USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Футболіста «Волині» не беруть в «Дніпро» через надмірний апетит

22 Грудня 2014 16:44
У півзахисника луцької «Волині» Еріка Бікфалві такі апетити, що йому радять шукати інший варіант, аніж дніпропетровський ФК «Дніпро», - про це пише телеканал Футбол.

Як повідомив головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич, на перший збір в ОАЕ поїде новачок Флорентин Матей з "Волині" і, можливо, Олександр Сваток, який виступав у луцькому клубі на правах оренди. Що ж стосується ще одного лучанина - румуна Еріка Бікфалві, то в "Дніпрі" його не буде.

«Ми завершили переговори з приводу цього футболіста, - сказав Маркевич. - У хлопця такі апетити, що хай краще шукає інший варіант. Я бажаю йому успіху».

Що стосується кадрових втрат, то хорватський легіонер Іван Стрініч покидає Дніпропетровськ. Він має намір продовжити кар'єру в одному із зарубіжних клубів. У зв'язку з цим "Дніпро" почав пошуки кваліфікованого гравця на позицію лівого захисника.


Нагадаємо, двома футболістами з «Волині» цікавився клуб із Дніпропетровська. Двоє - півзахисники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
опа Показати IP 22 Грудня 2014 18:06
Маркевич думав батрака за копійки купить?
голубець Показати IP 22 Грудня 2014 18:43
певно шо!!!маркевич з коломойським хочуть шоб чувак за копійки бігав????Ерік хай краще в Англію шурує-йому ж кращіше буде!!!
вундер Показати IP 22 Грудня 2014 19:55
еріка продати в " газмясочку "
анонім до голубець Показати IP 23 Грудня 2014 17:16
в яку ще Англію.. не той рівень. лавку відсиджувати? нехай у Стяуа вертається.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus