USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.85
  • PLN 9.75 9.87

На Київському майдані відновлять фонтан. Оголосили конкурс на кращий проєкт

7 Вересня 2021 13:25
КП «Луцькводоканал» оголосив про початок конкурсного відбору кращого проєкту реконструкції фонтану на Київському майдані в Луцьку. Процедура подачі конкурсних пропозицій стартувала 6 вересня і триватиме 15 днів.

До участі запрошують всіх охочих проявити свій творчий та професійний рівень, запропонувавши власні ідеї та проекти, інформують на сайті водоканалу.

Раніше «Луцькводоканал» та міська рада спільно створили положення про «Фонд капітального ремонту партерного фонтану на Київському майдані в Луцьку». На черзі – прийом конкурсних пропозицій та визначення кращого проєкту реконструкції.

Партерний фонтан на Київському майдані пропрацював недовго у 90-х роках минулого століття. Але й досі стан фонтану дозволяє говорити про його відновлення, адже проєкт і саме оформлення водограю могли би стати не тільки привабливою, але і корисною локацією.

Чаші для води та підземний машинний зал частково збереглися, тож їх можна відновити. Аби запобігти подальшому руйнуванню та задля збереження цікавого об’єкту, що може значно поліпшити загальний вигляд Київського майдану, запланували проведення конкурсу на визначення кращої концепції для оновлення та реконструкції фонтану.

Було сформовано комісію, що займатиметься відбором проєктів реконструкції, які подаватимуть на конкурс. У концепцію реконструкції фонтану обов’язково входитимуть дизайн-проєкт, візуалізація, технічне завдання на проєктування і примірний кошторис. Після визначення переможця оголосять тендер, визначать підрядника та період виконання робіт.

Із нормами та положеннями про Фонд та умови проведення конкурсу можна ознайомитися на офіційному сайті КП «Луцькводоканал» у розділі «Про нас»-«фонтани міста».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Читач Показати IP 7 Вересня 2021 14:37
Не проЄкт, а проЕкт!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
я до Читач Показати IP 7 Вересня 2021 16:26
Згідно нового правопису пишеться "проєкт" а не "проект"
Колі з Волі Показати IP 7 Вересня 2021 15:05
Атакуй не атакуй... - всеодно буде біде з цвиркалкою !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus