USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Водіїв попереджають про перекриття доріг на Волині

7 Травня 2017 11:04
Декілька автошляхів області сьогодні, 7 травня, будуть перекриті для руху автотранспорту. Через це водіїв просять обирати інші маршрути.

Так, у зв’язку з проведенням безстрокових мирних акцій протесту на території Волинської області з 10:00 7 травня планується перекриття руху на автодорогах «Луць-Ковель», у селі Колодяжне Ковельського району, та «Ковель-Жовква», селище Турійськ. Про це повідомили у прес-службі поліції області.

Нагадаємо, що третій день поспіль поблизу сіл Заячівка та Озерне Ковельського району протестуючі перекривають рух автотранспорту в обох напрямках на автодорозі міжнародного значення «Київ-Ковель-Ягодин». Причиною перекриття є невдоволення місцевих жителів вивантаженням поблизу села Поворськ 15 КамАЗів мертвих тварин з Ковельської філії ДП «Укрветсанзавод».

За станом на 12:00 перекрита дорога у селі Волошки, поблизу Колодяжного Ковельського району:
Нагадаємо, через вивантаження 15 машин відходів з ковельського ветсанзаводу 5 травня мешканці прилеглих сіл перекрили трасу міжнародного значення Київ-Варшава у районі села Гулівка.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, обурені волиняни вимагають оперативного реагування на ситуацію, що призвела до економічної катастрофи, а також надати об’єктивну оцінку діяльності керівництву ковельського ветсанзаводу, заборонити вивезення та захоронення мертвеччини на території Ковельського району.

До слова, 5 травня Міністр екології Остап Семерак відреагував на протести волинян, які перекрили трасу "Ковель-Ягодин" через екологічні проблеми, пов'язані з ковельською філією ДП "Укрветсанзавод". Зокрема, він зазначив, що що спеціалісти підтвердили інформацію вивезення тваринних відходів до навколишніх сіл.

"На жаль, факти підтвердилися. Ми вживаємо всіх заходів, які залежать від нас. Ситуація перебуває на контролі", – зауважує Остап Семерак.

Міністр екології зазначив, що очікуює рішучих дій від Мінагрополітики, якому підпорядковане це підприємство, та першочергових заходів від обласної та міської влади щодо усунення екологічної ситуації на Волині.



ЧИТАТИ ЩЕ: МІТИНГУВАЛЬНИКИ ДАЛИ ДОБУ НА ВСТАНОВЛЕННЯ ВИННИХ ТА ВИВЕЗЕННЯ МЕРТВЕЧЧИНИ З-ПІД ПОВОРСЬКА

У разі невиконання вимог, мітингувальники обіцяють заблокувати роботу районної держадміністрації, районної та міської рад. Люди дали добу на встановлення винних та вивезення відходів, які скинули напередодні.

До слова, факт забруднення земель поблизу Поворська розслідує прокуратура.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Ігор луцький Показати IP 7 Травня 2017 11:20
Саме цікаве питання в цій історії;куда повеземо відходи?А може по-львівські,будем везти по всій Україні?
до до Ігор луцький Показати IP 7 Травня 2017 12:01
Питання ставте до ОДА,Ковельської РДА,Ковельської міськради, а не до населення області. Нехай збирають толоку і вирішують.Керувати регіоном, це не тільки перерізати стрічки на відкритті , але і оперативно вирішувати питання з відходами які неприємно пахнуть і забруднюють довколишнє середовище.Шапка Мономаха дійсно важка.
Анонім до Ігор луцький Показати IP 7 Травня 2017 13:06
ну мислення правильне , тільки там прикол в іншому , все те бидло яке при владі добре знало про кількість можливого переробку останків та трупів тварин, але гроші заполонили іхній розум і зараз ті відходи везуть з усієі Украіни , і чому заключалися договора з іншими областями знаючи на перед що завод не в змозі таку кількість переробити , я надіюся правильно розяснив - проблема в хапугах ненаситних які до влади дорвалися , а зараз у іх ті відходи не приймає завод , і тому вся та зараза розкидається по лісах, а тепер подумайте , сів комар на ту тушку яка від чогось здохла а потім пилетів до вашоі дитини і вкусив , очі трохи відкрилися наскільки те г а м н о гунчик і компанія цинічно на населення області дивиться і при тому ніхто навіть з посад не пішов не говорячи що в нормальній краіні вже все те кодло за гратами сиділоб
ОЛЕГ до Ігор луцький Показати IP 7 Травня 2017 20:29
веземо до львова
волиняка Показати IP 7 Травня 2017 12:30
Гузь у поті чола зараз вирішує це питання - шукає вільну трасу :)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus