USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«ГаРмИдЕр» обіцяє лучанам епатажний перформанс

21 Травня 2015 15:34
«ГаРмИдЕр» черговий раз виходить за межі театру, щоб провітрити свого улюбленого «Мандрівного вішака» і ще раз довести, що театр це не приміщення, а та атмосфера, що твориться в процесі дійства. Так, 23 травня гармидерівці запрошують на дві зустрічі.

О 13-й годині на вулиці Плитниця (біля колишнього кінотеатру «Батьківщина») «ГаРмИдЕр» презентує епатажний перформанс «Вивішування спогадів із «Мандрівного вішака». Його результатом стане фотовиставка (більшість світлин — Павла Березюка), яка покличе лучан у спогади про театральний фестиваль, на якому колективи з 5-и країн проміняли затишні театральні зали на задвірки, недобудови, підземелля.

Перформанс буде із присмаком музики із очікуванням відповідей на запитання: «У якому нетеатральному місці Луцька вам уявляється театральне дійство?» І можливо восени пан Мандрішак поставить свого вішака саме в цьому місці й представить чергове незвичне театральне дійство.

23 травня о 22:00 театрали чекають лучан біля міськради (з боку вулиці Кривий Вал). Зелений острівок поміж міських декорацій стане нашим майданчиком для гри, отож можете захопити з собою пледи і щось для зручного сидіння на траві. Наша нова вистава «Епіфанії» за творами легендарного Імантса Зіедоніса - це запрошення кожному пройти разом із акторами своєю власною життєвою стежкою і подивитися на речі з іншого боку.

Кожна «Епіфанія» — це лікувальний сеанс або ж виклик до відвертої розмови з собою. Зрештою, «Епіфанії» — це те, що гармидерівці рекомендують обов’язково почути й побачити! Тим паче, що навряд чи вам доводилося раніше бачити виставу, оповиту атмосферою вечірнього Луцька. І нарешті 24 травня о 22:00 на Театральному майдані театр «ГаРмИдЕр» презентує відеопроект «Поетичний PLAYer».

«Нам дуже захотілося, аби якісна, сучасна за духом та несправедливо маловідома українська поезія отримала шанс бути почутою … і побаченою широким загалом. Перший відеовірш створили гармидерівці разом із оператором Сергієм Бєловим. Ми впевнені, що час відеопоезії настав і далі обов’язково буде…», - йдеться у повідомленні театралів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
анонімус Показати IP 21 Травня 2015 17:06
слова "епатажний перформанс" настораживают

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus