запитання Святослава Кравчука «а ти чим займаєшся?», той відповів - «роботою».
Перший заступник мера наголосив, що потрібно встановити знаки, адже, оскільки діти йдуть у садочок, ситуацію потрібно вирішити. Він підкреслив, що у випадку біди, ДАІ та Іван Кубіцький звинувачуватимуть один одного.

Своєю чергою, начальник міського УДАІ Віктор Главічка повідомив, що винні у двох ДТП водії були затримані, на них складені адмінпротоколи, спрямовані в суд. Два автомобілі затримали на арештмайданчик згідно з чинним законодавством.
Міський голова Микола Романюк розповів, що водіїв, вочевидь, доведеться вчити, як це роблять в Об’єднаних Арабських Еміратах, встановлюючи бетонні блоки-«шістдесятки» на узбіччі. Також він визнав, що на місці ДАІ повинна працювати нова служба, адже наразі «поваги до закону немає».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
......... Показати IP 27 Січня 2015 11:10
якби збили самого Кубіцького там...щоб він сказав?
лучанин Показати IP 27 Січня 2015 11:31
та подивіть на його наглу морду!!!! Він як афоня ухмиляється!!!!!((((( До сра*и йому той Кравчук!
Лучанин до лучанин Показати IP 27 Січня 2015 12:00
А Кубіцькому все "фіолетово"! Чхав він на всіх. І коли зупинка впала і роздавила бабусю, він теж був ні при чому, винен був сильний вітер. Тепер головне, щоб він ті бетонні блоки закріпив добре, щоб вони теж не впали, як зупинка, тільки на цей раз на дітей! А взагалі, його давно пора відправляти на пенсію!
балакун Показати IP 27 Січня 2015 11:35
Коли це знак сприяв уникненню аварії для п'яних водіїв? Кравчук щось зморозив. А наш "самий справедливий суд" ми знаємо. Особливо коли винуватцем ДТП є чиновник або мажор(((
Лучанка Показати IP 27 Січня 2015 11:58
Гнати давно пора Кубіцкого!!!
Анонім Показати IP 27 Січня 2015 12:24
Помалюйте паркан дитсадка у жовтий колір, бо у сутінках не видно. Питання- ціною банки фарби.
Не згідна. Показати IP 27 Січня 2015 13:17
Звичайно, решта у нас все так добре, тільки от у всіх луцьких ДТП винен Кубіцький і, навіть, тоді як водії нетверезі - не ДАІ а він винен. Щодо того, що посміхається, бо нормальний керівник. А ми звикли, щоб на нас чиновники гарчали, ось тоді добре, так? Отож тримайтесь, Євгенович, а хто цьому злиться, нехай вкусить себе за ліктя.
... до Не згідна. Показати IP 27 Січня 2015 16:33
Мабуть працюєш у нього секретаркою, раз так хвалиш свого керівника. P.S. Себе вкуси, хоч за лікоть, хоч за коліно!
Анонім до ... Показати IP 27 Січня 2015 16:59
І навіщо нам дивитись на схід, коли поруч - сепаратисти, які видихають стільки зла на оточуючих...
Дмитро Показати IP 27 Січня 2015 13:49
Поставте патруль ДАІ біля 25 - го садка, біля повороту наліво (на сапалаївку) десь від 19,00 - 01,00. Там стільки Грошей зароблять на перевищені швидкості що ого го
ірма Показати IP 27 Січня 2015 14:08
Кравчуку аби тільки до когось вчепитись. Кубіцький тут нідочого.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus