USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Французька поліція вилучила в порту Гавра кокаїну на €100 мільйонів

20 Травня 2020 08:45
Французька поліція виявила в порту міста Гавра 1,4 тонни кокаїну, та арештувала трьох підозрюваних у причетності до контрабанди наркотику.

Приблизну вартість нелегального вантажу експерти оцінюють більш як у 100 млн євро, пише Укрінформ з посиланням на Le Parisien.

«У порту Гавра з контейнера поліція вилучила 1,4 тонни кокаїну, запакованих у 15 спортивних валіз», - пише видання.

Як зазначається, під час успішної операції правоохоронців заарештовано трьох осіб, у тому числі працівника портового доку. Двоє з них уже перебували у полі зору поліції за підозрою в дрібній торгівлі наркотиками.

Останнім часом Гавр часто згадують у кримінальних хроніках, називаючи його справжнім наркотичним хабом.

У 2017 році тут було вилучено 3,5 тонни наркотиків – а по всій Франції того року загалом їх виявили 17,5 т. Торік у серпні митники Гавра вилучили тонну кокаїну, а в листопаді - ще 680 кг (про цю партію відомо, що вона перевозилася з Бразилії).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus