USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Фонтан на Лесі Українки знову запрацював

8 Червня 2018 15:25
Фонтан на розі вулиць Лесі Українки та Кривий Вал у Луцьку запрацював після ремонту.

Поруч із фонтаном вмонтовані USB-порти, де всі охочі можуть заряджати ґаджети.

Фонтан не працював з минулого року: форсунки були забиті дрібним щебенем, у вентиляційних шахтах набилося сміття, а один USB-порт взагалі вкрали. А головна причина неробочого стану, зі слів працівників комунального підприємства “Луцькводоканал”, – тріщина раструбу труби.

Вчора, 7 червня, фонтан почали ремонтувати, зокрема, роботи проводилися у підземному машинному залі. А сьогодні він уже тішить лучан прохолодними струменями в спекотну погоду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 8 Червня 2018 18:10
Яке щастя ! Лучани радіють тій події більше, ніж би раділи, коли б знову запрацювали шовковий комбінат, завод Електротермометрія, електроапаратний, м'ясокомбінат ... . Шось в тій країні не так !
хехъ Показати IP 9 Червня 2018 16:48
разве это фонтан? Это фонтанище, сравнимый с потоком Ниагарского водопада)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus