USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Формат участі ЄЦ у виборах ще невідомий, – Бондар

9 Жовтня 2008 15:51
Голова Волинської обласної організації партії «Єдиний Центр» Володимир Бондар у телефонному коментарі «Волинським Новинам» 9 жовтня розповів про своє бачення політичної ситуації в країні після розпуску парламенту і перспективи його партії на майбутніх виборах.
 
На думку пана Бондара, парламент був безпорадний приймати рішення і саме тому Віктор Ющенко розпустив його. Володимир Бондар вважає, що це рішення Президента – правильне.
 
«В іншому контексті є політичні сили, які не можуть знайти свою політичну лінію, політичну позицію, вони ходять від однієї позиції до іншої позиції, і, напевне, це теж виборцям не подобається. Тому, напевне, і в цій частині треба приймати якісь рішення. Тобто Президент вирішив, що народ повинен дати політичну оцінку тим подіям, які відбуваються останнім часом в Україні. Це його право законне. І це, напевне, правильно.
 
З іншого боку, треба розуміти той факт, що в державі немає коаліції, а, згідно з законодавством, така коаліція має бути принаймні як елемент політичної  відповідальності для людей, для виборців. Тому, напевне, так має бути», – зазначив очільник волинського «ЄЦ».
 
Володимир Бондар розповів і про перспективи участі його політичної сили у позачергових парламентських виборах.«Мені зараз складно зараз говорити про формат. Тому що я думаю, що ведуться консультації не на нашому рівні, обласному, а на найвищому рівні. І в будь-якому разі буде приймати остаточно з’їзд політичної партії. Але «Єдиний Центр» є політична партія і, думаю, що, безперечно, вона буде брати участь у цих виборах в тому чи іншому форматі», – зазначив він.
 
А з приводу слів народного депутата України Євгена Кирильчука щодо дуже низького рейтингу «ЄЦу», який не дозволить цій партії подолати 3-відсотковий бар’єр, Володимир Бондар сказав, що «це думка громадянина Кирильчука, який, із моєї точки зору, видає бажане йому персонально за дійсне».
 
«Поживемо – побачимо. Я не готовий бути, скажімо, таким уже «передбачувальним», як Євген Кирильчук. Я, наприклад, теж можу сказати зі свого боку, що стосується Блоку Юлії Тимошенко, що вона, очевидно, набере менше, ніж набрала на минулих виборах. Але вибори покажуть, хто наскільки був правий і хто наскільки володіє ситуацією», – переконаний очільник волинських єдиноцентристів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Аль Джазіра Показати IP 9 Жовтня 2008 15:58
Оптимістичний настрій Бондара свідчить про те, що ЄЦ і близько не знає про настрої українців, які чекають не дождуться, коли Ющ піде в отставку...
Майдан Показати IP 9 Жовтня 2008 16:01
ЄЦу нічого не світить, бо Президент Ющенко вже зрозумів що це за партія. Єдина по-справжньому пропрезидентська партія - це Наша Україна. А Наша України з цим жалюгідним єдиним центром на вибори не піде. В Нашій Україні, пане Бондарю, самогубців нема.
Луганчанин Показати IP 9 Жовтня 2008 17:12
Наша Україна повинна сама йти на вибори, а також повинен утворитися Блок Ющенка, на чолі якого він стане. Тому що у кожного є свої симпатії!!
Амстердамець Показати IP 9 Жовтня 2008 18:35
Луганчанину. Хіба Ющенко ще може викликати у вас симпатію? Тоді ви політичний збоченець.
Конкретно Показати IP 9 Жовтня 2008 19:54
Амстердамцю. Ви апріорі звинувачуєте людей у яких є симпатії відмінні від ваших, а це в психіатрії зветься комплексом Наполеона.
Killer Показати IP 10 Жовтня 2008 08:41
Пане Бондар, я б радив Вам взагалі не маячить на політичниій арені, ви як Ющ викликаєте сміх, огиду і розчарування, можливо за таких обставин партія НУ і пройде до парламенту, хоча "глибоко переконаний" що шансів немає!!!!
Знайка Показати IP 10 Жовтня 2008 10:12
Якщо ЄЦ і має йти на вибори, то тільки влившись в НАшу Україну!!!
Вінстон Показати IP 10 Жовтня 2008 11:05
Багато хто розчарувався у політиці відомих нам партій і тому, я вважаю, саме ЄЦ має реальні шанси. Адже нова партія - це нова сила, з новими ідеями та прагненням.
Тупий Показати IP 10 Жовтня 2008 11:45
Якщо я не помиляюсь, то в цьому повідомленні відображено переляк ЄЦівців, бо на виборах їм нічого не світить. От й готують підгрунття для об'єднання з НУ. А самостійна участь у виборах може показати всю безглуздість балогиного проекту.
сумно Показати IP 10 Жовтня 2008 12:00
Вінстону !!! Чувак ти з якої планети! не пиши більше такої нісенітниці! а може ти член ...ЄЦу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus