USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Фіналістка «Голосу» і заслужений артист України заспівали для переселенців у Луцьку

15 Грудня 2022 10:41
У Луцьку відбувся другий різдвяний благодійний концерт із серії концертів «Світло серед темряви». Захід, який організувала місцева церква «Голгофа» для переселенців, пройшов 10 грудня в Палаці культури.

Співати на концерті для ВПО з Донеччини організатори запросили фіналістку «Голосу країни-12» Анну Кіндзерську та заслуженого артиста України Дмитра Андрійця.

На вечорі лунали як авторські пісні співаків, так і відомі хіти в сучасній обробці. Зокрема, в рок-аранжуванні виконавці заспівали пісню «Україно» Тараса Петриненка. Драйвова музика і запальне виконання разом з проникливими словами композиції створили по-справжньому патріотичну атмосферу. Слухачі підтримали співаків, увімкнувши ліхтарики під час пісні. По-особливому також звучали колядки, до спільного виконання яких музиканти запросили всіх присутніх.

Щоб насолодитися живою музикою та професійним вокалом, на концерт прийшли близько 380 дорослих. Ще понад сотню дітей розважали спеціальною різдвяною програмою в дитячих кімнатах.

Ніхто з гостей свята не повернувся додому з пустими руками – усім учасникам на прощання роздали подарунки.

Нагадаємо, це вже другий благодійний івент, який організувала церква «Голгофа» за підтримки БФ «Добра справа» та Луцької міської ради. На перший концерт запросили переселенців із Миколаївщини, Херсонщини, Дніпропетровщини та Запоріжжя. Ще один захід проведуть 17 грудня для вимушено переміщених осіб з Луганщини та Харківщини.

Детальніше, як пройшов у Луцьку різдвяний благодійний концерт для переселенців з Донеччини – у відео.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus