USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Фотопроект «Сушка» в Луцьку – покажи всім власні фото

24 Березня 2015 10:36
Лучани мають змогу долучитися до унікального фотопроекту «Сушка», який триватиме до 9 квітня у торгово-розважальному центрі «ПортCity».

В інтерв’ю Інформаційному агентству Волинські Новини організатор проекту, а заодно і керівник відділу маркетингу ТРЦ «ПортCity», Галина Химчик розповіла, що ж це за акція.

З її слів, «Сушка» – це проект з обміну фотографіями. Його суть полягає у тому, щоб кожен охочий міг прийти і повісити свою фотороботу на шнурівку – таким чином її зможе побачити та оцінити багато людей. На звороті Галина радить підписувати фото, залишати власні координати або ж послання майбутньому власнику. Повісивши одну фотографію, собі можна забрати іншу – на пам’ять.





Організатор зізнається, що ідею перейняли у росіян. Проект «Сушка» придумали і вперше реалізували у Санкт-Петербурзі фотографи Андрій Кеззин і Ольга Луветау за активної підтримки Академії Фотографії. Перша виставка відбулася у дворі редакції газети «Известия» 25 травня 2011-го року. До цього часу відбулося вже кілька подібних заходів, проект став міжнародним і об’єднує близько 40 тисяч учасників із 90 міст світу.

В Україні до проекту долучилися Київ, Львів, Харків, Одеса, Севастополь, Мукачево, Кам’янець-Подільський, а з 9 березня - Луцьк.

Щодо тематики робіт, то вона поки відповідає заявленій організаторами темі «Ви чули ... ВЕСНА». На запитання, чи не відчувається у роботах лучан присутності війни, Галина Химчик з радістю зазначила, що ні: «Переважає весняна природа, сонячні промені, усмішки».



Що стосується умов участі, то вони - прості. Принести і повісити свою фотографію чи кілька фотографій може будь-хто – як аматор, так і професійний фотограф. Єдина вимога до фото це навіть не розмір, а їхня якість – вони повинні бути надруковані на фотопапері. Варто взяти до уваги, що участь у фотовиставці означає згоду автора на подальше використання його робіт в інформаційних, наукових, навчальних або культурних цілях без виплати винагороди, але вказавши ім’я автора і джерела (якщо такі зазначені).

Водночас організатор обіцяє, що ніяких змін у роботи вносити не буде, якщо тільки вони не міститимуть особистих образ або нецензурних висловів – такі фото будуть знімати з проекту.

Зазначимо, що виставка розміщена на 3-му поверсі ТРЦ «ПортCity» на території відпочинкової зони біля кінотеатру «PREMIER CITY». Працює з 10:00 до 22:00.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
?6_,!)) Показати IP 28 Березня 2015 22:23
всі ці місцеві сушки якось жалюгідно виглядають(((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus