USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Фронтовик» Сєня

3 Серпня 2009 10:53
Хоча, у нього було раніше інше парламентське псевдо, прикріплене  депутатським корпусом завдяки «ідеологічному» протистоянню із нардепом Лук’яновим.  Йдеться про той фрагмент в історії українського парламентаризму, коли народний обранець із характерним фейсом макєєвського «бариги» стибрив ксиву в очкастого «ботаніка», посадженого «волохатою лапою» у президію Верховної Ради.
 
Тоді Сєня ну просто розплакався на багатомільйонних очах зворушеної нації. Провідна фракційна сила врешті втрутилася в історичний процес, і рішенням глави опозиційного уряду заповітну картку дитяті повернули, нагримавши показово на дорослого дядю, що образив парламентське немовля непарламентськими звичками, притаманними вихованцям суворого шахтарського краю.
 
Кількамісячне керування законодавчою гілкою «ботаніком», який вічно плакався, що його то в пісочницю не пускають, то іграшки викрадають, завершилося дуже швидко. Хоча експеримент з надування Сєні у вожді обійшовся дуже дорого для України – коштував парламенту працездатності протягом року, допоки вередливе спікерятко не написало заяву, образившись на «сходняк», який порожняк не гонить.
 
Образилось та ще й помахало ручкою на прощання. Мовляв, я йду, щоб, як той месія, повернутись!
 
Куди ти хочеш повертатись? – впадали у регіт реєстрові гетьмани, перепитуючи веселого та не по роках зухвалого пустуна.
 
І так би розтанув цей жарт у бувалих коридорах Верховної Ради, якби не звістки із поля бою, у яке перетворилася нині кризово-виборча панорама України.  
 
У той момент, коли соціальна напруга досягає апогею, коли під ногами фінансових аферюг горить земля, коли гомонить народним гнівом гайдамацька Україна і кличе на авансцену Героя, раптом висовується клаповуха облізла маківка – ось він я, спаситель всія Русі, ось вам новий «месія» во плоті, ось він вам антикризовий месник, нова надія і мрія обкраденої і поглумленої неньки, ось вам місцева модифікація Мойсея під назвиськом – Мойсєня.
 
Новоявленого пророка нації, який вивершує пантеон національних героїв зі всілякими там кобзарями і каменярами, звати по-антикризовому грізно і по народному просто – «Фронтовик Сєня».
 
Коли національну історію творили Петлюра чи Бандера, тоді ще із політ-технологами було сутужно, тому назви їхніх партій на звук сприймаються слабенько, а от наш герой очолив не просто ОУН чи КУН, а цілий Фронт. Як Жуков у молоді роки на Халхін-Голі.
І не просто так собі фронт, а фронт змін! Зміни – в часи розрухи. Круто!
 
А які такі зміни? Напевно, такі, що хоружівський «месія» йде у «розход» разом зі всією камарильєю його режиму, що Віктор Федорович повертається  у місця своєї буремної молодості, а Юлія Володимирівна складає компанію на туманному Альбіоні Борису Абрамовичу.
 
 А про решту челяді зі всілякими васюниками, шлапаками та балоганами й говорити не доводиться. Клятому режиму відкрито фронт, і у революційній топці, за усіма законами революційного часу, мають згоріти усі закляті посіпаки цього режиму. 
 
Як фронт, то фронт! Як зміни, то зміни!
 
Якщо спитатися у народу із його нинішнім піднесеним, шоково-стресовим настроєм, чи потрібен нині фронт проти найвищої влади і чи потрібні зміни, то такий референдум продемонстрував би монолітну єдність нації, про яку так патріотично повсякчас мріє Віктор Андрійович.
 
Хто проти? Виходячи із ситуації, що склалася, немає і не може бути таких! І у такий момент істини, якщо по-дорослому і по-справжньому, саме він, народ, має висунути на чоло процесу того, хто рукотворно зробить зміни і здвигне колесо історії могутніми раменами свого духу.
А хто висунув Сєню?
 
Розпочнемо методом виключення і найперше викреслимо той самий народ. А якщо так, то залишиться другий із тих двох, що представляють нині Україну, – олігархат. Як антипод народу. Ото він і послав юнкора золотовалютного тилу на фронт.
 
Незважаючи на цілковиту відсутність біографії, без якої ніяк не можна обійтися при висуненні у вожді, балачку на цю тему варто обмежити пошуком відповіді на єдине, але промовисте запитання: звідки воно взялося?
 
Сидів собі банківський клерк у бухгалтерській конторі і найвище, про що міг мріяти, – підсидіти обер-клерка, що протирав штани у протилежному кінці бюрка. Але раптом невидимі сили беруть його за руку і водять по усіх існуючих у державі найвищих кабінетах – заступник голови нацбанку, заступник губернатора, міністр економіки, міністр закордонних справ, перший заступник глави президентського секретаріату, голова парламенту. І усе це вміщається менше, ніж в одну студентську каденцію.
 
 Але не вміщається в голові зі здоровим глуздом. Принаймні, історія незалежної України не знає подібних кар’єрних злетів, як у випадку із цим пересічним комсомольцем із зовнішністю початкуючого рабина.  Бо у таких випадках запитується: за які такі заслуги, за які такі таланти? Що створено, написано? Яка така Ідея або Чин народжені окремо взятою особою? Що вивищило її над народними масами? Де елементарний успіх, який відкриває людині зелений семафор кар’єри? Немає такого.
 
Отут і  проситься відповідь, яка така сила висмикнула за довгі вуха кролика, що загубився у багатомільйонному натовпі.
 
Є посилання на сили найвищі – аж до глобальної закуліси, куди веде родинна спорідненість. На те вона й закуліса, щоб про діла її і замисли лише здогадуватись. Але «волохата рука», яка так запросто здатна пересувати фішку по усій шахівниці найвищої української політики, мусить бути дуже вже могутньою. І в Україні її точно немає. Не той масштаб.
 
А що стосується поводирів, чиїми руками верховна воля приводиться у виконання, то тут секрету якраз немає жодного. Якщо Ющенко – самопроголошений син відомого батька, то Яценюк – цілком заслужений внук. Сім’я Леоніда Даниловича й не приховує, що це вона витрясала з пелюшок це наділене невідомими талантами обдарування.
 
 Тримач казни августійшої Сім’ї, зять-мільярдер Віктор Михайлович Пінчук осипає діяльність «фронтовика Сєні» своїм невичерпним меценатством. Фінансових проблем у процесі просування «ботаніка» у вожді не існує жодних. Це засвідчують «найкомпетентніші» у такім разі експерти – політ-технологи, які уже присмокталися спраглими губами до цих життєдайних джерел. Пан Пінчук найняв  із Москви тих самих ідеологічних диверсантів, які вели у президенти Януковича і які винайшли технологію поділу України на три сорти, що й поклало початок розкольництву в Україні.
 
Відтак розгадка  не надто прихованої шаради «Яценюк та його команда»  веде за високий паркан Кончі-Заспи. Тут у палацах княжих масштабів мешкають межа в межу два сусіди, колишній і нинішній «гетьмани» – Кучма і Ющенко. Оскільки найперше тісно подружилися між собою сусідки – перша леді Кет-Клер Ющенко-Чумаченко і перша цурка Олена Кучма-Франчук-Пінчук, саме жіноче чаювання дуже часто не обходиться без балакучого юного «фронтовика».
 
Далі – куди голка, туди й нитка. Бо перший закон механіки української політики гласить так: де Ющенко зі своїми апетитами, там і Фірташ зі своїми мільярдами.
Тому конкуренцію Пінчуку міг скласти хіба що заслужений пожежник Чернівців (батьківщина юного «фронтовика»), а за сумісництвом мільярдер-газовик Фірташ.
Останніми днями буковинське земляцтво захитала Генпрокуратура Росії, яка хоче посадити цього любого друга Яценюка за його зв’язки із гангстером №1 у світі (за версією ФБР) Сєви Могилєвича.
 
Але навіть якщо Інтерпол висмикне цю вагому ланку фінансового ланцюга на шиї нового «месії», суть залишиться незмінна, як і сам олігархічний режим в Україні:  Яценюк – то спільне дітище і спільний проект Кучми-Ющенка. Папа –синок – внучок. Козацькому роду нема переводу! Бо якщо цього козачка посадити на престол, то акурат як мільярди, так і старість президентських ексів надійно захищена. Яценюк для Кучми і Ющенка – це довічна недоторканність. Замість ймовірного довічного строку.
 
Коси коса, поки роса. Як часто ця народна приповідка навідує президентські сни у сосновому бору.  Бо коли чотири роки тому Леонід Данилович був за крок до долі Чаушеску, то нині подібні мотиви уві сні навідують Віктора Андрійовича…
 
Відповідно до фронтової політ-технології перед бойовими діями було здійснено генеральну рекогносцировку – було здійснено процедуру усунення Яценюка з посади спікера, мета якої полягала у публічному усуненні – в очах народу – Яценюка від двопроцентного Ющенка. Бо якщо народ розкусить, що Яценюк – це продовження Ющенка, то коту під хвіст такий «Фронт змін». Народ мав би «схавати» так: він його вигнав, тому той відкрив проти нього фронт. Така от пилюка в очі нації.
 
Нині Банкова спільно із ДУСею факсимільною силою Віри Іванівни довела усім підневільним губерніям «національну ідею» – проводити президентську кампанію Яценюка.
Відповідно до директив Ставки, «Фронт змін» влади організовує і проводить не хто інший, як сама влада. Причому у фронтовому режимі. У  командувачі виборчих фронтів «Мойсєні» делеговано не нижче, як віце-губернаторів. Перевірте. Приміром, в Івано-Франківській області, де губернатор, маючи найвищий ранг державної служби – кум Ющенка, відправив у фронтовий штаб «змін» свого зама Шварилюка.
 
Можна було б гратися у ці ігри і дурити лохів – не вперше. Але є одна заковика – криза. Екстремальний час. Біда. Лихо. Народ лютий, як звір. З ним у такій порі жарти смертельно небезпечні.
 
У такий збурений час іспитів для усіх і вся справді завше невблаганно появляється запит на Героя. А тут олігархат підсовує «фронтовика» Сєню. Він якраз і може впасти першим на фронті. З цього й розпочнуться зміни.
 
А Сєню шкода. Бо не те що на героя, а навіть на жертву він не тягне.
 
Андрій ТЕРНИНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 69
Анонім Показати IP 3 Серпня 2009 11:35
Шикарная статья!Здесь есть то , чего очень нехватает выступающим против "московского попа" - здесь есть ОСТРОУМИЕ ! Остроумие усиливает любой тезис и спорить с этим тезисом можно , но - после , потом , когда отсмеешься. После слов " вередливе спікерятко " у меня была истерика! Так и надо! - лезешь в политику , будь готов. А не готов - не суйся! Вот только по поводу причастности Пинчука к самой идиотской , на мой взгляд , компании ... Все-таки умный человек , нормальную музыку слушает...и привозит...И тут эти черно - хакиевые или хако - черные (хрен выговоришь) флаги... Офигеть !
Анонімсер Показати IP 3 Серпня 2009 12:09
статя супер!!! ))))) Та на того пеценюка глянеш і смішно робиться, як в нього можна вкладати гроші?.. :)))Йому тільки дулі горобцям крутить, а не президентом буть.. Він вже показав як він вміє керувать, на посаді спікера...))))) А як йому менти фака показали то чуть не розплакався!!!))))
Конкретно Показати IP 3 Серпня 2009 13:08
Стаття тупа або тупо замовлена, такої лабуди на кожних виборах вдосталь. Хоча мене порадувала - раз замовляють значить уважають. Працюй, хлопчику, криза надворі, а за тупеньку заказуху хоч майонезу придбаєш.
Анонімсер Показати IP 3 Серпня 2009 14:11
Конкретно, не перебільшуйте, ніхто його не уважає, а заказні рейтинги соціологів, в яких він один з фаворитів це брєд сивої кобили... Хочете знати справжній його рейтинг? Зайдіть на любий більш-менш відвідуваний форум і створіть голосування "Якби вибори відбулися сьогодні..." і Ви побачите шо його рейтинг не дотягує і до 20%, аналогічний рейтинг у Тягнибока, якого не піарять на інтерах і айсітіві... Робіть висновки пане
Економ Показати IP 3 Серпня 2009 14:47
Публікація бездарна відверта заказуха. Почалося все від п.Пустовіта та починає продовжуватись іншими проплаченими авторами. Це вже ціла компанія по його дискредитації, причому досить примітивна. Проте, раз почали відверто "бомбити" - значить як мінімум бояться. А боятись Яценюка - значить поважати. P.S. В останньому номері журналу "Кореспондент" є досить хороше інтерв'ю з А.Яценюком. Рекомендую всім здравомислячим прочитати для порівняння та зробити власні висновки. P.S.-2 Даремно окремі іншомовні "аноніми" вважають себе мудрішими за Пінчука.
Економ Показати IP 3 Серпня 2009 14:55
Анонімсеру/ Вважати голосування на форумі більш репризентативним ніж дослідження солідних інститутів соціології - це дурня повна. Заказні рейтинги можуть бути у будь-якого кандидата в президенти. Розплющіть очі та подивіться результати опитування, наприклад, КМІСу чи інших поважних організацій, які завжди надають дані екзитполу, що майже не відрізняються від фактичних. От вам і критерій довіри при виборі соціологів.
папа карло Показати IP 3 Серпня 2009 15:12
Скільти тобі заплатили за цю статью, продажна твоя морда. Цій смерті з "косою" і її прихвосням недовго ще осталось. Я всіх політивів не підтримую і таких жалюгідних журналістів як ти!!!!
Анонім Показати IP 3 Серпня 2009 15:55
Економу: Ну , во - первых , почему Вы читаете журнал на русском и раздражаетесь на русский язык на форуме?Не понимаю логики.А мы с Вами сходимся в оценках во многом - я читаю Ваши комменты.Щодо Арсенія - то попри всі цікаві інтерв'ю , досить правильну і розвинену мову , зовнішню інтелігентнісь (краще , ніж ніякої) та купу прочитаних книжок - на відміну від проФФесорів , бджілологів , та інших , я бачу вульгарний ідіотизм його команди.Ну він же затвердив сценарій цього шоу! Підписав. Ну був би речником президента чи ще когось - хай би красиво говорив , але ці біотуалети з піратськими парапорами... До інших довбаків вже звикли ...Але цей - дійсно здавався розвиненою людиною...В окулярах.Може років за 10 порозумнішає , але зараз він мого голосу не отримає. Якщо зі статтєю не згідний - значить стаття замовлена. Хибний аргумент. Можно заказать статью про Торчинский майонез или про спонсора и ценителя конкурсов "Волынских красавиц" , но про политиков , добровольно вставшим на путь борьбы и выбравшим фронтовую форму (хако-черную - прости , Господи!" - любая статья будет заказной: за него или против него. Ну , если кто чуть-чуть хлюпнет грязью - в запале полемики - то на на черно - хаковом незаметно. Извините за компанию.
Анонімсер Показати IP 3 Серпня 2009 16:12
to Економ: ці солідні інститути соціології проплачені і роблять заказні рейтинги, згадайте вибори в Тернополі коли переміг Тягнибок, а ці Ваші інститути рахували його рейтинг на рівні 3%... Отакі інститути показують не рейтинги, а за кого треба голосувати. А екзитпол на виборах це зовсім інше ніж соціологічні "опитування" за пів року перед виборами..
сірко Показати IP 3 Серпня 2009 17:33
у статті відвертий гон на пр і яценюка. не важко догадатися, яка пані замовляла статтю... хоча стиль статті прикольний, і, зрозуміло, шо автору теж їсти хочеться, та вестися на таку агітацію - себе дурити. з приводу опитувань: так, вони замовні, але вистачає поспілкуватися з друзями, шоб побачити, шо у яценюка реально значний рейтинг
Анонім Показати IP 3 Серпня 2009 18:17
Жидо-масонська Україна! Бий жидів-спасай Україну! Найкращий бренд України в наш час!Жидо-масонську владу в Україні розгромить лише ОЛЕГ ТЯГНИБОК! СЛАВА ОЛЕГУ ТЯГНИБОКУ! СЛАВА УКРАЇНІ!
Анонім Показати IP 3 Серпня 2009 20:53
Якби тягнибок був реальним опонентом, писали б про нього. Але БЮТівці добре знають, з якого боку їх смажений півень клюне.
Анонім Показати IP 4 Серпня 2009 00:40
Пять Балів!!!!
Вінстон Показати IP 4 Серпня 2009 00:54
Андрюха ти лошара! За таку статтю морду треба бити!
Анонімко Показати IP 4 Серпня 2009 02:36
=))) правильна стаття -)) вистачить банкірів президентами обирати
Анонімq Показати IP 4 Серпня 2009 08:16
це ж дуже добре що вони не рахують Тягнибока конкурентом! Буде менше бруду на нього і фальсифікацій! Тут вже хтось наводив приклад виборів в Тернополі, як Тягнибок всіх їх сдєлав! А вони і не очікували на таке! ;)
Анонім Показати IP 4 Серпня 2009 11:59
Слава Украине! Черниовщина с тобой! Не дадим плятям и уркам взять президенство! Яценюк новый президент Украины!!!
Анонім Показати IP 4 Серпня 2009 16:23
Соромно і страшно за нас словян!Невже наше терпіння,порядність приведе до зникнення словянського інтелектуального потенціалу з цієї планети назавжди!?
читач ВН Показати IP 4 Серпня 2009 17:41
Шановні колеги, розумію, що скрута, що гроші треба, але від цього матеріалу якось обриденно смердить. Треба ялиночку з запахом (як у авто) на монітор чіпляти, коли відкриваєш. І тепер я стаю розуміти політичні технології, - мені самому захотілося дізнатися чому це Яценюка так боїться БЮТ? А може це сам Яценюк таке замовив? У будь-якому разі БЕЗДАРНО, ФУ! І редакції теж ФУ! ПРАЦІВНО!
Анонім Показати IP 4 Серпня 2009 19:16
Ну супер. Статьи на заказ принимаете? Очень нужно!
ВАСИЛЬЕВ Показати IP 4 Серпня 2009 19:22
Стаття заказна, це без питань, бо якщо автор бачить тільки чорне, то з ним все зрозуміло.Ю.В. перша особа в державі і то всі їй заважають,мішають і навіть із її команди, по її ж словам-слабаки. Яценюк не був першою особою і з жодної посади не пішов зі скандалом. По- друге,нині діючі претенденти вже мали можливість керувати і де добрі результати для народу або для держави, потрібні нові люди,звичайно не Тягнибоки або йому подібні-крайні. Весь світ живе по принципові середини,щоби хоча б в якійсь мірі були задоволені всі. Написать что-то про Россию это опасно для россиян, можно и в кутузку сесть, хаять Украину,где же еще поупражняешся. Правильно делает тот, кто сегодня находит общий язык и с бизнесом и с народом,потому, что без этого нормально существовать государство не может. Если это сделает Яценюк возможно его и поддержат нормальнве люди.
Анонім Показати IP 5 Серпня 2009 08:15
Таких статей вже уйму написано! Справа в тому, де тепер це все розмістити і проплатити виданням, інформагенствам, інтернет-порталам. А от хто розміщає - о то вже інша справа! :)
Анонімwer Показати IP 5 Серпня 2009 10:33
ВАСИЛЬЕВ, хватить звалити цього фронтовика, він нічого доброго не зробив для народу або для держави, всі памятають як він "керував" ВР, і як чуть не плакав коли йому фака на вулиці показали... Як каже Віктор Федорович - "пацан зелёный" цей яценюк, щоб керувати державю, та ще й Україною, та ще й в такий час, йому ще рости і рости... Тому мого голоса він точно не отримає, краще вже Тягнибоку выддам свый голос, його партія піариться не палатками кольору хакі, а займається корисними справами, он хоча б взяти як вони справу лозинського роздули... ;)
Конкретно Показати IP 5 Серпня 2009 13:08
to Анонімwer. Я погоджуюсь з Вами що на виборах до ВРУ, місцевих органів є необхідність голосувати за Свободу. Але що стосується вибору Президента то задійте елементарну арифметику і соцдослідження провідних інституцій, позицію Ваших знайомих, друзів. А саме, є 3-и кандидати які мають найвищий рейтинг: Юлія, Віктор, Арсеній. Ще є куча технічних, парламентських(сили які кандидати очолюють хочуть в ВРУ) і один якому мусово. В другий тур однозначно потрапляє Віктор (не той якому мусово) і Юлія або Арсеній. Волинню, Луцьком, Володимиро-Волинськом, іншими містами та районами керує БЮТ так як і кааліцією, міністерствами і т.д. Я не в захваті від їхньої спартакіади. А Ви? Отже я віддам голос за Арсенія бо по теорії ймовірності шанс на те що він і його маладая (чи яка-небудь) каманда щось змінить на краще у нашій ненці вищий ніж у діячів посткомуністичного жанру. А статей такого жанру ще побачимо як і висловів технічних міліонерів що вже красуються з бігбордів нашого міста.
Аlex Показати IP 5 Серпня 2009 16:18
Добре написано, зі знанням справи,але хотілося б шоб автор більш детально викрив роль перших леді-цурок в крутому злеті МойСені хто знайшов і ввів в це коло цього "кіндерсюрприза"?
Императрийца Показати IP 5 Серпня 2009 20:21
Вибачаюся, що російською, але ж панове! О чем вы все? Юлю не переношу. Факт. Но!!!! У нас в городе ключевые посты во Фронте Сени заняли регионалы. Ну было бы понятно, если рядовые регионалы увидели истинное лицо своих мечтечковых "лидеров" и решили бы сделать ставку на человека с новым мышлением! Сама не раз об этом задумывалась, но когда его (Сеню) перешли поддерживать регионалы-кошельки, которые не имеют уже возможности получать корысть ввиде "крыши" от нардепов-регионалов в вопросах отмывания миллионых доходов, скрытой минимизации доходов, купленой растоможки, мне стало до боли обидно! Оказывается и Сеня не гнушается грязных денег, оказывается не такой он уж и правильный! Вывод - нормальный во власть попасть просто не в состоянии! Или ему не хватает финансов или он становится кому-то обязан, таким, например, как наш бизнесмен Лущик - директор рыбной компании. Которого ранее вполне удовлетворяла крыша нардепа регионала - Васи Потапова, но здоровье у Васи подкачало, его авторитет в регионах существенно упал, поэтому пришлось искать нового покровителя! Пусть бы они там все перенасытились этой властью, только бы городам жить дали. Или по крайней мере правду сказали - мол, ребята, извините, мозгов, чтобы вы там лучше жили у нас не хватает, нам еще самим надо нажраться, поэтому будем держать оборону, фронт и говорить, что во всем виновата местная власть. Нет же, суки, не скажут! С фронтом и бабками пойдут. Только вот если бы настоящий фронт поднялся, так именно против этих "кошельков"! Поэтому кандидаты в Президенты и фронт - вещи несовместимые!
Волька Показати IP 7 Серпня 2009 14:44
Хорошо написано. С перцем. Какой-то процент истины есть, конечно. Но в целом - давно так смеялся над полит статьями. Эпитеты и метафоры выше всяческих похвал.
Анонім Показати IP 7 Серпня 2009 15:19
Молодчина, автор! Пора всех этих слуг на нары!!! Народ един!!!
кому труба? Показати IP 7 Серпня 2009 23:45
всім труба!11111111
Алексей Днепр Показати IP 8 Серпня 2009 09:49
Статья - супер! Автор жжет!!! Все они там уроды, но Сеня - это особое чмо! Зато амбиций и мании величия хватит на целую ВРУ, в которой он, как от корытца отстранили, почти и не показывается. А ведь когда-то боролся с парламентскими прогульщиками!
ыдщщщ Показати IP 8 Серпня 2009 22:26
А юля вся в белом скромно стоит позади автора!
Анонім Показати IP 9 Серпня 2009 00:12
у нас дают 100 грн в день за агитацию СЕНИ в зеленой палатке (Кривой Рог)
Анонім Показати IP 9 Серпня 2009 09:48
Сеню-кролика народ уже раскусил.Ющи памеранчевые не пройдут !!!
Анонім Показати IP 11 Серпня 2009 15:06
Статья отличная.Что-то Салтыкова- Щедрина.Молодчина.И по сути правильная.Пишите дальше в том же духе.Ведь Сеня_Арсений это по латыни ARSENICUM-тобто МЫШЬЯК(!)
Анонім Показати IP 12 Серпня 2009 11:47
жена этого киндер-сюрприза - хасидка, вот и вся тебе мировая закулиса
Анонім Показати IP 12 Серпня 2009 11:54
Написано красиво! Ждем продолжения в таком же духе об остальных отцах страны, в частности Януковиче, Ющенко и Тимошенко. Или заказ был только на Яценюка?
КурваМать Показати IP 13 Серпня 2009 20:11
Стаття замовна и це комплімент її автору. Інакше вихлдить, що він бовдур і не знає, що у парламенті керують голови партій та блоків. Спікер без своеї фракції зробити нічого не може. Ну і те що Сеня був комсомольцем відверта брехня. До того ж, хто б не прийшов до влади, майбутнє як минулого так і теперішнього президента не віщує нічого загрозливого. Тільки у разі приходу Тягнибока чи Вітренки на Банкову буде загроза Кучмі чи Ющенку відповідно. Порівнювати інтернет опитування і соціологічні дослідження може тільки дитина. Елементарні знання соціології, як науки роблять такі порівняння просто безглуздими.
Анонім Показати IP 13 Серпня 2009 20:25
"Фронтовик" Сеня - чистий жид!
Анонім Показати IP 14 Серпня 2009 13:54
Зрозуміло, що Сєня - це креатура Юща і його найближчого оточення. Такий собі рафінований вундер-кінд, майже нічим не заплямований. Хіба що підписанням одного "папірця"... разом з ... Шинель командуючого "фронтом" дуже личить до його окулярчиків та майже "прохвесорської" лисинки: одразу ж приходить на згадку Лейба Бронштейн (Троцький). Такий же балакучий, вертлявий та інтелігентний. Також ненавидить Росію з її православними ортодоксальними пастирями й дуже полюбляє бувати за океаном, відводячи душу у балачках з лідерами правлячої на Земній кулі нації. І йому ще тільки-но виповнилося 35, а що ж далі буде?..
укрчукча Показати IP 15 Серпня 2009 02:47
статья- приятная неожиданность для жителя восточной украины на страницах западной.Статья абсолютно точно индефицировала наследника ю-щенка энд кравчук-кучма-тимошенко-януковича Компани.Много хороших идей у тягнывбок, но он же чистокровный фашист, дай только власть. Прошел визит патриарха, который вся эта команда пыталась сорвать, особенно в части посещения западной Украины и что же в результате? оказывается подавляющим большинством он воспринят и западом и центром и востоком, что очень радует. Оказывается что одинаково хорошо к нему относятся везде, а так не хотелось им это увидеть. оказывается все они знают, что по большому счету все попытки рассорить украино говорящих и русско говорящих граждан Украины не получается, попытка раскола в православии обречена, также как и бывший кгбист филарет укравший с кравчуком православную украинскую церковную кассу обречен на забвение и хватит у нас у всех избрать того, кто будет строить взаимовыгодные отношения и с Россией и с западоми в этом случае ни нато ни блок с Россией никому не нужен. Ну а кто уж очень штаты любит- скатертью дорога, там таких мудаков со всего мира 2оо млн и вновь приезжающих лохов все очень ждут, а американцами может быть потомки в третьем поколении станут. а два поколения в лохах поживут. В сегодняшней ситуации из всего этого кодла более реален вменяемый капиталист Тигипко. Один из очень немногих плативший налоги как миллионер начиная с 1994 года, конечно и на нем есть грех первичного зарабатывания капитала в лихих девяностых, как человек сугубо практичный сумеет решить главное как выжить народу не погружаясь в бесконечные идеологические разборки, кто больше негодяй ОУН-УПА или НКВДисты ведь все они были жителями будущей Украины, часть его народа и как обычно украинцы,да и русские (все Киевская русь когда то) были очень добросовестны в своей работе.
Анонім Показати IP 15 Серпня 2009 18:09
онаний
Ерика Показати IP 15 Серпня 2009 21:01
Авторе, годі за гроші отруту розбризкувати - заплювався вже весь... Народ чудово поінформований в чиїх фракціях найбільше олігархів в парламенті. Якщо це весь компромат (ах, я забула- щеж є колір палаток!), що накопали на Яценюка Юля з Янеком, то до нього варто приглянутись.
гость Показати IP 16 Серпня 2009 11:19
Кролик Сеня-" Интер-сюрприз" Фирташа !!!!!
Анонім Показати IP 16 Серпня 2009 12:11
Чего там Яйценюка халеть, пусть его маланцы жалеют, а мер Ужгорода молодец.
Олександр Показати IP 16 Серпня 2009 17:53
Де ви живете, пане ТЕРНИНСЬКИЙ? Звідки берете інформацію про політичне життя України. З Вашої писанини можна зробити висновок - придумуєте самі? Чому Ви так боїтесь Яценюка? Як баба базарня, жодного аргументу по суті, одні образи.
Solomon Показати IP 17 Серпня 2009 11:42
Яценюк оранжист лицемер будучи министром иностранных дел способствовал тому, чтобы Румынии отдать шлейф у о. Змеиный с запасами газа 1,3 триллиона кубометров и 280 миллионов бараллей нефти, будучи председателем Рады мешал Регионалам и коммунистам воспрепятствовать, чтобы отстоять целостность Украины. После этого где гарантия того, что получив власть он не отдаст Румынам Буковину и Одесскую область, на которые претендует сейчас Румыния. Оранжисты - все нациалисты и те, которые себя причисляют к националистам, не любят Украину и народ, всячески стремятся натравить людей друг на друга и ведут покорных им людей в ад. а Регионалы и коммунисты призывают к единству народов Украины и не допущения гражданской войны. Правда коммунисты подзабыли О "Манифесте коммунистической партии" это труд К.Маркса, где сказано о договорах и компромиссах с другими партиями и учитесь у регионалов, не мешайте им. Поэтому кандидатуры на пост президента Кроме Януковича - нет. Только этот человек может спасти Украину от развала. Для руководства оранжевой революции, Россия и все россияне враги и это делается для того, чтобы отвлечь и разделить «биомассу»(так оранжисты называют украинцев) от истинного состояние экономики в Украине: безработица, развал экономики, разгул коррупции в высших эшелонах власти, идёт ограбление народа, а ведь Россия односторонне относилась дружественно с соблюдением международных правил и безвозмездно экономически оказывала помощь. После развала СССР мы только и слышим, что Россия враг для украинцев. А кто поддерживает антироссийскую политику Украины и стремиться ввести раскол между братьями и сёстрами, у кого принцип мирового жандарма "разделяй и властвуй" конечно США . И уже поддержка режима оранжевой диктатуры США в Украине показывает кто есть кто. Какой-то бред, что Россия для Украины враг? 17лет после развала СССР Россия датировала экономику Украины льготными ценами на энергоносителями, а США, приведя к власти оранжистов, наоборот развалила всю экономику. Почему-то Украину в России не называют врагом. и не посылает боевиков в Украину, вот украинцев - боевиков встречали и в Чечне и в90-х годах в Абхазии и в Осетии. Украина поставляла оружие в Грузию. Криворожсталь продали -деньги исчезли, инфляция до 30%, безработица, население сократилось на два с лишним миллиона и нас уже-46. долг Украины в конце 2009г. достигнет 125миллиардов$. государство банкрот. И ни кто за это не ответит. Дети и внуки будут расплачиваться. Вот теперь оранжисты перед выборами разыгрывают свою козырную карту ухудшают отношение с Россией, чтобы отвлечь массы населения от критического состояния в Украине усугубляя раскол страны и добиваясь условий для введения президентского правления.Но Визит патриарха показал, кто раскалывает православие и нищит Украинский народ. Министр Луценко по приказу Тимошенко призвал жителей запада саботировать визит Патриарха в прямом телевидении. Президент отказал в безопасности Кирилла в Украине. Это фактическая угроза жизни патриарху. Патриарх Кирилл - мессия, который объединит всемирное православие, которое дало человечеству: Евангелие и христианство. Потом начались расколы папа римский организовал крестовые походы, и пролилось очень много крови православных христиан. Люди прислушайтесь к словам божьим через патриарха Кирилла, ибо Боже не простит греха... одумайтесь и повернитесь лицом к Богу? Раскольники покайтесь и поклонитесь божественной мессии Кириллу, который будет молиться и просить бога о прощении раскольников. Во имя отца, православных Кирилла, раскольники покайтесь. Те, которые себя причисляют к националистам, не любят Украину и народ, всячески стремятся натравить людей друг на друга и ведут покорных им в ад. Кирилл призывает всех к единению к свету божественной истины
Solomon Показати IP 17 Серпня 2009 11:51
Яценюк оранжист лицемер будучи министром иностранных дел способствовал тому, чтобы Румынии отдать шлейф у о. Змеиный с запасами газа 1,3 триллиона кубометров и 280 миллионов бараллей нефти, будучи председателем Рады мешал Регионалам и коммунистам воспрепятствовать, чтобы отстоять целостность Украины. После этого где гарантия того, что получив власть он не отдаст Румынам Буковину и Одесскую область, на которые претендует сейчас Румыния. Оранжисты - все нациалисты и те, которые себя причисляют к националистам, не любят Украину и народ, всячески стремятся натравить людей друг на друга и ведут покорных им людей в ад. а Регионалы и коммунисты призывают к единству народов Украины и не допущения гражданской войны. Правда коммунисты подзабыли О "Манифесте коммунистической партии" это труд К.Маркса, где сказано о договорах и компромиссах с другими партиями и учитесь у регионалов, не мешайте им. Поэтому кандидатуры на пост президента Кроме Януковича - нет. Только этот человек может спасти Украину от развала.
Аноним Показати IP 17 Серпня 2009 13:14
На то он "еврейчик", чтоб (пробачте) хахол не дремал. Каков поп, таков и приход- баличили очи, за що голосували. Дальше будет только хуже. Пока не развалят и не обдерут Украину как липку, не успокоятся, вся верхушка- сплошное болото, топь. Думайте что дальше...
Анонім Показати IP 17 Серпня 2009 17:03
а он Сеня в отличии от вас старых вонючек молодежи нравиться и как его не обливайте грязью ваше время уходит
Анонім Показати IP 17 Серпня 2009 21:08
Скоріш за все стаття дійсно замовна!Але ж яка правдива?!!Рідко який автор,Так попаде, в самісіньке яблучко, Я - переконаний націоналіст вважаю, що таких як Яценюк не тільки до влади, але й взагалі до політики допускати не можна на гарматний постріл. Вахлак він а не лідер.
Андрій Показати IP 18 Серпня 2009 20:27
Супер. Відкрив очі на ці полатки усіма містами країни!
Анонім Показати IP 18 Серпня 2009 20:33
Яценюк-политическое ничего
Одесса Показати IP 19 Серпня 2009 12:49
Один хрен, кого выбирут из этой тройки - шайки лидеров, - есть еще парламент, у которого полномочий гораздо поболее, а парламент - фактически свора бизнесменов с разными интересами, которые сбегаются время от времени в ситуативные кучки, чтобы пропихнуть под себя закончики. Лично мне симпатичен Тигипко и Тягнибок, внятные и прагматичные, а каалиционисты и иже присно с ними навевают тошнотворную тоску. Особо нравится обилие плакатов типа "вони по всякому пагани - а ВОНО ПРАЦЮЕ", - прям энэрджайзер святой
господар Показати IP 19 Серпня 2009 17:54
в українців де два пана там і три гетьмана, а із кого вибирати, вибрати потрібно. Автор безкультурний, дешево замовлений "писака"
Анонім Показати IP 20 Серпня 2009 20:27
Фронтовик Сеня-чистий [вирізано - цензура] пархатий!Ну куди ти [вирізано - цензура] лізеш зі своєю жидіькою мордою у Президенти?Не смішіть укарїнців українського походження!
Марта Показати IP 20 Серпня 2009 20:48
Замовний чи ні матеріал?! Та яка різниця! Головне - написано легко і зі знанням справи. Зараз уся так звана політична журналістика замовна. А найбільше мене приколює символіка Сєні - камуфляжна))). Гиги, та потвора навіть в армії не служив. А ще більший прикол як він розповідає про свою багатоконфесійну сімю: він грекокатолик, дружина - православна))) Ой, мама нє горюй!!!
Nightmare Показати IP 22 Серпня 2009 13:19
а писок в нього дійсно жидівський...))))
Скеля Показати IP 22 Серпня 2009 17:07
Всяких сєньок, юльок та вітьків - на смереку або в космос (не плутати з льонею ч.), бо вони маланці, кровососи України! Ворюги, холуї й запроданці! А загалом всі вони - ж.. пархаті, або їхні сраколизи! Тягнибок Олег - спасіння України! Всі - Кравчук, Кучма і Ющенко служили всесвітньому жидівству й продали наш народ. Олеже, бий.... і спасай Україну
Анонім Показати IP 24 Серпня 2009 13:42
як ти можеш судити,ти бог?
Анонім Показати IP 24 Серпня 2009 14:42
Сеню - у Коцмонавти!!!!!!!! На більш воно не здатне! Ги-ги!
Анонім Показати IP 26 Серпня 2009 14:19
Кошерный кролик Сеня вышел на тропу войны ,полосками хочет замаскироваться под тигра.
Анонім Показати IP 28 Серпня 2009 16:39
Статья - В яблочко! "По делам их судите" - а дел-то как раз и нет. А за памятники во время кризиса, за музеи во время заявленной экономии - этот зоопарк - Кучма,Пинчук,Ющ,Яценюк - давно пора было отправить на виселицу, после принудительной конфискации всего вплоть до 7 колена! Так будет! Никому не будет прощения - их имена известны - Кучма, Ющенко,Пинчук, Янукович, Стельмах,Фирташ,Яценюк,Чечетов,Лукьянов,Лозинский...
rock Показати IP 28 Серпня 2009 17:42
сложно спорить с автором. несмотря на все сенины попытки отмежеватся от 2% ющя, сразу видно , откуда ноги ростут ... для меня сеня умер почти год назад, когда я увидел еге в зале 95 квартала, смеющегося над такой пошлятиной, что вспомнить противно. чем этот сраный псевдо-интеллигент лучше любого быдла, бродящего по нашим улицам с пивом ?
Анонім Показати IP 3 Вересня 2009 23:22
Чудова стаття. Є в Україні таланти і тверезо мислячі люди
Олег Показати IP 4 Вересня 2009 22:57
Тернинский,ох ты и [вирізано - цензура] продажная!!! За сраное бабло,ты и сраку вылежишь.100% заказная статья,вопрос только в том,кто ее заказал. А для нас,простолюдинов,идеальный вариант-перевешать всю эту воровскую [вирізано - цензура](с их выводышами) и таких,как ты.
Анонім Показати IP 19 Вересня 2009 12:39
Андрій ТЕРНИНСЬКИЙ - сержант Огілві
Українець Показати IP 28 Вересня 2009 13:06
Хто придумав, що у "Фронтовика" високий рейтинг? Може серед таких, як і він сам шльоциків? Треба Тягнибока! Для українців інших нема!
Сеня Фронтовик або Жид пархатий Показати IP 24 Листопада 2009 22:41
Марш жидів на Той Світ! Сидять у владі одні жиди порхаті, Ковбаску, Сир шампанське і картошку жруть, Планують святую Землю України, Під Обітовану спихнуть! Жиди снують по Україні милій, Як ті собаки, кішки чумовиє, Дурити українців їм, що мацу з’їсть, Пішли б ви нахер, або їште шерсть. Сьогодні усі жидо-масони в Україні, Почали українську мову гамузом вивчать, Мета у них така, що вуха в українців в’януть, Нехай усі іуди на всі чотири сторони летять!
МОСКАЛЬ ЮРІЙ Показати IP 2 Грудня 2009 11:07
8. ВИРШ «українця» ЯЦЕНЮКА-Фронтовика! Яценюк - ванюк жидівський, Тому «обрізанний» давно, Куди ти суэш свою жидивську морду, Це ж Украина, а не жидівськоє гумно! Ти українцям вже давно замилив очи, До хрипоти кричиш що «українець» ти, а не жидок, Ми що не бачим, як твої жидівськи очи, Вот, вот зійдуть з орбіти, і впадуть в песок! Звичайно, жид ти не из бідних - іудей пархатий, Тобі би варто б давно жидівськи та яйца і мошонку відірвать, Щоб більше не народжувались у тебе маленькі жидинята, Поки Земля спокійно по орбіті навколо сонечка летить! (Автор-САРА з ХАЙФИ!)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus