USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку з'явилася перша велодоріжка?

22 Травня 2015 10:35
Перша велодоріжка з'явилася у Луцьку. Про це в мережі написав луцький фотограф Andriy Mykhailov.

"Нарешті в Луцьку з'явилася перша велодоріжка. На відрізку шляху від магазину "Троянда" до "Північного ринку". Вчора, 21 травня, вдень тут встановили відповідні знаки. Встигли за тиждень до Велодня, який, як правило відзначається в останню суботу травня", - йдеться у повідомленні.

Зі слів Андрія, лишається лише запитання, навіщо було вкладати вулицю бруківкою, адже можна було все закатати асфальтом - це дешевше.

Окрім того, фотограф опублікував відео, де показана уся глибина проблеми велодоріжок у Луцьку - вірніше їх відсутності.



До слова, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що львів'яни навчали лучан будувати велодоріжки. Тим часом, проект з облаштування велодоріжок у Луцьку гальмують.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
тому що Показати IP 22 Травня 2015 10:54
бруківка практичніша і краще виглядатиме коли прорве трубу чи ще шось, в результаті чого асфальт полатають, почнуть провалюватись латки і тд. бруківку перекласти простіше
123 Показати IP 22 Травня 2015 10:56
А де ,власне, доріжка? Знаки поставили...де розмітка? P.S. Велодоріжка, по якій ходять пішоходи - це ніяка не велодоріжка!
ВАр до 123 Показати IP 22 Травня 2015 11:29
Так велодоріжка відділена червоною плиткою. У нас люди й по проїзджій частині ходять і ніхто не каже, що дороги нема. З часом люди звикнуть до велодоріжки і не ходитимуть нею. Ну або забор поставити, щоб не заходили туди
456 Показати IP 22 Травня 2015 11:07
По перше, всі тротуари треба класти бруківкою, адже її легше порахувати, а асфальту хто зна скільки можна вкрасти і додати піску, що вже через рік посипеться (цей Andrij Mykhajlov щось не доганяє). А по друге, там тої доріжки 10 метрів проїхатися, а далі? що? куди далі з тим велосипедом?
rfcz Показати IP 22 Травня 2015 11:24
та андрій михайлов завжди чимось незадоволений. цікаво, що він сам корисного зробив
Ізя Показати IP 22 Травня 2015 11:27
Гарно зробили. Бруківка і справді краще виглядає і у експлуатації зручніша. У місті зробили перший крок для розвитку велоінфраструктури. Впевнений, що на цьому не зупиняться.
Микола Показати IP 22 Травня 2015 11:28
Вілремонтували тротуар, зробили велодоріжку.Необхідно подякувати Миколі Романюку і його команді за роботу. Так тримати
до Миколи до Микола Показати IP 22 Травня 2015 15:31
Совок! До яких пір будете дякувати голові за кожен чих! Коли навчитеся нормальні умови сприймати за належне і вимагати від влади виконання тих умов. Подякуйте романюку, що в Луцьку немає гарячої води, бо він три роки дерибанив і продовжує обкрадати підприємство разом зі своїми ставлениками-злодіями василевськими, кирічуками.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus