USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Заради порятунку молодого волинянина організовують благодійний концерт

2 Вересня 2019 16:01
У Луцьку організовують благодійний концерт для збору коштів на лікування та реабілітацію Андрію Кепецине з села Вербаїв Луцького району, який постраждав у ДТП у Львові.

Захід відбудеться у Палаці культури міста 19 жовтня о 17:00, пише ВолиньPost.

На сцені виступатимуть такі артисти як: Олена Єфімчук, Альона Карат, Роман та Сергій Скулинці.

Нагадаємо, що 13 серпня 2018 року Андрія під час ДТП збила машина. У важкому стані він був доставлений бригадою швидкої медичної допомоги у лікарню. Далі його перевезли санітарним транспортом у Луцьку центральну районну лікарню (з 01.12.18р.).

Клінічний діагноз:

а) основний: внутрішньочерепна травма з тривалим коматозним станом з відкритою внутрішньочерепною раною (ВЧМТ. Диф. Аксональне ураження головного мозку. Перелом склепіння черепа із переходом на основу справа, стан після видалення субдуральної гігроми зліва – 26.09.18р.)

б) ускладнення основного: постравматична невропатія правого лицевого нерву. Вегетативний стан. Спастичний тетрапарез.

в) супутній: кератопатія ОД Ангіоспазм судин сітківки ліворуч. В’ялогранулюючі рани обох п’яток. Гастростома. Хронічний пієлонефрит, латентний період, ХННО.

Із центральної лікарні Андрія виписали 22 січня 2019 року. За час перебування у стаціонарі за висновком від лікаря: «без суттєвих динамічних змін, потребує постійного стороннього догляду, заняття з реабілітологом».

З 20 травня до цього дня знаходиться на реабілітації у Науково-практичному центрі нейрореабілітації «NODUS».

Родина Андрія вже витратила близько 250 тис. на реабілітацію. Тож небайдужі волиняни згуртувались, аби допомогти молодому хлопцеві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus