USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Гендиректор Укрпошти подав у відставку

12 Липня 2018 21:23
Генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський подав заяву про відставку. Про це заявив сам Смілянський, передає РБК-Україна з посиланням на ЦТС.

Повідомляється, що Смілянський подав заяву на звільнення ще на початку липня.

Смілянський розповів, що поставив перед Кабінетом міністрів умови - якщо вони будуть виконані, гендиректор національного поштового оператора продовжить роботу. Термін розгляду - до 31 серпня. Смілянський буде продовжувати працювати. Зазначимо, що 2 липня у нього закінчився контракт.

Він заявив, що готовий продовжити контакт, якщо в ньому будуть дотримуватися наступні умови: можливість формування власної команди на ринкових зарплатах, політична незалежність, можливість реалізації шокових реформ, чітка стратегія.

Як відомо, на минулому тижні уряд затвердив Смілянського на посаді гендиректора національної поштової компанії. До того він керував підприємством у статусі виконуючого обов'язки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Теремно Показати IP 13 Липня 2018 00:29
А як там директор "Волиньпошти"? Чи не має і він таких намірів? А то доводять пошту до ручки. Ото біда буде, як Смілянський контракт не захоче продовжувати. Сміх та й годі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus