USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Герої чи псевдопатріоти Євромайдану в Луцьку: ВЛАСНА ДУМКА

3 Грудня 2013 12:26
«Ходжу на ці «милі» мітинги, й найголовніше розумію – змінювати владу потрібно, принаймні у Києві, але ж немає на кого».

Власну думку з приводу того, хто є людьми з мегафонами на Євромайдані у Луцьку, написала волинська журналістка Анна Єкименко у своєму блозі.

Давайте розберемо наших «лідерів». Володимир Пащенко, який ходить, обнімає студентів і став для них ледь не гуру. Ок, він підприємець, що вже добре, адже якщо людина хоч якось гроші може заробляти – вже добре. Але хто взагалі щось чув про нього, як про діяча? Якісь акції благодійні, у тому ж його спортивному клубі «Олімпія», чи ще щось? Та той же відомий будівельник, голова правління «Луцьксантехмонтаж №536» для розвитку цієї галузі робить в рази більше і не любить, аби про то писали і розповідали.

До червня цього року Пащенко був радником Луцького міського голови й курував питання спорту та молодіжних організацій, налагоджував співпрацю місцевої влади з державною, підприємствами, громадськими організаціями. Цікаво, хтось взагалі чув про те, що він робив? Особисто я, за більш як рік, в кабінеті, як і в стінах мерії – його не бачила. До того ж, зважаючи на те, що теж займаюсь культурними проектами в теорії мала хоча б трохи знати про цю людину, але ні. Крім прізвища у штатному розписі – ні слова.

Наступний – мій «улюблений» революціонер – Ігор Гузь. До речі, в якого були не найкращі стосунки з Пащенком. З його біографією можна ознайомитись й на офіційному сайті. Як будь-хто може помітити, ОФІЦІЙНОЇ роботи у нього фактично не було. До речі, на минулих виборах до ВРУ, згідно з його декларацією, він був на утриманні дружини, адже власного заробітку фактично не мав. Принаймні офіційного, тобто, задекларованого. Скажіть, як може керувати містом, чи областю людина, яка навіть на хліб собі заробити не може?



Наступний оратор – Володимир Бондар. Він, як і Гузь «вийшов» з «Помаранчевої революції». Він трішки більше попрацював. Для прикладу був провідним спеціалістом відділу молоді управління у справах молодіжної політики, фізичної культури, спорту і туризму Волинської облдержадміністрації; провідний спеціаліст відділу організаційно-методичної роботи Центру соціальних служб для молоді, місто Луцьк. У 2005 році за заслуги на революції його призначили головою Волинської ОДА. Щоправда – не на довго, лише до 2007 року. Тобто, не зважаючи на всі «досягнення», керувати областю він таки не зміг.

Цікаво й те, що останні представники були явно «помаранчевою владою», хоча зараз з майданів часто лунають лозунги про те, що саме помаранчеві продали нашу державу та не спромоглися змінити Україну на краще.



Наступний – екс-очільник Луцька - Богдан Шиба. Керував містом він з 2006 по 2010 роки. «Найвагоміший» його внесок у розвиток міста те, що Луцьк перестав займати призові місця у конкурсі найкращого благоустрою та взяття кредиту у банку «Форум». Останні борги місто, тобто ми з вами, платники податків, віддало лише цьогоріч. Нагадаємо, що Шиба брав 50 мільйнів гривень, однак за час користування кредитними коштами було сплачено приблизно ще 38 мільйонів гривень відсотків.

Про решту «опозиційних» лідерів нашого майдану я навіть говорити не хочу. Обридли. Просто сьогодні зустріла я двох дівчат, які проходили у нас практику, а вони, з надією у голосі питають: «Ми хоч не дарма тут стоїмо?». І що їм відповісти? Особисто я вважаю, що дарма. Людей використовують для перерозподілу влади. Тобто нові люди хочуть дорватись до «кормушки». І начхати їм буде на всіх тих, хто стояв на майдані. Ви чули хоча б один лозунг, що вони обіцяють? Що буде далі? Ну знімемо ми Януковича. Призначимо позачергові вибори.

А хтось усвідомлює, що зараз ГРУДЕНЬ, що потрібно формувати і приймати бюджет, бо якщо це не зробити, ой як не солодко буде наступного року. Не фінансуватимуться програми, не виділятимуться кошти на проекти і багато іншого. Тобто ми житимемо за 1/12 від цьогорічного бюджету, який і так був доволі скудненький.

Особисто я за євроінтеграцію, за зміну влади і за те, щоб нам жилось краще. Але люди, які зараз стоять і кричать в мегафон – нічого не змінять, бо всіють вони тільки галасувати й усе. Шкода молодь, яка бездумно стоїть. Багато хто з них навіть не знає, чого вони під ОДА, яка це гілка влади і хто такий Клімчк, але «стадний інстинкт» збирає їх до купи і гуртує.

Мені хочеться плакати від цієї безвиході, але під прапори людей з мегафонами я не стану.

P.S. За два дні революції мені найбільше сподобались правоохоронці. Вони, мерзнучи на морозі, дуже привітні. Допомагають потримати сумку, чи фотоапарат, коли в тебе всі руки зайняті, пропонують власну шапку, або навіть принести бушлат, бо бачать сині носи журналістів. Вони такі ж люди, як і всі ми, а тому образливо, коли молодь починає скандувати їм різну гидотну. Вони НЕ З НАРОДОМ, вони також народ! Як лікарі, які зараз дбають про здоров’я ваших рідних, як хлібопеки, які щодня печуть хліб, аби майданівці мали що їсти і як багато інших людей, які просто виконують свою роботу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 109
Лана Показати IP 3 Грудня 2013 12:33
фігню ви пишете, письменниця...
Олексій до Лана Показати IP 3 Грудня 2013 12:36
Іди ти на ху....дожник
Серий до Лана Показати IP 3 Грудня 2013 12:57
Підтримую Лану, перед тим, як зняти Клімчука, потрібна достойна заміна, серед кураторів Луцького євромайдану особисто я такого не бачу. Знову ж таки, якщо уряд відправлять у відставку, це не значить, що треба гнати у відставку губернаторів та мерів міст, серед них є й грамотні, професіональні люди
віра до Лана Показати IP 3 Грудня 2013 13:22
Людина свідомо дивиться на речі! підтримую! всім іншим як засліпило - опозиція - це крикуни та ті, хто хоче вірвати собі ласий кусок владного крісла! нічого з себе не представляють. боляче, що юних студентів використовують задля свого ж політичного піару!
володя до Лана Показати IP 3 Грудня 2013 15:08
Пані Єкименко! Ви журналіст, тобто знайомі в певній мірі з політологією, аналітикою, а розмірковуєте як простий обиватель про тих хто "модерує" на майдані: що зробили... які заслуги... вже були... нічим не проявлялись... тощо. А ви самі чому не хочете взяти до рук мікрофон, чому не хочете публічно засвідчити свою позицію, очолити майдан, адміністрацію??? Слабо? Я знайомий з усіма, крім Пащенка, яких ви перерахували. Вони є такими, якими вони є. Вони замість вас йдуть попереду, а переднім і дістається найбільше в будь-якому розумінні цього слова, а заднім завжди легше, бо можна непомітно зійтти з дороги, сховатись в кущах.
ТАРАС до володя Показати IP 4 Грудня 2013 19:03
Де ці передовики були в ніч на суботу??? Останні події, як казка "Ріпка" - тільки по-новому. Попереду студенти, за ними - прихильники?-"опиозиціонери", за ними - Кличко і Тягнибок, за ними - Яценюк - кролик переляканий.
За Україну до Лана Показати IP 3 Грудня 2013 23:17
Хай подивиться на себе ця письмениця... ці всі кого вона назвала з нами, з простим народом...а вона можна сказати продала Україну за гроші... бо свідомий громадянин Ураїни таку фігню не написавби... ЗМІ не за народ щоб підтримати, а пишуть всяку фігню щоб люди просто між собою пересварились... таких людей ми називає провокаторами як ця письменниця!!!
вася Показати IP 3 Грудня 2013 12:35
підтримую. молодець.
вася Показати IP 3 Грудня 2013 12:37
підтримую журналіста, а не Лану.
Тупоголовій писменни Показати IP 3 Грудня 2013 12:37
коментар було видалено
Знаю особисто Аню Показати IP 3 Грудня 2013 12:38
Аня, розумна і чесна дівчина, і все вона тут правильно написала
Не три під араб Показати IP 3 Грудня 2013 12:39
коментар було видалено
вася Показати IP 3 Грудня 2013 12:40
видаліть бондаря. адміни. не показуйте його рожу на фотках. політичній акції даю ще 3 дні. ЗАПАМЯТАЙТЕ, ВАСЯ -ПРОВИДЕЦЬ,
hjd Показати IP 3 Грудня 2013 12:41
а написано то правду. хто б що не казав
БАРБАРИС Показати IP 3 Грудня 2013 12:43
БОНДАР -ОСТАП БЕНДЕР місцевого розливу. "ПАХНЄТ БОЛЬШИМ ШУХЕРОМ" - КРЕДО ПОЛІТИЧНОГО ДЄЯТЄЛЯ.
Таня Показати IP 3 Грудня 2013 12:43
Повністю підтримую
Дмитро Показати IP 3 Грудня 2013 12:44
коментар було видалено
журналістці Показати IP 3 Грудня 2013 12:47
Чому не Ганна,а Анна? Люди і без цієї писанини краще розуміють хто є хто.Горлохват він кругом горлохват.З такого господарника не буде.Здатний тільки маніпулювати людьми,їхньою думкою.А ті що на фото і крім них ще є такі самі,лучани знають,бачили,відчули на собі їхє керівництво.В них дорога одна- на смітник історії.
Олег Показати IP 3 Грудня 2013 12:48
Підтримую повністю, описані в статті псевдопатріоти - це використані презервативи, свою функцію вони вже виконали. З мегафонами - одна гниль, дурять людей і вдають з себе патріотів, а самим би до коритця добратися. Григоренко - взагалі під***р.
Дідова правда Показати IP 3 Грудня 2013 12:48
Бандер геть з України
Підтримую!!! Показати IP 3 Грудня 2013 12:51
Аня,Вам браво!!!Пащенко,Шиба,Бондар,Григоренко-євроінтегратори?Смішно!На своїх посадах треба було показати всім європейський підхід до ведення справ,а не красти!!!
песиміст Показати IP 3 Грудня 2013 12:56
Повністю підтримую журналістку. Мені також не подобається діюча влада, до речі як і попередня, але на кого міняти ? Лідерів немає, а ті нинішні "псевдолідери", які використовують дітей щоб дорватися до влади взагалі нічого не варті . Кричати кожен може, а багато з цих "псевдо" вже були при владі і хто пам"ятає що доброго вони там зробили? І це все що наші місцеві горе-політики, що ті київські. Висновок один - лідерів нема, плану як щось змінити нема, як жили ми так і будем жити, а ті хто жирували і дальше будуть.
вася Показати IP 3 Грудня 2013 12:58
Заява прокурору Волинської області. Прошу перевірити рух справи, порушеної щодо дій тодішнього губернатора Волинської області Бондара В.Н. при ввезенні на митну теририторію України цукру фірмами В.Столяра. Скандал з вагонами імпортного какао-міксу, які були затримані правоохоронцями у Володимирі-Волинському. Під виглядом цього продукту на Волинь увезли цукор
Руслана Показати IP 3 Грудня 2013 13:05
Аня висловила думку багатьох людей.Хочеться жити краще,але конкретних пропозицій щось не видно.Чому та Україна постійно має під когось "лягати."Самостійна-то живи самостійно з гарними добросусідськими відносинами.А в компанії трьох -двоє завжди дружать проти одного
Нормальний Показати IP 3 Грудня 2013 13:12
МОЛОДЧИНКА, ЖУРНАЛІСТКО!!!
Петро Показати IP 3 Грудня 2013 13:27
Обхаяти та облаяти ми перші, але пані "журналіст" , я розумію що всі всі погані, всі вже були при владі - а вихід, пропонуйте, а не тільки поливайте брудом. Дайте напрямок людям котрі читають Ваші слова, а взагалі виглядає це ніби так - я така пухнаста, я така хороша, і не забудьте я теж за євроінтеграцію, але оці всі крикуни - тільки кричати й можуть. Бачите????? З багатьма словами я згідний, але не беру на себе відповідальність писати ось такі матеріали.
lutchanka Показати IP 3 Грудня 2013 13:28
про так званих "лідерів" - свята правда. Стояла вчора разом з усіма перед ОДА і стало огидно від поведінки цих "політиків". Ввечері подивилась новини Волині і стало просто бридко - як ці "лідери" поводили себе в залі ОДА!!! добре бути героєм, коли ти знаєш, що тобі нічого за це не буде - ні міліція, ні учасники наради в ОДА не чинили спротиву - хочеш винести портрет -винось.Хамство Гузя і іже з ним не має меж. Якщо такі хоробрі і впевнені у своїй правоті - у Київ, на Майдан(там такі "моцні" якраз і потрібні) або зайди в Адміністрацію президента і звідти винеси його портрети.... Бондар вже порвав з Балогою чи ще під ним ходить(навіть з "Нашої України" вийшов і пішов до Балоги, а хто такий Балога всім добре відомо)? Вигуки Гузя в ОДА;"Сюди йдуть кілька тисяч людей. Якщо ви зараз не почнете з нами переговори, то я їх привіеду сюди" - це маразм. Пащенка добре знає донька, яка ходила займатися в "Олімпію". Побачивши Пащенка в ролі "лідера", сказала, що їй з таким діячами не по дорозі - це рідкісне хамло. Мешканці вул Кравчка ледь відстояли сквер за ЗАГСом, який вказаний "лідер" разом з Шибою хотіли прретворити спочатку на басейн, а потім Шиба хотів побудувати там стоянку автотранспорту. Політичні "прохвости" з Климчуком варті одні одного, але на відміну від Бондара і Грицюка. Климчук зробив для Волині і Луцька значно більше позитивного, ніж Бондар і Грицюк разом узяті.
андрій до lutchanka Показати IP 4 Грудня 2013 15:11
А межа ментовської безкарності є? Зараз Україна це маленька Врадіївка. У вас є сумніви що потрібно владу перезавантажити? А на кого, хай народ на виборах вирішить.
lutchanka до андрій Показати IP 4 Грудня 2013 19:07
Беззаперечно, що потрібно. але ці лузери не здатні щось змінити - тут суцільне лукавство. Ось - свіжий приклад - сьогодні страйк, Пащенко серед "майданівців" (репетує так, ніби у нього болить живіт), а його "Олімпія" працює у звичному режимі - мабуть боявся втратити заробітки. Якщо страйк, то у всіх - тому нема віри таким "від політики". Все вирішується в Києві, а ми можемо тільки підтримати, але не блокуванням ОДА, обласної ради та ін.- це не вихід. Чому львівяни не блокують нічого? мабуть тому, що у них є політична культура. а не тупе хамство
Лучанин Показати IP 3 Грудня 2013 13:33
Молодець написала правду.Насправді так думають всі. Ви подивіться хто знову виплив, які горе-політики.А ще в статті не згадали Грицюка з його землями у Ківерцівському районі, Шиба ,Бондарь вони вже були при владі .І що це поміняло? Перестаньте прикриватися дітьми-студентами бо ви захищаєте тільки свої приватні інтереси.
Андрій до Лучанин Показати IP 4 Грудня 2013 15:15
То ви керуйте народом, беріть відповідальність на себе. А ми подивимось на що вам сміливості вистачить і можливо підтримаєм.
читач Показати IP 3 Грудня 2013 13:35
Цілком згідна з автором статті, знову використовують запал та прагнення молоді до кращого європейського майбутнього заради власного збагачення. Була впевнена, що після "революціїї" 2004 р. вже ніщо не змусить людей мерзнути на "майданах", Минуло народне розчарування? Немає виходу! як страшно!
допитливий з голоб Показати IP 3 Грудня 2013 13:39
знову аферисти вийшли на арену. наробили вони у св1й час аж плакати хочеться. як згадую про шибу або бондара. то гидко стає. хай розкажуть як один завалив тур1йський район 1 в автоавр11 убив людей. другий тероризував кол1сника. доки той мерсом не в1дкупився.про гузя можуть розпов1сти члени виборчо1 ком1с11 у ковел1. до яких в1н по-хамськи ставився. бо вже бачив себе в рол1 нардепа.не дай.боже. з хама пана. а журнал1стка - молодець. респект 1й 1 повага.
наталя Показати IP 3 Грудня 2013 13:53
хороша стаття, дякую! я мало цікавлюся політичним життям, практично не знаю хто скільки крав-брав з наших волинських чиновників. що скажу по ситуації яка склалася? так, від перестановки доданків сума ніби не змінюється (це в матиматиці так). в житті може бути трішки інакше. 1. перевибори. відкриваємо очі і дивомя кого обираємо. усвідомлюємо, що за свій вибір ми будемо нести відповідальність! 2. люди, які прийдуть на звільнені посади. вони будуть розуміти, що їх може чекати у випадку перевищення своїх обовязків. люба дівчино-автор статі! я спілкуюся з людьми і бачу що є достатньо розчарованих, є такі, яким бракує радикальних дій, але! за ці дні в луцьку я побачила студентів, які вільні серцем і думками, які можливо не до кінця все усвідомлюють, але дружньо вигукують "україна понад усе!". я побачила пенсіонерів поважного віку, які вважають, що є різниця у якій країні вмирати. я побачила СВОГО мера, який не дивлячись ні на що старається підтримувати громаду. я думаю, що не без його великої доброї волі було одноголосно проголосовано евроінтеграційний вибір лучан. мало не забула)))))) я тепер знаю які у нас футбольні фанати! це мегакруті хлопці! скажіть тепер мені: є позитив у цій ситуації? вона змінила щось у нас всередині? ТАК! вільними людьми народжуються, але вільними і стають!!!!! ми йдемо до своєї незалежності. і сьогодні я щиро прошу всіх йти на 15,00 у міську раду, бо це дуже важливо. сьогодні буде позачергове засідання, на якому мають голосувати яку позицію займе наше місто... чи прийме рішення про загальноміський страйк. зараз під облрадою стоять діти-студенти. вони стоять за своє майбутнє. то давайте всі хто там не стоїть і має можливість зібратися, проконтролюємо, щоб міськрада ухвалила офіційне рішення, бо наскільки мені відомо у східно-європейському університеті декани контролюють хто відсутній на парах. якщо сьогодні голосування провалять, то до студентів можливі потім міри... РАЗОМ І ДО КІНЦЯ! Слава Україні!
поліщук Показати IP 3 Грудня 2013 14:00
Не буду цитувати про те, хто робить революцію, а хто користуэться її плодами. Це вже аксіома. Але нічого не робити теж не можна. Ми бачимо що влада не зупиняється ні перед чим. Вам хочеться без будь яких підстав получати палицями від "Беркута"? Україна перетворюється на поліцейську державу, де за своє конституційне право - право голосу, можна получити по хребту. Ладно коли б наша економіка розвивалась, то тоді можна було потерпіти, ми - українці терпляча нація, якщо не більше - нація рабів., головне кормлять. Але на даний момент нас перестали і кормити, ВВП падає вже на протязі останніх півтора років. Борги ростуть, золотовалютний запас розкраєдається. І ви і дальше хочете, щоб люди які перебувають на чолі країни і дальше керували? Нехочу казати нічого поганого про автора блогу, просто скажу в ньому правди багато, але ще більше провокації. Що для журналіста головне? Правильно - сенсація і не важно яка, головне, щоб в ній було побільше болота. Таке люблять читачі. Не хочу порівнювати журналістів з працівниками найдавнішої професії, але те що в них є багато спільного то факт.
lutchanka до поліщук Показати IP 3 Грудня 2013 14:40
ось якраз у теперішніх волинських "лідерів"-майданівців багато спільного з представниками найдавнішої професії. Де у автора статті провокація? Вона що, закликає до якихось дій? Ні бондар, ні грицюк, ні гузь, ні шиба не здатні щось змінити! Так що ваше "кормити" тут недоречне- мова тут йде зовсім про інше. Скажіть, навіщо було блокувати ДАІ? Чому вони перешкоджали? навіщо було пускати чутку про те, що на виїзді з Луцька міліція вивела людей з автобуса і побила кийками(це провокація, яку поширювали на Майдані) - адже нічого подібного не було! тому болото - це ті політичні лузери, які стали політичними імпотентами і ховаються за спини студентів -романтиків(яких, до речі. тобто студентів, підтримую всім серцем)
поліщук до lutchanka Показати IP 3 Грудня 2013 15:32
Якщо пишеш статтю в якій "опускаєш" активістів майдану, то треба дати і свій варіант сучасного лідера. Цього нема, Я особисто теж не симпатизую вище названим людям, наприклад за них ні разу не голосував і не буду. Але подавати матеріал в такому стилі на даний момент не можна. Стаття написана так, щоб зародити сумніви, серед молоді, в правильності їх дій. А вони роблять все правильно, і те що плоди їх старань хочуть привласнити негідні цього, то вони не винні. Автор згадала про неприйнятий бюджет і плачеться по цьому приводі і пише про якісь міфічні 1/12 річного бюджету. Все простіше, будемо жити по бюджету минулого року, де не передбачені мінімальні підвищення зарплат і пенсій. А з другої сторони, автору відомо, коли кабмін по закону повинен подати в ВР проект бюджету на майбутній рік? Що не грудень то точно. ))
lutchanka до поліщук Показати IP 3 Грудня 2013 15:49
зауважте, що статття написана у своєму блозі. а не на загал. а вам відомо. що проект бюджету вже подавався і ВР не прийняла навіть до розгляду? А з приводу активістів майдану, то ніхто їх не "опускає" -не треба узагальнювати. Мова йде про конкретних осіб, які названі поіменно. Тих. хто названий у цій статті опустити вже не можна - своїми вчинками вони опустили себе самі. Зараз, мабуть, надіються, що у лучан амнезія... Ще один "герой" майдану І.Алексєєв - памятаю. коли у 2004 році ми блокували міську раду, цей діяч добре "вгашений" вигукував одну нецензурщину, що довелось його вгамовувати мітингувальникам, бо було просто бридко слухати і дивитись.
поліщук до lutchanka Показати IP 3 Грудня 2013 16:14
Не хочеться з вами дискутувати, свою думку в цілому я виклав. Основний месидж теми: стояти на майдані марно, виступаючих з сцени треба посилати як найдалі, треба дати владі працювати. Що це як не провокація? А про найдревнішу професію я не дарма згадав, так як впевнений, що дана стаття є проплаченою. Мені жаль автора.
lutchanka до поліщук Показати IP 3 Грудня 2013 17:40
Ні - не марно!!!просто потрібно проводити це цивілізовано. Зараз все вирішується в Києві на майданах - туди і їхати. Якщо в Луцьку мітингувати, то цивілізовано - як у неділю на Театральному майдані. Ті, що виступають на трибуні(названі в публікації) - це лузери, лицеміри, тому їх треба посилати якнайдалі. Владі не треба давати працювати в Києві, а не в Луцьку. Я Клімчука не переношу за його хамелеончастість і хамство, але Гузя, Бондара, Шибу, Грицюка взагалі зневажаю - це політичні заробітчани. Тому не вважаю, що якщо місце Клімчука займе хтось з них - на Волині настане лад і процвітання.
Тверезомислячий до lutchanka Показати IP 3 Грудня 2013 21:45
А один з лідерів "Свободи" Боруцький через день навкарачки додому добирається. Та й по першокурснику Вітіву не скажеш, що він веде здоровий спосіб життя )))
небайдужий Показати IP 3 Грудня 2013 14:55
Журналістка , можливо і не підозрюючи, висловила дуже правильні висновки. Я б до "заслуг" нинішніх "поводирів майдану" додав би ше і роботу Пащенка на посаді директора департаменту молодіжної політики у міськраді, коли він тижнями не з'являвся на робочому місці, і кадрову політику Бондаря, тобто активне лобіювання на державні посади таких амбітних ледарок як Фірко чи Кревська.
123 Показати IP 3 Грудня 2013 15:04
Ані герої, ані псевдопатріоти. Просто-кловани....
цитата Показати IP 3 Грудня 2013 15:05
Про Пащенка http://www.volyn.com.ua/index.php?rub=33&article=1&arch=1199
Тверезомислячий до цитата Показати IP 3 Грудня 2013 21:55
Ти диви !!! У Пащенка немає навіть диплома ПТУ як у Бондаря та Вітіва!!! Лозунг вся влада ПТУ-шникам не підходить (((
гайдамак Показати IP 3 Грудня 2013 15:07
люди! попереду Конституційні збори! просвіщайтеся на http://ar25.org/ а владу треба геть....
Андрій Мельник Показати IP 3 Грудня 2013 15:09
Всі, хто згоден з автором -давайте об'єднуватися та спільно працювати для блага
Анонім Показати IP 3 Грудня 2013 15:18
журналістка молдець,бо вже почало складатися враження що мислячих людей в місті не залишилось,бувші помаранчеві рвуться знову до влади,що вони робили при владі всі пам"ятають,розвалили все що могли,розікрали кредити,їх вождиня здала Україну Путіну з патрохами,підписавши газову угоду,а як безсоромно вони крали вЛуцьку знають багато і про маєткі вождів які тоді повиростали мов гриби і про різні афери з землею усього перераховувати місця не вистачить,а тепер вони знову на сценах і що найбільше дивує що їх ще слухають,у студентів голови позабивали різною маячнею,що завтра вони будуть в євросоюзі,а того договору що непідписаний ніхто не читав,там навіть мови не йдеться про вступ у найближчі 10 років,ні про безвізовий режим,тількі зона вільної торгівлі з багатма обмеженнями саме для України,це не можна було підписувати нівякому разі,і ці лідери так задурманивши людям голови рвуться до годівниці щоб знову красти як вони вже це робили і від якої їх відірвали після виборів,невже це незрозуміло, е студенти і де одурманені а де і проплачені громадяни знову використовуються як звичайне знаряддя,під солдкі гасла про світле майбутнє,ще тиждень такого безладу і можуть дійсно початись проблеми в єклноміці і що тоді заспівають пенсіонери,бюджетникі,коли не зможуть виплачувати ні зарплат ні пенсій,буде обурення і опозіціонери цього і добиваються,щоб потім звинуватити уряд в бездіяльності,несправді не даючи йому працювати за допомогою тих-же одурманених студентів,так що мітингуючі думайте що ви робите і зрозумійте нарешті що вас просто використовують у боротьбі за корито.
Сергій Показати IP 3 Грудня 2013 15:28
Стаття правильна. Біда нашої країни - це те, що влади прагнуть люди, які її не заслуговують.
Лучанин Показати IP 3 Грудня 2013 15:31
Шкода студентів-романтиків які організували Євромайдан без політичних прапорів.І як завжди цим скористались негідники.Повністтю підтримую журналіста.Тільки перелік цих горе-лідерів на жаль ними не закінчується.
ПРОТИ БЕЗЛАДУ Показати IP 3 Грудня 2013 15:53
СУПЕР!!! Нарешті це хтось написав, то може МАЙДАНУ ДІ Й Д Е!!!!!!!!!!!
Помаранчевий Показати IP 3 Грудня 2013 15:56
А чи є запитання у п. Єкименко до "трудівника" Клімчука? Думаю, - немає. А знаєте чому? Бо ви шановна - звичайнісінька боягузка. Наші опозиційні політики вас за такі матеріали, з роботи не викинули-б. А напишіть за корупцію у ОДА і ви не матимете робочого місця на Волині, хіба до Пащенка, поки з ним не "розібралися". І от тут стогнати, що "опозиціонери, мовляв, пугані"... Це - безхребетна політика! Бо опозицію найлегше критикувати, а проти бардаку у владі писати - не маєте сили. І ще, коли при владі була помаранчева влада - журналісти писали вільно про усе, що хотіли, вибори - не фальшували, олігархи - округи не купували! Натомість, зараз - журналістів чмирять, вибори - фальшують, олігархи нас купують за флакон зеленки. Ви б не зловтішалися, а якщо не маєте сили сказати "ні" - цій комуно-олігархічній команді, просто не пишіть дурню. Критикуйте опозицію на кухні. Бо більшість мітингувальників вийшли не за Гузя, Бондаря чи Шибу, а через бажання змінити поступливих пристосуванців - прагматиків, з чиєї мовчазної згоди вас кинуть до буцигарні, знищать як особистість і, поставивши на коліна, змусять просити прощення, за гріх - критикувати їх,та їх родини...
Тверезомислячий до Помаранчевий Показати IP 3 Грудня 2013 22:00
А де були наші "опозиційні політики", коли до Луцька приїзджав Янукович? І чому зараз самі не їдуть до Києва та не організовують поїздки для інших? Бо там можна отримати не посаду, а по голові?
Vlad Показати IP 3 Грудня 2013 16:05
коментар було видалено
корупціонер Показати IP 3 Грудня 2013 16:55
Хіба не Бондар у свій час перешкоджав Пащенку вирубати скверр біля ЗАГСу?
Анонім Показати IP 3 Грудня 2013 17:05
+ 100 % тільки ви верхівку зачепили. там все набагато гірше. наметовим містечком предсатвленні БЮТ, Свобода, Опора, Молода Платформа, Нацальянс, баптисти і католики. Всі як один працюють завдяки своїм організаціям і є на їх утриманні. У свій табір громаду і не думають пускати на збори комітету чи у наметове містечко. Дискотека у них а на страйкова робота. Уроди що їх керівники що вони.
Максим Показати IP 3 Грудня 2013 17:14
все правильно написала. там по всіх пройтись можна. але хтось людей має вести, правда куди вони самі схоже не знають.
Андрій Показати IP 3 Грудня 2013 17:19
Настоящих буйных мало,вот и нету вожаков.
разом треба владу бр Показати IP 3 Грудня 2013 17:53
пропоную із авторм розпочати роботу 0668884334
Андрій Мельник до разом треба владу бр Показати IP 3 Грудня 2013 18:03
МОЛОДЕЦЬ! МИСЛИТИ ТРЕБА ГЛОБАЛЬНО, А ДІЯТИ ЛОКАЛЬНО. ТОБТО ДОСИТЬ ЛИШЕ КОМЕНТУВАТИ НА САЙТІ. ТРЕБА ЦЕ РОБИТИ НА МАЙДАНІ. Чи є ще однодумці
звони всі разом їм з до Андрій Мельник Показати IP 3 Грудня 2013 18:38
мені вже тут мусор погрожував не бачив не мене ні як я працюю
наметове містечко са Показати IP 3 Грудня 2013 18:00
хто може відгукуйтесь цей майдан політичний треба кінчати. 066884334
наметова дискотека Показати IP 3 Грудня 2013 18:03
наметовим містечком предсатвленні БЮТ, Свобода, Опора, Молода Платформа, Нацальянс, баптисти і католики. Всі як один працюють завдяки своїм організаціям і є на їх утриманні. У свій табір громаду і не думають пускати на збори комітету чи у наметове містечко. Дискотека у них а на страйкова робота. Уроди що їх керівники що вони.
Корінний лучанин Показати IP 3 Грудня 2013 18:08
"Особисто я за євроінтеграцію, за зміну влади і за те, щоб нам жилось краще. Але люди, які зараз стоять і кричать в мегафон – нічого не змінять, бо всіють вони тільки галасувати й усе. Шкода молодь, яка бездумно стоїть. Багато хто з них навіть не знає, чого вони під ОДА, яка це гілка влади і хто такий Клімчк, але «стадний інстинкт» збирає їх до купи і гуртує. " Ну от, написала молода початкуюча журналістка Анна особливо не задумуючись над написаним. Я "ЗА ЗМІНУ ВЛАДИ", але нехай влада зміниться! Хай хтось інший робить, а я подивлюсь зі сторони ТА ПОКРИТИКУЮ! В КОНСТИТУЦІЇ , шановна журналістко, чорним по білому написано, що НОСІЄМ ВЛАДИ Є НАРОД! І НАРОД ПОВИНЕН ТИСНУТИ НА ВЛАДУ! ТИ, молода журналістка і тобі що БАЙДУЖЕ ДО ТОГО, ТВОЇ РОВЕСНИКИ ХОЧУТЬ ВИБОРОТИ СВОЄ МАЙБУТНЄ І ТВОЄ ТАКОЖ? Твою статтю із фото, я розцінюю як ЗАКАЗУХУ!!! Я НЕ Є ПРИХИЛЬНИКОМ ЦИХ ОСІБ ЩО НА ФОТО,АЛЕ ЦІНЮ ЇХ зА НЕБАЙДУЖІСТЬ і В ДАНОМУ ВИПАДКУ ПІДТРИМУЮ ЦІ АКЦІЇ!!! І НЕ ТРЕБА ПОЛИВАТИ ВСІХ БРУДОМ!!! ЩЕ РАЗ СКАЖУ, ЩО Я ЇХ НЕ ЗАХИЩАЮ! А СТАТТЯ - ПРИМІТИВНА, КРАЩЕ Б ВІРША НАПИСАЛА, АЛЕ НЕ ПРО ПОЛІТИКУ!
Анонім Показати IP 3 Грудня 2013 18:12
тут вже з політичного майдану звонить каже що мусором працював 0503783212. подумав що я це журналістка. так оце хто стоїть на майдані журналістку шлюхою назвав. а мені пофіг бо я не журналіст... чекаємо ще дзвінків.
Анонім Показати IP 3 Грудня 2013 18:14
політичний майдан зробити народним єднаймося 0668884334
безпартійний Показати IP 3 Грудня 2013 18:54
слідкую за розвитком української політки вже не перший десяток років... сам я європеєць....хоча бабуся - щира українка.. от живу я в Німеччині (діти у Великобританії, Швейцарії та Австрії) і аналізую ситуацію... схоже відбувалось в не такому вже й далекому 2004 році...помаранчева революція... люди збунтувалися, повірили, звергли владу.... і що далі??? нові обранці, за яких стояли на площах день і ніч, обманули, невиправдали надій українців... так само і зараз... ну добре, скинуть "біло-блакитних"...і хто ж замінить владу??? ніхто... та й тим більше Європі Україну ніхто бачити не хоче.... ну хіба що як "товар"...безкоштовна робоча сила, дешеві природні ресурси...все...це на перші 10 років.... а через 30....ті самі теперішні студенти будуть скаржитися як же погано..."от за часів тії влади...оце ми жили"...так само як наші батьки/бабусі, дідусі говорять про СРСР... Україно, не дурій, знайдете достойну заміну - тоді влаштовуйте бунт...а то зараз можете проміняти шило на мило... чомусь ваша опозиція вас збунтувала, а сама в кущі...і віддуваються діти...., яких погані дяді-беркутівці "нещадно" б*ють (а вони всього навсього виконують свій борг - вони військові) задумайтесь...
Корінний лучанин до безпартійний Показати IP 3 Грудня 2013 19:41
НЕ підтримую Вашої думки!! І знаєте чому? Безвихідь у Вас!! Ви живете у Німеччині, а нумо назад в УКРАЇНУ до цих бандюків!!! Та не наша ОПОЗИЦІЯ нас збунтувала! Якби це так поступили з німцями, вони що терпіли б? ВЕЛЬМИ СУМНІВАЮСЬ!!! Ви що, не знаєте яка влада у нас? Це гопники! Сотні міліардів доларів сховали в офшорах, розкрадання держкоштів. Яхти , будинки купують за сотні міліонів доларів за кордоном! А народ живе бідно! Ну не Вам про це розповідати! Я надаю все таки перевагу Європейським цінностям! Тут можна ще багато чого додати, про все НЕ опишеш. РОЗУМІЮЧИМ - ДОСТАТНЬО!
lutchanka до безпартійний Показати IP 3 Грудня 2013 22:53
не хочу вас образити, але європейськості у вас не бачу - або ви, даруйте, брешете, що ви у Німеччині, або зовсім не розумієте, що у нас коїться. Якщо у нас все добре, то якого милого ви виїхали за кордон і діти ваші теж не в Україні? щоб щось радити, треба бути тут, а не патякати з-за "бугра" -це не етично. Так і хочеться вам сказати: "Не кажіть, що нам робити і ми не скажемо куди вам піти!" Не опозиція нас збунтувала, а власна гідність - є межа терпимості. Тому, коли озброєне до зубів бидло било беззбройних людей(які навіть були в меншій кількості) ця межа була переступлена, але вам цього не зрозуміти. І ще хочеться вам зауважити. що в українській мові російське слово "долг" перекладається як "обов"язок", а не "борг".
Містер ікс Показати IP 3 Грудня 2013 18:57
Люба моя Анюта, ти б не хотіла завести сім*ю, народити діток? А то лізеш не туди куди треба. Ще й по рудій голівонці получити можеш. Ти не розумієш що говориш. Всі погані, і всі хороші одночасно. Як так. Ти за кого??
Луцьк до Містер ікс Показати IP 3 Грудня 2013 18:59
Напевно Ви добре Єкименко знаєте) З Вами повністю погоджуюсь, жінці не варто лізти у політику.
Фанат ФК Волинь до Містер ікс Показати IP 3 Грудня 2013 21:39
Якщо ти не зрозумів,значить дурень!:)Дівчина в десять разів розумніша за тебе:)
Міля Показати IP 3 Грудня 2013 21:42
Ця руда дівка дуже шустра-а по правді пристосуванка!
Віталій Показати IP 3 Грудня 2013 22:27
Питання до автора: А у нас є інша альтернатива? А кого власне вибирати? Я прекрасно розумію всіх цих лідерів, що вони виїдуть на нас, на студентах, і прийдуть до влади. Є два зла, і краще вибрати менше зло! А менше зло це і є ці бандити, яких автор перерахував плюс Козюра
Борис Петрович Показати IP 3 Грудня 2013 22:46
Зайдете за гонораром. Після 15 числа.
з меншого дурня виби Показати IP 3 Грудня 2013 23:08
вам як вазелін із запахом віночка чи ананаса... люди здатні самі очолити майдан у місті цеж наше місто чи тієї молоді що живуть за рахунок своїх організацій.
Жо Ра Показати IP 4 Грудня 2013 00:21
Козюра, Бондар, Григоренко - насправді ганьба міста. Аню, ви молода, перспективна, але не дуже досвічена журналістка. Час і Ваші старання це виправлять))) Та Ви працюєте на ВІП - сайт діючого міського голови.І тому будете "мочити" культурно багатьох, для того, щоби "висунути" ярославовича. Проблема у тому, що Ваші статі схожі за змістом: щиро-переживаючо-набридливо-правильно-передбачувані(
До всіх хворих Показати IP 4 Грудня 2013 03:23
Правильно Анюта написала! Може не дуже глибинно, але написано вірно. Бо так все і є! Суть майдану звелась опозиціонерами до звичайного перерозподілу влади (знов влада змінюється)... а всі як жили в Опі так там і житимуть...
волинюк Показати IP 4 Грудня 2013 07:22
Смішна ця Анна, але якщо Клімчук залишиться, я їй кар'єрний ріст гарантую. Вона говорить його словами..Правда. Хай Борис усі гукнули. Пропоную інший вихід. Нема на кого міняти. Нема людей у Луцьку. Зате в Рівному - греблю гати. А чому б не приєднати Волинську область до Рівненської. Борис давно кричить за Велику Волинь. Скільки грошей на чиновниках зекономимо. От вам і питання бюджету вирішиться. Якшо Анннна хоче на січень більше ніж !/12 минулорічного, то це єдиний вихід. Тільки кар'єрного росту в процесі об'єднання областей я їй уже не гарантую. Слава Великій Волині! Хай живе Рівне - столиця нашого краю.
небайдужий Показати IP 4 Грудня 2013 08:56
до Містера ікс, Мілі і "іже з ними". А де ж ваша європейська політкоректність ? Накинутись на молоду сміливу журналістку великої мужності не потрібно. За вашою логікою Майя Москвич "може бути поводирем майдану", а Аня Єкименко не має навіть права висловити власну думку. Хороша толерантність.
Оля Показати IP 4 Грудня 2013 09:39
Аня була б сміливою, коли б сказала, що нинішня влада - то корупціонери, що вкрали майбутнє, нищать власний народ й відкинули Україну на багато років назад. А так - прогнулася перед Клімчуком, прикро.
Lana Показати IP 4 Грудня 2013 10:35
Продав Україну за гроші той, хто вийшов на майдан! Подивіться хто зараз на майдані - 90% - це ДІТИ, яким немає 18 !!!! А першими на майдан вийшли "Патріоти" яким заплатили гроші! Цілком підтримою автора статті!!!! Жодна українська влада не побіжить в Євросоую, бо їм це не вигідно, вони ж живуть за рахунок Ураїни, кого б ми не обрали
Віка Показати IP 4 Грудня 2013 10:46
У нас уже склалась така "гарна" тенденція толерантності, коли люди підтримують виключно фрази: "керівництво - гімно", "міліція - гімно", "депутати - гімно"... а може це у нас просто люди гімнасти? Хто такі це керівництво, міліція, депутати? вони такі ж українці як і всі, і кого б у нас зараз не постав - все буде так само: корупція, злочинність + здача Заходу нашої держави! Нам потрібні політики, погляди яких кардинально різняться з наявними! Аня +1
lutchanka до Віка Показати IP 4 Грудня 2013 13:10
ви себе до яких відносите? Не треба узагальнювати
Анонім Показати IP 4 Грудня 2013 11:11
систему треба міняти а найбільш приваблива система для громадян це керування державаою народрм. але для цього треба зараз йти у старйкому випрошувати місце яке ці ниди не хочуть давати. і вчитись керувати замість тих що живуть за рахунок організацій і керувати їм не треба але вони гуртом роблять діло. а ми по одинці із цим нічого не вдіємо. це все називається ази місцевого самоврядування. ..... хоч нас вчать депутати що місцеве самоврядування то вони.... а вони не є народом і не воконують волю народу вони навіть не представники місцевих громад а є вони протсо пратійними членами і відповідальність у них перед партією а не перед людьми
Ірина Показати IP 4 Грудня 2013 14:25
Повністю згідна з Анною. Соромно і боляче на серці, коли бачиш таких сліпих повадирів, як Козюра, Бондар, Гузь, Пащенко... Що вони зробили, що вміють, адже вони мали час щось зробити. Кого вони ведуть - студентів, якими легко маніпулювати, і все. Тому що свідома людина, яка має сімю і дітей розуміє - не зміниться все вмить на краще після повалення цієї влади, я маю на увазі обласної. Навіщо звинувачувати журналістів в продажництві? Це ви своїх Гузів звинувачуйте в тому, що воно тільки через вікна облради вміє лазити і кричати в рупор Клімчуку на вухо. Я ніколи так не поважала Клімчука, як зараз. Ці засранці його паплюжать, ображають, а він мовчить і ні слова образи в їхній бік. Не треба звинувачувати Анну, що зробила вона. БО ВОНА ДО ВЛАДИ НЕ ПРЕТЬСЯ, а висловила свою зрілу, ніким не натовчену їй думку. Так тримати. Потрібно цих сліпих повадирів вивести на чисту воду - вони тільки піарять свої партії. Від прапорів Батьківщини і Свободи мені аж тошнить. Це ви хочете сказати вони думають про народ, а не про те, як далі просунути свою кульгаву партію. Хай вийде Гузь і команда і скаже - ми виходимо з партії і не будемо депутатами, тоді хай вимагають звільнення цієї влади. Тому що і такі як Гузь нам точно не потрібні.
Точно! Показати IP 4 Грудня 2013 14:34
А Шиба багато зробив за своє мерівство - одним махом на той світ відправив четверо молодих хлопців, коли їхав пяний з коханкою на іномарці. І його визнали не винним, попри те - що хлопці були тверезі, а він пяний. А тепер це бідоття їздить на маршрутках і будь що хоче знову дістатися до людських грошиків, щоб повернути колишнє жирове життя. Люди, я за нашу спільну ідею, але подивіться, кого ми слухаємо, хто нас веде з цих "Лідерів" майданівських і куди заведе. Якщо ми вде так дійсно згуртувалися, то і цих Гузьо-Шибо-Козюро-Пащенків маємо вигнати геть.
Анна Показати IP 4 Грудня 2013 14:39
Аннушка, а почему бы вам ни предложить политикам, которые вам импонируют (если есть такие), выразить свою позицию. Ведь многим не секрет, что роли розданы, актеры работают и другим персонажам доступ на сцену запрещен. Тем более что интеллигентный человек сам по головам не пойдет. Жду ваш ответ...
вася Показати IP 4 Грудня 2013 18:51
ГОдним з перших у будь-якій справі має бути кадрове питання. Журналіст лише звернула увагу на кадрове забезпечення координаційного комітету луцького євромайдану. Чесно кажучи, воно ніяке. Чомусь поважні особи, яким є чим займатись, не лізуть в такого роду політику. Ті ж самі -Корольчук, Осіпов, Никитюк і багато інших, які чогось добились в житі, мають свою ідеологію, від якої не відступають, вмють обгрунтован все пояснити, створили робочі місця або надають посліги громадянам. Ці, вибачте на слові, рагулі, самі все завалять. Їм ворогів не треба. Вони будить боротись самі з собою, своїми пихами. А грицюк? Діду, куди ти лізеш? Порозвалював все, що можна було! Портрет Президента - не ікона, але ти не досяг того рівня, щоб його зривати! Ти не Лєнін, тупоголовий, забитий колгоспник! Не захищаю Януковича, але це його рішення ! Налькович, закінчуй займатись цим. ТИ вже досяг стелі - нардеп, губернатор! "Что єще нужно старику, чтобі встретить старость?". Гузь, шановний, скажи - ти хоть раз в житті у чомусь перемагав? У спорті, в бізнесі, в політиці? Ти завжди програєш! Це твоя доля!
вася Показати IP 4 Грудня 2013 18:53
Вибачте за орфографію, поспішав.
Антоній Показати IP 4 Грудня 2013 19:20
Файно написано. Карамельно. А які відгуки! Який резонанс? Але наберіться терпіння, щоб перечитати і подумати над тим, що правда часто густо служить злу. Можна "обкласти" "лідерів" євромайдану. Це не важко, бо є за що. А встати на їхнє місце зможете?
вася Показати IP 4 Грудня 2013 19:31
"свято мєсто пусто не биваєт"
Антонію Показати IP 4 Грудня 2013 20:10
Шановний, якщо вставати, щоб спозорити, так як Гузь, то краще не вставати взагалі. Розумні і помірковані люди не використовують дітей і не маніпулюють ними. Бо більше їх ніхто і не послухає - волиняни знають їх як облуплених. А стаття резонансна дійсно! Бо людина не кричить по команді Гузя як зазомбована - Смерть ворогам або - Хто не скаче, той москаль. А показує всю тверезість ситуації. Перетворили майдан на дитячий садок ваші Гузьо-Пащенки. Срамота. Європейці блін!
Хороша стаття Показати IP 5 Грудня 2013 00:45
Аню, дуже Вам вдячний за Вашу сміливість , назвати все своїми іменами. Хороша та влучна стаття. Бо вже складається таке враження що цей абсурд, який відбувається зараз на майдані, більшість людей як один сприймає за правду та щиро вірить у Ті гасла та ніби-то добрі наміри людей з мегафонами(з претензіею на опозиціонерів), які злетілись немов мухи на мед, щоб і у цьому мати собі певний зиск. Стає сумно за людей, які дійсно вийшли висловити свою громадянську позицію та незгоду з певними діями влади, а тут на тобі ... повилазило...Такі псевдо-лідери як Гузь,Грицюк, Бондар, Шиба та ін. підмазались "під шумок" та намагаються розіграти все на свою користь. Прагнення в них одне - дорватися до кормушки, буде байдуже їм на проблеми людей. Вони(зграя Гузів. Бондарів, Гриценків та Шиб) зараз кричать у ОДА в Обличчя Клімчуку що той має піти у відставку... А що це змінить(або простіше - той кого туди "поставлять"(вибір невиликий) - що корисного він зробить для Волині ?(чи чому до цього не зробив, у кожного був шанс, хтось з них язиком ляпав, хтось усе розвалював, за що тільки не брався, хтось брав бездумно кредити а хтось ( Я про вчинки за останній час саме Б.Клімчука) збудував садочок, школу, пологовий будинок та ін.Та яка різниця в якій людина партії - головне ЩО РОБИТЬ ЛЮДИНА ДЛЯ СВОГО КРАЮ, для людей, виходячи з тих можливостей та моральних якостей що в неї є. Треба дивитись насамперед по вчинкам людини, а не по кольору пов'язки та намагатись самому аналізувати ситуацію. Ця Гузева компаха Все спаплюжила та скомпрометувала своєю лише присутністю.Уже можна помітити що кожного дня людей на майдані все менше, бо потрохи стає бридко від дій цих горе-опозиціонерів. Те що витворяли Гузь і Ко в Облдержадміністрації останніми днями, взагалі розставляє всі крапки над "і" та виявляє що то за лідери. В нас якось так сталося що вибір "доводиться" робити з двох "зол" - гіршого зла та менш гіршого зла. Повірте те що є зараз - це менше зло, ніж те що рветься до влади, йдучи по головам та використовуючи у своїх корисних цілях відкритих та щирих студентів, даючи їм можливість лишній раз (з поважної причини - зараз так) не піти на пари. та "потусити". Як-би це не звучало , але влада яка у нас зараз є, це саме та влада на яку ми заслуговуємо.. Для того щоб аби хоч якось розірвати це замкнене коло, та ПОКРАЩИТИ все, то треба починати зі зміни та покращення самого себе, прагнення та наполегливої праці над собою. Треба брати на себе відповідальність за свое життя за своїх рідних та близьких та не думати що Тобі хтось там "з мегафоном", прийшовши до влади, допоможе. ПС нікого не хотів образити, все вищесказане, лише Моя власна думка та бачення ситуації , яка не претендує на істину ... :) Миру Всім, Любові, та взаємоповаги !
компромат на лідерів Показати IP 5 Грудня 2013 01:05
https://www.youtube.com/watch?v=aCYH4_WsLuA
Підтримую Показати IP 5 Грудня 2013 10:43
Аня, ти - молодчинка. Вчерго нагадала, хто за плечиками діток реветься знову до влади. Вже ж були таміка і який результат, тіко опозорилися. Розпочали відстоювати позицію юльки і ЄС, а тепер вже про свою головну ціль і забули. Тепер піаряться на крові дітей і лякають тисячами з дітьми- тисячаю мітингувальників.. Так, я таокж засуджую того чи тих, хто дав наказ побити цих дітей на майдані.. А ще цікаво, яке з завдання у них - гузівців, боруцькив, шибів, бонадарів. Бо вже не раз читали в інтернеті та й власними вухами чула, як Апазіція говорила, Все - ми наше завдання виконали і йдемо назад. А яке ж то завдання і хто ж наказав кричати під гасло "хто не скаче, той москаль". І у мене також є багато запитань до БП, але цей хош робить: кіко шікл, днз, лікарні збудували. А це вс кошти бабилясів, яке він вибиває в кийові, не хто інший. Респект йому і віддаю йому належне за стриманість, толеранцію, як він каже, коли йому кричать в очі
Волинянка Показати IP 5 Грудня 2013 11:49
Дуже рада за те, що є люди, які тверезо оцінюють ситуацію і не плескають цим горе-лідерам луцького майдану. Хотіли вчергове наср... на Клімчука, а виявилися самі засранцями. А він - людина сива і старша терпить Гузя, який на вухо йому кричить в мегафон. Він же його навмисно коммпроментує, щоб той його вдарив - і все, Гузь тоді на всю Україну закричить - МЕНЕ ПОБИЛИ ЗА НАРОД! Мені здається, я б сама вирвала того рупора і в пику йому запхала. Саме цікаво, що я не відстоюю Клімчука, але ця ситуація розставила всі крапки над і. Гузь - будь ласка, заспокойся і сиди вдома, бо терпіння людей не вічне. Тут уже не студенти вийдуть, а дорослі люди, які мають сімі, і вийдуть проти вас - сліпих лідерів. Ну хто вас не знає? Ну що ви можете? Закінчуйте це все, по доброму хлопці...
Для Волинянки Показати IP 5 Грудня 2013 14:42
"Саме цікаво", що ти не відстоюєш Клімчука.. можливо проти цієї влади..але чому поза спинами тільки спостерігаєш.. ? Стань на місце Гузя, Бондаря іт.д.. і вислови свою думку. Дивись глибше! Події в Україні відбуваються не проти купки людей , які можуть не подобатись чи подобатись. А "людина сива і старша" повинна підтримувати простих людей , а не служити вибраним.
Лев Показати IP 5 Грудня 2013 19:04
Я вірю в світле майбутнє багатостраждального українського народу, Стаття провокаційна та замовна. Якщо ні то ти просто з розумом не дружиш дівчино. Україна повстала проти злодіїв, бандитів при владі, крихітко якщо боїшся пошкодити нігтики, просто мовчи і всі будуть вважати тебе дуже розумною. Молодь хоче жити в правовій заможній державі. Можливо і не всі знають хто такий Климчук чи Войтович, Але вони усвідомлюють, що ці люди представники україноненависної, провладної партії регіонів, яка у них забрала надію жити у сім'ї заможних правових Європейських держав. Невже ти сліпа і не бачиш , як провладна банда покалічила дітей, журналістів, лікарів, які надавали невідкладну медичну допомогу постраждалим під час кривавої розправи з мітингуючими.. Ти критикуєш місцевих лідерів опозиції, напевно вони не ідеальні, це правда, але вони виступили проти банди за нас і розуміють, що можуть мати великі проблеми. Вже сьогодні відкрито декілька кримінальних справ. Ці люди не хочуть захватити владу ,а заставити піти її у відставку, влада пролила кров свого народу, вона не має права на існування. Якщо на вашу думку є кращі кандидати на нових очільників місцевої влади , ніж сьогоднішні лідери Луцького Євромайдану, чому вони ховаються. А ховаються тому , що боягузи. Але перед виборами повиростають, як гриби.Гидко також читати коменти "тітушок" офісних.Вони мені нагадують людей, що пиляюк сук на якому сидять.Наша боротьба справедлива і ми переможемо. Слава Україні!
володя до Лев Показати IP 5 Грудня 2013 20:17
ось ірозтавлено всі крапки над і .Хочу тільки додати що дзявкати на крокующих попереду із-за куща - справа холуїв . НЕподобаються Гузь .Шиба Пащенко -сама\ сам\ стань попереду. Подивимось чого ви варті
ЛЕВОВІ Показати IP 5 Грудня 2013 20:02
Дивись Льова, щоб ти випадково не переміг - тітушка ти Гузьова. Бридко читати ваші псевдопотріотичні коменти. Життя покаже. Славте Україну - якщо вашій жопі від цього покращає, я заберу слова свої назад. Славити можна лише Бога, він дійсно вартий того і тоді і на Україні буде все гаразд. І взагалі , діти вас ніхто не просить писати тут коментарі, йдіть вже на навчання, чи за вас Гузь пообіців здати екзамени? І взагалі, чи ви такі вже тупі - причому тут Клімчук до побитих на майдані? Тільки тому, що він в партії Регіонів? Чи тому, бо так Гузь сказав, який в партії, яка геть ніщо не зробила для держави - тільки балачки, крики і стрибки. Прозрійте накінець, а то як зазомбовані. Слава Богу!!!
НЕМА чого Показати IP 6 Грудня 2013 08:32
Як уже писали тут розумні люди, якщо так позоротися, як ці сліпі повадирі, то краще взагалі не стават. До речі, не треба гамнити, що ви захищаєте думку народу. БО ДУМКА НАРОДУ РОЗДІЛИЛАСЯ, Більша половина проти ваших сліпих повадирів, які ж самі наштовхують народ на заворушки. А розумні люди розуміють: в наступному році вибори президента, і якщо всі проголосують проти нього, то і не бути йому при владі. Навіщо вам, друзям- підлабузникам Гузя писати такі речі, ви програли всі. Народ за мирне вирішення ситуації і скоро горлопанити будете ви самі. Та де там - самі ви свою ж... не висунете. Досить навязувати свою думку БО ДАЛЕКО НЕ ВСІ ПІДТРИМУЮТЬ ВАШІ РЕВОЛЮЦІЙНІ НАСТРОЇ!
Александр Показати IP 6 Грудня 2013 11:19
Ух, как я много пропустил:))) Постараюсь быть кратким: 1. ВН - не часто, но сейчас поставил бы вам "пятерку" за публикацию. Берегите девченку, заклюют-заплюют, есть кому. 2. Аня - молодец! Не знаю, сама ли писала, но хотя бы уже за то, что подписалась. 3. Комментаторам - мой респект, не ожидал. 4. Революция, настоящая - ненастоящая, всегда, во всех странах и во все времена делалась в столицах. Есть желание проявить гражданскую позицию - езжайте в Киев. Не трогайте Луцк. Не закрывайтесь детьми, не обещайте им сладкую чушь по поводу ЕС или ночуйте с ними на Театральном майдане, рассказывая сказки. 5. Власть в Киеве (да, преступная по отношению к народу, да, мягко говоря, "недалекая" в делах и решениях, и особенно в кадрах за исключением гения-кукловода Левочкина, все-таки "школа" Леонида Даниловича) и власть в Луцке - это две большие, очень больщие разницы. ИМХО, при всех недостатках обоих, тандем Климчук-Романюк оптимален. Уберите Януковича, Азарова, поставьте Тимошенко, Тягнибока, Кличко, Порошенко - никто и близко из луцких "Моисеев" в подметки не годится этим двум даже при смене власти в Киеве. Очень правильный был пост - к власти рвутся (и часто дорываются) те, кто ее недостоин, они же и сейчас делают Луцк "цитаделью революции". "Талците-да отверзится, ищите-да обрящите".
володя до Александр Показати IP 7 Грудня 2013 19:35
вірно,революція робиться в столиці.Але кривава банда тримається на місцевих холуях .таких як Климчук зВойтовичем .Волинська влада повинна служити волинській громаді ,а не не межигірській банді .
Дісно Показати IP 6 Грудня 2013 18:25
Правильно передбачив Олександр. Анну вже клюють - особливо Пащенко. Шукає на неї компромат, щоб облити її брудом. Навіть її телефон прослуховується. От вам і "милі" повадирі майдану
Парасковія Показати IP 6 Грудня 2013 22:07
Аня,а Ви бмені не відповіли б на таке запитання.Куди я можу звернутися з питання повернення мені грошей заплаченіх за навчання дочки у Східно Європейському університеті.Діти 2 тижні не вчилися.Моя дитина ,як і я не ходила на майдан,сиділа вдома Правда кожного ранку іхала в університет і все даремно.Занять ніхто не проводив.Жах!!!!А сесія не за горами!!!
Для Парасковії Показати IP 6 Грудня 2013 23:18
Ви вже, напевно, порахували сидячи вдома, скільки потрібно вам повернути? І за дорогу теж! Змін ніяких не хочеться? ..принаймі для дочки..
оксана Показати IP 8 Січня 2014 16:47
А чому ця світла голова не висловила свою думку про узурпацію влади,про габні дії виконавчої влади? Де її статті про осуд можновладців? чому не вийшла майдан? Молода ,проплачена,аферистка!Ганьба!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus