USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Футболістку з Волині викликали у збірну України

28 Березня 2023 20:29
Головний тренер національної жіночої збірної України Луїс Кортес оприлюднив список гравчинь, викликаних на навчально-тренувальний збір для підготовки та участі у матчі зі збірною Естонії. Серед них є півзахисниця ЖФК «Ладомир» із Володимира, уродженка Маневиччини Вікторія Гірин.

Про це повідомляє Українська асоціація футболу.

Зауважимо, що це не перший виклик у збірну в кар’єрі футболістки. За головну команду країни Вікторія Гірин дебютувала 1 грудня 2020 року в матчі кваліфікації чемпіонату Європи проти Чорногорії. Усього в активі спортсменки шість матчів.

Поєдинок зі збірною Естонії відбудеться за підтримки Естонської футбольної асоціації 11 квітня в Таллінні. Початок – о 19.00.

Збір команди, до складу якої ввійдуть 22 футболістки, розпочнеться 3 квітня в польському містечку Сувалки, а вже 9 квітня делегація вирушить до Таллінна.

Додамо, що виклик у збірну також отримала ексгравчиня «Ладомира» Христина Перевізник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus