USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Фото першої велодоріжки у Луцьку

5 Червня 2015 08:37
Перша велодоріжка з'явилася у Луцьку по проспекту Соборності від Північного ринку до Палацу урочистих подій. Працівники підприємства “Луцькавтодор” відділили велодоріжку від пішохідної зони бруківкою іншого кольору. Крім того, на заїздах у двори багатоквартирних будинків, де перетинається тротуар та велодоріжка, нанесли спеціальну розмітку та встановили відповідні дорожні знаки. Створені всі умови для безпечного руху велосипедистів. Про це повідомляють у відділі інформаційної роботи міської ради.

Варто зазначити, що встановлено й спеціальні обмежувачі, аби на тротуар та велодоріжку не заїзджали автомобілі. Проте, на жаль, культура наших громадян бажає бути кращою, адже частину цих обмежувачів уже вирвано або пошкоджено.



До слова, наразі здійснюється капітальний ремонт тротуару по проспекту Відродження. Роботи виконує підприємство “Луцькавтодор”. Зараз вони тривають на відрізку проспекту від перетину з вулицею Рівненською. Частину тротуару вже викладено новою бруківкою. Варто зазначити, що під час проведення робіт і на цьому тротуарі облаштовують велодоріжку.

Планується й проведення ремонту тротуарів на проспекті Молоді з влаштуванням велодоріжки. Крім цього, планується нанести спеціальну дорожню розмітку, яка віділить велосипедну доріжку від площі Братський міст до вулиці Окружної.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
велосепидист Показати IP 5 Червня 2015 08:45
Йдемо до Європи !!!
123 Показати IP 5 Червня 2015 08:56
Велодоріжка буде до Варшавського ринку
лучанин Показати IP 5 Червня 2015 09:49
Добру справу зробили
Велосипедист Показати IP 5 Червня 2015 10:41
Як би це вам краще пояснити...Якщо по доріжці ходитимуть пішоходи, то вже краще та й безпечніше їхати по дорозі. А у випадку існування велодоріжки поруч з дорогою, згідно ПДР, велосипедист повинен рухатись виключно по першій. От такий от подарунок...
Василь Показати IP 5 Червня 2015 11:04
Супер зараз там ходити приемно! Тільки не далеко, якщо повернути із доріжки в двір асфальт закінчується через 10 метрів. А ще цікавий людський фактор, дуже мало часу пройшло як по сторонах дороги встановили захисні стовпці (на фото видно), вже із обох сторін погнуті, а зі сторони секондхенду вийняті. Нажаль не так щвидко можна збудувати "Європу", особливо в голові.
я Показати IP 5 Червня 2015 15:12
велодоріжками граються, а по подвірї колес позбутися можна ненароком. Так тримати!
Санчез Показати IP 5 Червня 2015 23:01
Велодоріжки - ахахах - просто на бруківці намалювали велосипед

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus