USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Фільми луцького кінофестивалю покажуть у мережі Всесвітньої служби УТР

25 Грудня 2008 14:39
У Луцьку оголошено четвертий  відкритий кінофестиваль «Моє місто – моє життя», який відбудеться 19-21 червня 2009 року. Про це інформують «Волинські Новини».
Відкритий кінофестиваль «Моє місто – моє життя» проводиться у Луцьку один раз на два роки. У фестивалі беруть участь аматорські та професійні творчі колективи міст  України та близького зарубіжжя. Фестиваль є конкурсним.
Поза конкурсом відбуваються кінопокази фільмів відомих кінорежисерів, зустрічі з  творчими особистостями, майстер-класи митців, – інформує офіційний сайт Луцької міськради.
Кращі фільми фестивалю будуть демонструватись в ефірі місцевих телеканалів та в мережі Всесвітньої служби УТР.
Довідково:
До участі у фестивалі приймаються роботи за різними жанрами (документальні, науково-популярні, публіцистичні фільми, нариси, музичні кліпи тощо) тривалістю до 20 хвилин з якісним музично-звуковим оформленням, титрами, виконаними українською мовою, записані на DVD-носіях (у двох примірниках). Від кожної творчої групи приймається не більше трьох робіт.
Під час роботи фестивалю проводитиметься бліц-турнір, бажаючі взяти участь у якому повинні мати власні засоби відеозйомки. Протягом першого фестивального дня  учасники здійснюють відеозйомки за заданою темою.
У визначений шляхом жеребкування час, впродовж 2 годин, з відзнятого матеріалу здійснюють монтаж фільму тривалістю до 3 хвилин. Апаратурою для монтажу забезпечує Оргкомітет. У процесі перегляду фільмів методом опитування буде визначений фільм для нагородження призом глядацьких симпатій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus