USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Евакуйовані з Китаю проходять перевірку в Харкові, екіпаж в шоці від протестів щодо їхнього прибуття

20 Лютого 2020 13:35
В аеропорту Харкова лікарі оглядають пасажирів літака, що прибув з Китаю, повідомив губерантора області Олексій Кучер.

Про це пише Інтерфакс-Україна.

«Станом на зараз перевіряють людей, яких доставили. Офіційної інформації (про їх стан здоров’я, – ред.) ще немає», – сказав Кучер.

Він зазначив, що після закінчення перевірки всі будуть спрямовані в Нові Санжари на п’яти автобусах у супроводі поліції.

Відповідаючи на питання, що буде, якщо у когось із пасажирів або членів екіпажу зафіксують підвищену температуру, Кучер припустив, що їх також повезуть у Нові Санжари.

«На сьогодні Харківська область не приймає людей, евакуйованих з Китаю. Вона транзитна, всі прямують у Нові Санжари», – пояснив Кучер.

Разом з тим він зазначив, що в разі потреби область готова прийняти цих людей. Кучер також повідомив, що літак і багаж будуть дезінфікований.

Як повідомляє один з українців, який зараз перебуває на борту літака, екіпаж і медики шоковані реакцією українців, які перекривають дороги аби не пустити їх в пансіонат, де вони перебуватимуть на карантині, при тому що інфікованих серед прибулих – немає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Брехня Показати IP 20 Лютого 2020 14:07
В одного пасажира була виявлена підвищена температура - це було сказано в прямому етері одного з каналів, а нам говорять що інформації немає. Тобто ситуація вже критична, а нас завіряють що все оК. Ну почнеться епідемія з Харкова, ніби далеко, але ж за добу-дві хтось приїде і сюди, поспілкується з одним-двома-трьома, вони проїдуть у маршрутці, потім та в тролейбусі, поспілкуються з колективами, в магазини зайдіть... А симптомів то може не бути навіть 42 дні!
Арафат до Брехня Показати IP 20 Лютого 2020 14:41
Логічніше було б забезпечити Китай провіантом та медикаментами від уряду, ніж дати шанс вірусу загарбати Україну. Але напевно такий план - розпродати землю, винищити населення підготувати територію під когось
Мешканець до Брехня Показати IP 20 Лютого 2020 14:48
Слово "позорище" якраз влучно підібране. Як можна забороняти своїм громадянам приїхати додому? Ось такий у нас менталітет, європейці...
ан до Мешканець Показати IP 20 Лютого 2020 16:16
позорище це наша медицина і влада яка навіть не уявляє як буде боротися з цією бідою вразі якщо вірус виявиться. тому люди і бунтують що нема в кого і нема чим лікуватись.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
123 до Брехня Показати IP 21 Лютого 2020 00:05
Мені "дуже сподобалось" як за бестолковість нашої влади, недолугість на всіх фронтах, страждають люди, і ті хто з Китаю, і ті хто в Україні.
123 до Брехні Показати IP 20 Лютого 2020 14:40
То ви пропонуєте що ? Може ліквідувати їх( щоб такі як ви вціліли )? Люди , схаменіться - це наші співвітчизники ! Ніби куди вони мають їхати як не додому ? Поставте себе на їх місцнґе , або своїх рідних ! Сором !
анон до 123 до Брехні Показати IP 20 Лютого 2020 17:05
так там ще 20 іноземців!!!!!. у них що немає їхньої країни яка їх має забрати? . чому ми?
Арафат до 123 до Брехні Показати IP 20 Лютого 2020 22:31
Мої співвітчизники знаходяться в Україні та непокладаючи рук працюють над творенням своєї держави. А хитропопі подалися за тридев´ять земель працювати на благо чужої держави. Перш за все - вони кинули Україну. То і нам нема до них діла.
@+#&% Показати IP 20 Лютого 2020 14:47
То треба щоб протестувальників розганяли самі прибульці з Китаю. В моменті по підвалах поховаються.
Баба Ганя Показати IP 20 Лютого 2020 15:06
А ми шоковані ідіотськими діями влади!!! Без людської крові не обійтися!
Психопланетарій, Лип Показати IP 20 Лютого 2020 15:16
А ще є просто недисципліновані та тупо вперті люди, яким наплювати на всіх інших. Такі будуть розказувати, що він не хворий, до нього ніяка хвороба не чіпляється та принципово відмовиться від медобстеження.
Отакої Показати IP 20 Лютого 2020 16:16
Вірус,смертельний вірус!!!А вони про якісь санаторії тилдичать.Люди мають бути поміщені в бокси по одному під нагляд.Все.А вони в нас є ті бокси.Може почніть з цього.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus