USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Гендиректора ДП «Волиньстандартметрологія» колектив звинуватив у корупції

27 Лютого 2014 14:12
Працівники державного підприємства «Волиньстандартметрологія» звинувачують генерального директора у корупційних діях. За вісім місяців керування Михайло Жуков розвалив роботу підприємства і як наслідок знизилась заробітна плата у працівників. У колективі постійна напруга та невпевненість у завтрашньому дні. Тож працівники вимагають відставки директора. Повідомляє ТРК «Аверс».

Працівники «Волиньстандартметрології» скаржаться. Із приходом нового керівника, їм зменшили оклади та урізали премії. У цей же час заступникам начальника знаходили кошти для заохочень. А ще генеральний директор ввів нові посади.

Начальник метрологічного центру Микола Кучеренко розповів: «Не погодивши з трудовим колективом, ні з профспілкою, ні з ким, де таке бачено три штатні розписи за місяць?» Трудовий колектив нарікає, начальство не професійне. За весь час керування не прийняли програму щодо виходу із кризи. Вона ж, до слова, розпочалась із вересня, тоді як призначили на посаду Михайла Жукова: «Я працюю вже 4-й рік. Я ще такого не бачив, щоб директор, який прийшов вісім місяців тому ніразу не зібрав нараду із керівниками, ні разу не проаналізував стан фінансово господарської діяльності». Також начальник метрологічного центру заявив: гендиректор за сертифікацію автомобілів клав гроші собі у кишеню: «Так от, якщо брали раніше 2 тисячі за автомобіль, потім 2,5 - сьогодні вже кажуть беруть 500 доларів, коли в касу підприємства поступає лишень 92 гривні», - зазначив пан Кучеренко.

Генеральний директор ДП «Волиньстандартметрологія» Михайло Жуков усі звинувачення підлеглих заперечує: «Якщо взяти проаналізувати на сьогоднішній день мені ніхто не дорікне, що я хоч одну копієчку з цього підприємства взяв». А скорочені ставки фахівцям це - компроміс між звільненням і збереженим робочим місцем: «Дійсно люди пішли на зустріч, були написані заяви, і люди працювали якби на півставки», - зазначив він.

Вислухавши усі аргументи, врешті трудовий колектив одноголосно висловив недовіру діючому керівництву. Також працівники планують звернутись до правоохоронних органів, аби останні перевірили діяльність генерального директора та його заступників. Сам же Михайло Жуков написав заяву на звільнення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Кабан Показати IP 27 Лютого 2014 14:48
Прокурори ау!!!!!! Ви чули????????????????????????
Майя до Кабан Показати IP 27 Лютого 2014 15:19
Чую, чую...Ну, Жуков, постривай!
Гость Показати IP 27 Лютого 2014 15:38
От поле діяльності Маї Москвич,тупої полєшки,біжи судит.А в голові, то полова.А інститут з якого її вигнали вона вже встигла закінчити?Абсурд.Якщо до влади прийде такий склад,який ви огололсили,то нам треба всім в психушку здаватися
Анонім Показати IP 27 Лютого 2014 18:49
А ще, Жуков підробляв результати випробувань масла вершкового, яке постачалося в садочки міста Луцька приватним підприємством "Тиверія", директор Місюрук Василь Петрович. В наслідок чого діти в садочках їли замість справжнього масла, маргарин, що було підтверджено в ході перевірки, а на ПП "Тиверія" заведено кримінальну справу №12013020010004874 від 29,11,2013р. Контролюймо хід справи разом - задля здоров'я наших дітей!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Володимир Латковский Показати IP 1 Березня 2014 22:58
Ви про що говорите, хто такий Жуков : злодій та корупціонер, мр*зь негідник, його вигнали з Ягодинської митниці, яка має свою історію в Україні, він вимагав хабарі з Волинських бізнесменів , простих людей, він пішов з позором та ганьбою з митниці. Його підібрав як дрібного хабарника слава Гіч: це холуй борькі Клімчука, рідка мр*зь, взяточник непотріб Волинського краю та розпочали корупційні схеми на Волині . Я як депутат Волинської обласної ради звертаюсь до прокуратури Волині СБУ ,МВС у волинської обл якщо у вас ще є совість., за тримайте цих хабарників Жукова та дрібного хабарника Ярослава Гіча, якщо ви цього не зробите я буду звертатися до Белого в Рівне . Хай знають їхні діти , онуки за позор та ганьбу їхніх батьків. Ганьба Жукову та Гічу.
Антон Показати IP 13 Березня 2014 14:14
А ще б перевірила за які кошти в Жукова та його дружини побудовані котеджі в м. Ковелі на земельних ділянках по 0,30 га і це в місті, загальною площею забудови по 850 кв.м. кожен, та виділення цій сім'ї земельних ділянок в садовому масиві загальною площею 0,40 га? Не такий вже, цей хабарник, дрібний.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus