USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Фонд Олександра Лазорка запозичив світовий досвід благочинництва *

18 Квітня 2013 12:55
Благодійний фонд Олександра Лазорка «Волинь має майбутнє» допоміг зібрати кошти маленькому Станіславу, який зараз проходить курс реабілітації після операції з видалення пухлини мозку.

13 квітня хлопчику виповнилося два з половиною роки, і його батькам-студентам, з яких працює лише тато, матеріальна підтримка вкрай необхідна. Нині хлопчик поступово набирається сил, але для повного одужання потрібні час і кошти. Кожні три місяці дитина потребує дорогого обстеження на МРТ та інших лікувально-діагностичних заходів.

Благодійний фонд Олександра Лазорка «Волинь має майбутнє» запозичив світовий досвід благочинної діяльності. Він полягає в тому, щоб до будь-якої акції милосердя її організатори долучають громадськість. Таким чином людині, яка потребує допомоги, надають не певну кількість коштів від тієї чи іншої організації, а віддають усі пожертвувані гроші, яких, зазвичай, досить багато.

Зібрані для Станіславчика та інших нужденних людей кошти кинули у скриньки сотні лучан, які відвідали піцерії «Фелічіта», кафе «Карамель» і «Роуз», ресторани «Курінь» та «Вогнем і мечем».

У скриньки з фотографіями тих, хто бореться зі страшними недугами, і надалі можна жертвувати кошти. Кожна купюра принесе велике полегшення людині, якій ніхто не допоможе крім нас, небайдужих і милосердних лучан, здатних розділити чужий біль, дати хворому надію на одужання і віру в добро. Тож долучайтеся! А про те, де стоять скриньки для пожертв від благодійного фонду Олександра Лазорка «Волинь має майбутнє», запитуйте безпосередньо у згаданих закладах!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus