USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Фермери перекрили великі автотраси України

28 Грудня 2015 12:16
На знак протесту проти нових податків фермери перекрили автомобільні траси в різних напрямках країни. Зокрема, наразі перекрита траса Харків – Сімферополь у районі міста Василівка.

Повідомляється, що в інших районах України теж проводяться аналогічні акції. Наприклад, перекрита траса Чернівці-Київ в районі села Гаврилівці Хмельницької області.

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Twitter Hromadske.ZP.

Учасники акції протестують проти змін до чинного Податкового кодексу, ухвалених Верховною Радою 24 грудня.

Як повідомляло Інформаційге агентство Волинські Новини, представники аграрного бізнесу з острахом очікують наслідків змін податкового законодавства та передрікають важчі часи для ферм.

ЧИТАТИ ДЕТАЛЬНІШЕ: ФЕРМЕРИ ВОЛИНІ НАЛАШТОВУЮТЬСЯ НА ВАЖКІ ЧАСИ Й СПОДІВАЮТЬСЯ НА ПІДТРИМКУ



Як повідомляє «Соцпортал», на Полтавщині фермери вчора на 2 години перекрили трасу Київ-Харків біля Решетилівки. Сьогодні акція продовжуватиметься.



«Голос України» пише, що близько ста фермерів та працівників малих сільськогосподарських підприємств Херсонщини перекрили проїзд Антонівським мостом через Дніпро біля обласного центру, фактично заблокувавши пожвавлену трасу Одеса-Мелітополь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
1111 Показати IP 28 Грудня 2015 13:54
молодці аграрії, так тримати.
Анонім Показати IP 28 Грудня 2015 14:17
І чого вони переривають. Не платять податкв,держать по селах по 50 кабанів, курей,індиків по 20 га города, а державну казну нуль. Продають усе на базарі, вартість таку говорять,що можна двінутись розумом. Яйця 50 грн, мясо 100 і ще чого хочуть.А одержуємо зарплату мінмальну і платимо податок 500 грн-це,як нам жити.Бідні. А деруть з людей за трактора,щоб виорати город в три шкури.Це вони не гововорять.Наглі і жадні
фермер до Анонім Показати IP 28 Грудня 2015 15:20
а яку ти ціну хотів, подивись на паливо, на запчастини до тих тракторів а потім пиши що по скільки. сидиш в квартирі штани на деожслужбі протираєш і за безцінь хочеш. Не хочеш платити за продукти іди працюй як фермери і не гавкай
Коваль до Анонім Показати IP 29 Грудня 2015 15:52
а ти спробуй сам чи надовго тебе вистачить умнік?!? спробуй працювати на роботі, а в п"ятницю прям з роботи в трактор орати і сіяти викинь 5тис грн на гектар на одні лише добрива і ззр і це тільки початок а то прийдеш в 6 додому завалишся на диван і я*ця мнеш бо важчого в руки нічого не береш і плачеш тут!!!! а трактор і плуг з неба ще нікому не падав
реформатори великі Показати IP 28 Грудня 2015 14:35
В нас в Україні приймуть фігню проти народу і підприємств, а потім відмінять і це все називається реформами ...
123 Показати IP 28 Грудня 2015 15:15
Так подымите свою задницу и вперед в деревню..Накормите и свою семью ,и горожан.Не надо считать деньги в чужом кармане.Свои научитесь зарабатывать.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus