USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Ейфелеву вежу відкрили після дводенного страйку персоналу

3 Серпня 2018 16:26
Візитна картка столиці Франції Парижа, легендарна Ейфелева вежа з 9:00 3 серпня знову відкриває свої двері для туристів після дводенного страйку співробітників, що обслуговують пам’ятку.

Про це повідомляється на офіційній сторінці вежі у Twitter.

Зазначимо, Ейфелева вежа закрилася вдень 1 серпня через страйк працівників, незадоволених новою організацією відвідування вежі, через яку почали утворюватися довжелезні черги.

Річ у тому, що минулого місяця Ейфелева вежа дозволила бронювати половину своїх квитків заздалегідь. Також відвідувачі отримали можливість бронювати ліфти.

Однак профспілка, до якої входять 300 працівників башти, поскаржилась, що на ці потреби виділяються окремі підйомники, через що збільшується час очікування для решти гостей. При цьому заздалегідь заброньовані ліфти в деяких випадках стоять порожні, а інші відвідувачі повинні чекати приблизно три години для отримання доступу до загальних ліфтів.

Протягом двох днів страйку керівництво вежі вело перемовини з профспілкою. Втім наразі не повідомляється, чи досягли вони згоди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus