USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Газета «День» у Луцьку відкрила фотовиставку

9 Жовтня 2009 14:44
У бібліотеці Волинського національного університету імені Лесі Українки відбулося відкриття фотовиставки газети «День-2009». Експозицію світлин відкрили ректор ВНУ імені Лесі Українки Ігор Коцан та головний редактор газети «День» Лариса Івшина.
 

Зауважимо, що зал бібліотеки ВНУ імені Лесі Українки був заповнений вщент студентами із різноманітних факультетів. Деякі зі спудеїв змушені були навіть стояти під час презентації. Загалом їх було близько 150-200 чоловік.
 

В обласному центрі Волині представлено понад 160 робіт, із 1637-ми відібраних, що надали на розсуд журі конкурсанти з усіх куточків України. Луцьк став першим, за словами ректора університету містом, де побачить цю виставку після відвідувачів в Українському домі у Києві. Зауважимо, що щороку тільки в Українському домі фотовиставку відвідує понад 25 тисяч людей.
 

Метою конкурсу, який проводить газета «День», є стимулювання професійного та творчого зростання учасників конкурсу. Тому вже 2008 року серед уже класичних тем фотоконкурсу – «Події», «Особистості», «Український світ» та «Життя, як воно є» - відвідувачам була представлена нова номінація «Світ очима дітей». Серед робіт, що були надіслані на конкурс юними фотоаматорами віком до 18 років, одразу привернула увагу та посіла чільне місце серед традиційних тем.
 

Зауважимо, що цей фотоконкурс відбувається уже одинадцятий рік поспіль. Заступник волинського губернатора Святослав Кравчук зауважив, що на цих фото збережена мить, яка ніколи не повториться. А квіти пан Кравчук подарував не редактору газети «День» Ларисі Івшиній, котра народилася в Локачах на Волині, а її мамі, яка й символізує ту ниточку, що привела фотовиставку у наш край.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus