USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Фестиваль «ДоброДІЙ» провів благодійний турнір із міні-футболу

19 Травня 2009 15:26
У рамках благодійного фестивалю «ДоброДІЙ» відбувся відкритий благодійний турнір з міні-футболу. Про це 19 травня повідмляють «Волинські Новини».
Змагання відбувалися на стадіоні 24 спеціалізованої школи-ліцею, усі матчі турніру обслуговували судді Федерації футболу Волині. Кожна команда зробила свій благодійний внесок для облаштування сучасного дитячого спортивного майданчика загального користування в районі ЛПЗ.
Як інформує прес-служба ВОБФ «Переображення», серед семи команд, які погодилися брати участь у турнірі, найкращими у результаті змагань виявилися гравці ФК «Лаванда», які зайняли перше місце, а також «Dream Team» та «33-й квартал» – друге та третє місця відповідно.
Довідково:
Благодійний фестиваль «ДоброДІЙ» організував фонд «Переображення» та церква «Фіміам» за підтримки Луцької міської ради. Протягом фестивалю проводилися програми для дітей, спортивні турніри, вечори театрального мистецтва, концертні програми за участю зірок української та християнської естради, духовна програма «Найунікальніші долі», благодійний ярмарок, перукарня і кафе, спрямовані на збір коштів. Упродовж фестивалю зібрали 14717,12 гривні.
Хоча фестиваль закінчився, усі охочі можуть долучитися до доброчинності, переказавши кошти для облаштування дитячого майданчика на рахунок Волинського обласного благодійного фонду «Переображення»: Р/р 260003012321 ЗКПО 26276998 МФО 303398 у Луцькому відділенні Ощадбанку №6301.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus