USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

ФлайzZza презентувала шанувальникам свій «Магніт»

7 Листопада 2021 21:32
Прем’єра синглу «Магніт» стала для луцького гурту ФлайzZza першою в 2021 році. У відео до пісні – нарізка з найяскравіших моментів їхнього виступу на фестивалі «Бандерштат’2021». Його змонтували Іван Воробей та Максим Капустинський.

«Можливо, це відео надихне вас на репост, лайк, коментар чи підписку на нашу сторінку. Можливо, на поїздку на «Бандерштат» наступного року, – сподіваються музиканти. – А можливо, ви станете активним фаном української музики. За будь-який із цих проявів вам окреме спасибі».

Це доволі танцювальний і потужний трек, який, впевнені артисти, сподобається багатьом.

«Ми знову експериментуємо та комбінуємо музичні стилі у своїх піснях», – додають учасники гурту.
Цього разу ФлайzZza вперше попрацювала з луцьким аранжувальником, звукорежисером і продюсером гурту One Light Inside Сергієм Марковим.

«Нам було легко та цікаво працювати із Сергієм у його студії, де ми, окрім накопичення інструментів і вокалів, робили зведення та мастеринг треку», – розповіли музиканти.

До речі, у пісні «Магніт» можна почути і голос нового вокаліста гурту Тараса Редзія.

Оксана ГОЛОВІЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus