USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Генштаб - про захоплення в полон українських військових у Дебальцевому

17 Лютого 2015 17:39
Група українських бійців, супроводжуючи військові вантажі в Дебальцевському напрямі, потрапила у засідку та полон до бойовиків.

Про це повідомили у прес-службі Генштабу ЗС України, - повідомляє УНН.

Як стало відомо, група супроводження, до якої входили військові 101 окремої бригади охорони Генштабу ЗС України та 8 окремого полку спеціального призначення, потрапила у засідку.

Бійці під керівництвом лейтенанта Дмитра Кебеча намагалися відбитися, проте після закінчення боєкомплекту та знищення їхнього бронетранспортера російськими найманцями, були захоплені у полон. Згідно з попередніми даними, один з військових важко поранений.

Нагадаємо, російські ЗМІ сьогодні показали захоплених в полон українських солдатів у Дебальцевому, серед інших назвали імена Дмитра Кебеча та Андрія Квятковського.

ЧИТАТИ ЩЕ: РОСІЙСЬКІ ЗМІ ПОКАЗАЛИ ПОЛОНЕНИХ У ДЕБАЛЬЦЕВОМУ БІЙЦІВ ЗСУ. ФОТО

Водночас у відомстві спростували інформацію про масову здачу в полон українських військових і назвали її «фейком для провокування паніки».

Так, виковувач обов’язків речника Генерального штабу ЗСУ Владислав Селезньов заявив, що українські військові не здавались у полон добровільно.

«Добровільної здачі у полон не було. На дебальцевському плацдармі був бій, унаслідок якого наші військові потрапили у полон.

Інформація щодо кількості полонених уточнюється. Наразі організовується робота щодо їх звільнення з полону», — повідомив Селеньов.

З його слів, у Дебальцевому наразі працюють штурмові групи терористів.

«Там працюють штурмові групи артилерії та бронетехніки», — повідомив Селезньов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus