USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Фонд Олександра Лазорка подарував обладнання луцьким лікарням. ФОТО*

15 Червня 2013 13:00
Благодійний фонд Олександра Лазорка «Волинь має майбутнє» напередодні Дня медичного працівника України зробив подарунки Луцькій міській поліклініці №1 та міському пологовому будинку.

14 червня представники доброчинної організації побували в міській поліклініці №1, що на проспекті Волі. Від фонду медики отримали електрокардіограф – пристрій для вимірювань частоти серцевих скорочень.

Цей прилад, кажуть, може працювати і стаціонарно, і портативно. Тобто його можуть використовувати і в каретах «швидкої допомоги». Варто зауважити, що він - від європейського виробника.

«Ми розуміємо, що зараз бюджет не може повністю забезпечити технічну базу медичних установ, тому ми вносимо свій посильний внесок і передаємо вам цей пристрій», - зауважила представник благодійного фонду Олександра Крєтова.

Відділення заготівлі і переливання крові Луцького клінічного пологового будинку отримало від Олександра Лазорка контейнери для зберігання крові та спеціальні ковдри.

Завідувач відділення Тетяна Дьох пригадує, що сам Олександр Лазорко багато разів здавав кров, а згодом взяв відділення під свою опіку.

«Одного разу він замовив нам консервант для забору крові, іншого - комп'ютер. Ну, й сьогодні до свята нам подарували м'який інвентар, якого нам не вистачає, та контейнери», - розповіла медик.

Також вона висловила сподівання, що Олександр Лазорко не припинятиме свою доброчинність та допомагатиме медикам й надалі.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лікар Показати IP 15 Червня 2013 15:02
Огидно почуваюсь,коли спостерігаю,як безсоромно журналісти та медичні очільники піарять на нещасних мілких подачках таких типів.Ну подарував і подарував,а галасу неміряно.А сам даруючий не соромиться такої поведінки?Добро треба робити тихо,скромно.Тільки тоді воно добро.
Корінний лучанин до Лікар Показати IP 15 Червня 2013 16:03
А хіба не факт, що влада знаходиться на службі у ОЛІГАРХІВ!!? Ну ми ж цього досягли за 20 років !! Все, як то кажуть п..ць!!! Як на мене то Лазорко МОЛОДЕЦЬ, хай допомагає! Настав час повертати людям та допомагати! На той світ із собою ще ніхто ніколи нічого не забрав !
Жестяк Показати IP 18 Червня 2013 22:49
Що ви вчепилися до хлопця. Він і так сидить у нормальному кріслі....навіщо ему ваша міська рада. Допомагае, має можливість та бажання і слава Богу! Хтось це має робити. Лазорко давай!))) Вперед....не слухай нікого, роби свою справу!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus