USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Фонд Ігоря Палиці встановить тенісні столи у луцьких дворах

14 Вересня 2017 21:39
Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» і надалі сприятиме проведенню спортивних змагань, а також готовий приступити до встановлення тенісних столів і облаштування баскетбольних майданчиків у луцьких дворах.

Про це стало відомо під час ефіру програми «Пряма мова» ТРК «Аверс» за участю голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці 14 вересня.

«У 2012 році я обіцяв, коли балотувався, що кожна луцька школа протягом 5 років матиме своє футбольне поле. А свої обіцянки я звик виконувати. Також я переконаний, що тільки сильна, розумна, здорова, спортивна нація має можливість стати такою нацією, яку всі поважатимуть, стати такою країною, де проживатимуть люди, до яких дослуховуватимуться», – сказав Ігор Палиця у відповідь на запитання, чому Фонд опікується спортом і облаштовує на території луцьких шкіл футбольні поля та спортивні майданчики.

Читайте ще: ЗАВДЯКИ ФОНДУ ІГОРЯ ПАЛИЦІ У ЛУЦЬКІЙ ШКОЛІ ВІДКРИЛИ МІНІ-ФУТБОЛЬНЕ ПОЛЕ

Окрім того, засновник фонду повідомив, що незабаром Фонд «Тільки разом» має опрацювати стратегію розвитку на майбутнє. Зокрема, заплановано в луцьких дворах облаштувати тенісні столи, майданчики для гри в баскетбол, розбудувати стадіони.

«Ми будемо співпрацювати з мешканцями, вислухаємо їхні пропозиції. На жаль, держава цього не робить (не сприяє розвитку спорту в країні, – ВН). Якби було навпаки, фонд витрачав би ці гроші на особисту допомогу людям. Але держава на сьогодні нічого не будує», – підсумував Ігор Палиця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 14 Вересня 2017 22:39
Держава - це Я! А решта? Решта нехай тикаються маленьким мнячиком!
Богдан Показати IP 16 Вересня 2017 11:36
Нарешті. А то обіцяли в офісі кварталу, що до 10 вересня стіл буде стояти. Я вже і ракетки з мячиком купив. Діти ходять питають коли буде стіл. А столика все немає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus