USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Генпрокуратура запевняє, що зняла з сайту інформацію про хабар Козюри

21 Вересня 2016 16:47
У Гепрокуратурі заявляють, що інформацію про те, що депутат Луцької міської ради за закриття кримінального провадження пропонував працівникові прокуратури хабар, зняли з сайту. Проте, і у Генпрокуратурі, і в прокуратурі Волині досі не повідомили, хто був джерелом такої інформації. Разом з тим, в обласній прокуратурі переконують, що не здійснюють кримінального провадження проти депутата Луцької міської ради щодо пропозиції надання неправомірної вигоди квартирою.

Але, незважаючи на запевнення Генпрокуратури, повідомлення про хабар досі можна знайти на сайті відомства за прямим посиланням.

«Сподіваюсь, що епопея з "Козюрою в кайданах" закінчилась...:). Кримінальної справи проти мене немає. Публікацію на сайті Генпрокуратури зняли, як помилкову», - написав депутат Луцької міської ради Андрій Козюра у Фейсбук сьогодні, 21 вересня.

Нагадаємо, на Гепрокуратура оприлюднила інформацію про те, що «25 серпня депутат Луцької міської ради (ВО "Батьківщина"), представник депутатських комісій з питань містобудування, архітектури, земельних відносин, зарекомендувавши себе представником інтересів низки будівельних компаній, звернувся до начальника відділу прокуратури області з пропозицією надання неправомірної вигоди у вигляді квартири в новому будинку. Таким чином він хотів вирішити питання щодо закриття кримінального провадження стосовно службових осіб відділу державного архітектурно-будівельного контролю Луцької міської ради, управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в області».

Вже наступного дня після того, як повідомлення про хабар оприлюднили на сайті Гепрокуратури, Андрій Козюра, який є головою «архітектурної комісії», та представником від «Батьківщини» у міськраді, зібрав прес-конференцію. Під час якої заявив, що інформація про пропозицію неправомірної вигоди працівнику прокуратури – наклеп.

Натомість у Генеральній прокуратурі досі стверджують, що нічого не знають про інцидент з хабарем. Мовляв, цю інформацію розмістили на сайті відомства на основі матеріалів, наданих прокуратурою Волинської області.

Проте, у відповіді на запит Інформаційного агентства Волинські Новини, прокуратурі Волині, своєю чергою, повідомляє, що не здійснює кримінального провадження щодо депутата Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Ахванасій Показати IP 21 Вересня 2016 17:40
Слава україні слава нації.
Справедливий Показати IP 21 Вересня 2016 18:38
А тепер пора пану Киричуку провести службове розслідування в стінах ввіреної йому установи. Бо коли громада знає більше, ніж прокуратура, то виникають слушні питання. Коли сонце сходить і заходить, то значить комусь так треба .Почекаємо на його реакцію.
Віктор до Справедливий Показати IP 21 Вересня 2016 19:10
Та все там знають... просто Козюрі замість однієї квартири прийшлось три роздати
Андрій К. Показати IP 21 Вересня 2016 18:59
Тепер в прокурорів є не одна квартира, а цілий поверх...
Лучанин Показати IP 21 Вересня 2016 23:51
Відкупилася м**зота !!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus