USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Генплан Луцька – це добре, але треба домовлятися, – голова Луцької РДА

30 Червня 2009 14:21
Питання погодження меж сільрадами відповідно до нового Генерального плану Луцька «силовим методом не вирішиш». Про це в коментарі «Волинським Новинам» розповів голова Луцької райдержадміністрації Володимир Демчук.



Володимир Демчук розповів: «Будь-який генеральний план (чи це міста, чи це села) – він повинен бути однозначно. Ми націлюємо голів сільських рад, щоб вони розробляли генеральні плани забудови населених пунктів».
 
«Я в селі живу і бачу – якщо йде стихійна забудова, вона нічого доброго не дасть», – додав очільник Луцької РДА.
Він зазначив: «Це питання ми піднімали на сесії районної ради і депутати схвально віднеслися до того, що повинен бути генеральний план забудови і Луцька, і навколишніх сіл. Ми говорили з головами сільрад. Деякі питання, на мою думку, упущені».
 
Володимир Демчук підкреслив, що розумію громади сільських та селищних рад, які навколо Луцька. «Куди подітися людині, в якої є державний акти власності на землю, а цією ділянкою має пролягати дорога?» – поцікавився він.
 
На його думку, треба обов’язково йти до громади, «бо жоден голова сільради одноосібно не прийме рішення про погодження меж». «Очевидно, такі слухання будуть і в Боратині, і в Маяках, і в Гіркій Полонці, і в Липинах, і по Підгайцях», – сказав Володимир Демчук. Таких проблем, що «аж» бути не повинно, – додав пан Демчук.
 
Довідково:
 

Відповідно до затвердженого 22 червня на сесії Луцькради Генплану, площа міста має зрости із 42 -х кілометрів квадратних до 57-ми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus