USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Франція попередила Росію про наслідки невиконання «Мінська»

21 Червня 2017 11:54
Міністр закордонних справ Франції Жан-Ів Ле Дріан під час візиту в Росію попередив, що невиконання Москвою мінських домовленостей може привести до подальшого погіршення відносин між ЄС і Росією.

Про це він заявив після зустрічі з главою МЗС РФ Сергієм Лавровим на спільній конференції в Москві, передає "Радіо Свобода".

Глава МЗС Франції підкреслив, що його країна залишається прихильником врегулювання кризи на сході України.

За його словами, Франція, так само як і Німеччина, в рамках "нормандського формату" переговорів за участю також Києва і Москви готові продовжувати свою посередницьку роль, щоб мінські домовленості були виконані в найкоротші терміни.

"Бо що довше ми зволікаємо й не діємо, то менше лишається ліній контакту й то більше віддаляється перспектива врегулювання цієї кризи. Відтак погіршуються й відносини між Європейським союзом і Росією", - сказав Ле Дріан.

Лавров при цьому заявив, що для РФ немає альтернативи "мінська", однак виконання домовленостей залежить в першу чергу від Києва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Sieger Показати IP 21 Червня 2017 12:21
Ага, черговий раз "глибоко стурбувались та обурились". Ну це нормально. :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus