USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Футболіст і Сара – кльова пара, або Як у волинській теробороні служать молодий командир і його хвостата «пасія»

30 Вересня 2022 08:22
Михайлові з позивним Футболіст – лишень 23, а він уже командир зенітно-артилерійського взводу в одному з окремих батальйонів 100-ї бригади тероборони Волині.

До речі, у цьому ж батальйоні служить і його батько. Про це пишуть на сторінці бригади у Facebook.

«Футбол люблю з дитинства. Граю на позиції лівого захисника. Тож і фах обрав відповідний – здобув вищу освіту за спеціальністю «Фізична культура і спорт» у Волинському національному університеті імені Лесі Українки. До 24 лютого працював футбольним тренером – вчив азів гри мільйонів маленьких діток», – розповідає молодший лейтенант з позивним Футболіст.

Читати ще: «На побачення ходитиму після Перемоги», – наймолодший тероборонівець з Волині

Михайло палко вболіває за збірну України. А ось на клубному рівні є фанатом не конкретної команди, а «красивої гри».

«Подобалася гра київського «Динамо» відразу після приходу румунського фахівця Мірчі Луческу. Також захоплююся вмінням ставити гру різним командам, яке демонструє іспанський тренер Пеп Гвардіола», – зі знанням футбольної справи каже Михайло.

Читати ще: Позивний – Джонсон. У волинській теробороні служить «тезка» британського експрем’єра

А поки на молодого офіцера вдома чекає з Перемогою кохана дівчина Софія, він у війську… потоваришував із Сарою! Щоправда, жодних підстав ревнувати у Софії таки немає. Адже Сара – то цуценя, яке «служить» у батальйоні на «посаді» загальної улюблениці-антидепресантки…
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus