USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Футболісти «Дніпра» зробили диво: клуб вийшов у фінал Ліги Європи

15 Травня 2015 09:00
Команда Мирона Маркевича у півфінальному двобої перемогла італійський “Наполі”.

У Неаполі команди зіграли внічию 1:1, а у Києві – “Дніпро” переміг 1:0! Переможний гол на 58-й хвилині забив Євген Селезньов. Про це інформує ТСН.



Заповнений НСК “Олімпійський” став свідком історичної події для України. Адже вперше український клуб зіграє у фіналі оновленого Кубка Європи. У 2009 році донецький “Шахтар” виграв останній розіграш Кубка УЄФА. Відтоді турнір змінили, а наші клуби максимум доходили до чвертьфіналу.

Після фінального свистка тисячі фанів вибігли на поле “Олімпійського”.



Окрім того, футболісти дніпропетровського клубу дали повну волю емоціям після виграного півфіналу Ліги Європи.



Керманич дніпропетровського "Дніпра" Мирон Маркевич прокоментував вихід своєї команди у фінал Ліги Європи.

"Емоцій немаэ взагалі-то. Ми грали для тих людей, які в нас вірили. Розумію, що грали із серйозною командою. Багато було скептиків, але у вашій програмі побачив процент, скільки у нас вірять, ми не могли програти. Такі матчі легкими не бувають. Ми розуміли, з ким ми граємо. Але команда набагато краще грала, ніж в Неаполі, і заслужено перемогла. Що скажу футболістам? Навіть не знаю. Вони зробили диво. Ніхто, чесно кажучи, від них того не чекав. Але я знав, що вони те можуть зробити.

Я знав, що буде багато людей. Але, що вся Україна приїде в Київ. Емоції переповнюють. Те, що робиться на стадіоні… "Наполі" хороша команда. Вважаю, що після "Ювентуса" це - друга команда в Італії. За своїм потенціалом і за виконавцями. Про Варшаву поки не думаю. Ми грали для людей, а особливо для тих хлопців, які зараз в АТО. Впевнений, що вони дивились. Так що, хлопці, то для вас першою чергою", - сказав Маркевич в ефірі програми "Про Лігу Європи" на каналі 2+2.

Фінал Ліги Європи "Дніпро" - "Севілья" відбудеться 27 травня у Варшаві. Відеотрансляцію дивіться на ТСН Проспорт та каналі 2+2.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus