USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Геноцид, як в Бучі, міг статися на Волині, – Андрій Д’яченко

6 Квітня 2022 08:59
Командир спецроти у складі луцького окремого спеціального загону «Любарт» Андрій Д’яченко розповів, що окупанти, які влаштували бійню у Бучі, мали нападати на Волинь з території Білорусі, але їх перекинули на іншу ділянку.

Про це ветеран полку «Азов» Андрій Д’яченко написав у Телеграмі:

«Волинянам для роздумів.

Купка опаришів на фото це солдати 155-ї окремої бригади морської піхоти рф. Підрозділ в армії росіянії вважається типу як елітним. Це морська піхота Тихоокеанського флоту рашки. Дислокується у Владівостоці. 155-ка брала активну участь у Першій чеченській. В 2015 прикривала авіацію рашки в Сирії. Тобто руки в крові цивілів і досвід геноциду у цих виродків був задовго до 2022-го.

155-та бригада один із тих підрозділів, які брали безпосередню участь в Бучанській різанині, від якої ми і весь світ охуїваємо другу добу.

28 березня путін дав цим канібалам статус «гвардійської бригади». «Гвардійська» це в совковій армії таке типу як почесне найменування за типу особливі заслуги перед атєчєством. Дослівно, «за массовый героизм и отвагу, стойкость и мужество, проявленные личным составом бригады в боевых действиях по защите Отечества и государственных интересов». Оцінили цинізм?

Волинянам вочевидь цікаво, чому я апелював до них і чому звернув увагу саме на це угрупування бандитів?

Справа в тому, що згідно першочергового задуму (тому самому, де Київ мали взяти за пару днів), 155-та бригада повинна була діяти саме на Волинському напрямі. Вони кілька тижнів стояли на білоруському кордоні навпроти нас (фото якраз з того часу) в режимі повної бойової готовності, чекаючи відмашки. І тільки епічний провал бліцкригу на Чернігово-Київському напрямі не дав шансу цим організмам відмітитися в нашому краю.

Через провали всіх планів, російське командування зняло м’ясників з 155-ої із Волинського напрямку та кидає частково на Волноваху, частково на Бучу. Результат ви бачили – Волноваха зруйнована повністю, а Буча... ну, тут нічого сказати, ви самі все знаєте.

Я думаю що так, земляки-волиняни, вам буде наглядніше зрозуміло по якому лезу пройшов наш край на першому етапі війни. Виключно завдяки героїзму оборонців східної частини українського Полісся доля Бучі оминула Волинь.

Ми всі обурені і хочемо помсти за геноцид в Бучі, але більшість з нас там ніколи навіть не була. В нас нема щодо Бучі особистих сентиментів. Тому для усвідомлення і наглядності просто уявіть, що війна пішла поганим для України сценарієм і девіанти з 155-ї бригади в березні зайшли не в Бучу, а в умовний Любомль...»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Злий бандерівець. Показати IP 6 Квітня 2022 10:40
Ну тут їм би точно "пиzda" була би!
уважний Показати IP 6 Квітня 2022 10:44
Роз'ясніть ще раз людям, що таке Волинський напрямок, а то промови таких як Д’яченко сіють лише паніку! От по Волинському напрямку, у районі ЧАЄС, ті виродки і зайшли у Бучу. Навіщо фантазувати?
море Показати IP 6 Квітня 2022 11:00
навіщо таке писати,чим тобі Волинь не вийшла
українець Показати IP 6 Квітня 2022 12:37
А це не той Д’яченко який є головним "нацкорпусівцем" Волині? А чому не у Маріуполі, а тут цявкає! "захисничок" тиловий :) Де твій Білєцький, чому не чутно того "хероя"?!
Укр Показати IP 6 Квітня 2022 23:00
Не пишіть дурні преса славнозвісна!!!!! Займайтесь доброю справою вже нарешті!!!! А то пишете казна що. Дух українця ніхто не здолає!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus