USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волиняни готують три машини для передачі у зону АТО

3 Березня 2016 09:27
Попри те, що у протистоянні з російсько-терористичними військами настала умовна тиша, волиняни продовжують підтримувати українських воїнів, які на передовій. Зокрема, Волиньрада, спільно з небайдужими людьми, ремонтує та укомплектовує три машини для батальйону «Миротворець».

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області у прес-центрі облради.

Члени профільної комісії ухвалили рішення передати автомобіль від «Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» та дві машини від ДВТП «Волиньфармпостач».

Як прокоментувала ситуацію Інформаційному агентству Волинські Новини заступник начальника відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області виконавчого апарату обласної ради Мирослава Якимчук, машини зараз на ремонті й вже скоро їх відправлять на передову.

«Ці автомобілі були на балансі комунальних підприємств й вважаються власністю волинської громади. Їх комунальні організації не використовують, а зваживши на те, що до нас за підтримкою зверталися представники батальйону «Миротворець», тому ми їм і передамо ці машини в зону АТО.

Авто використовуватимуть як карети швидкої допомоги. Також ДВТП «Волиньфармпостач» передасть на передову медикаменти, які просив батальйон», - інформувала Якимчук.

Мирослава Якимчук, наголосила, що автівки зараз на ремонті, кошти на який виділив Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом». Передати машини на фронт планують вже наступного тижня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Андрій Показати IP 3 Березня 2016 09:48
Звичайно, возити медикаменти цей транспорт застарів,але годиться,щоб надати швидку допомогу людям...
Смішно до Андрій Показати IP 3 Березня 2016 10:29
Хтож дійсно запропонува на таких машинах надавати допомогу)))
читач Показати IP 3 Березня 2016 09:53
передати ті корчі з однієї контори в іншу.....та їх списати потрібно....ремонтувати такі лахи економічно недоцільно......цікаво чи серед депутатів облради є хоч хтось свідомий...
АНТОН Показати IP 3 Березня 2016 10:07
На тобі небоже, що мені не гоже.
Дядько до АНТОН Показати IP 3 Березня 2016 10:41
Благодєятєлі великі... Та ці ж аптекарі всі, як один - мільйонери. Могли б справді до чогось доброго долучитися. Наживаються на чужому горі, бо ж накрутки в ціні на ліки за рамками адекватності, крім того, цей бізнес є фактично сірим ринком наркоторгівлі. Ще мало наїдаються - треба зробити дешевий піар і саморекламу на металобрухті.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus