USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Російські ЗМІ показали полонених у Дебальцевому бійців ЗСУ

17 Лютого 2015 15:20
Російські ЗМІ показали захоплених в полон українських солдатів у Дебальцевому. Про це повідомляє lb.ua.

Як повідомив російський телеканал LifeNews полонений солдат Андрій Квятковський, їхній БТР підбили, коли він супроводжував колону військових.

У сюжетах "Лайфньюз" і Першого каналу видно як мінімум шістьох полонених українських солдатів, у тому числі одного тяжкопораненого. Крім Квятковського, називається ім'я та прізвище ще одного полоненого - Дмитра Кебеча.

У сюжеті "Лайфньюз" йдеться про дев'ятьох полонених.



Також у ньому показано ватажка ДНР Олександра Захарченка з бойовиками на тлі залізничних складів у північній частині міста. Судячи з усього, це вантажна станція на вулиці Тельмана.

Нагадаємо, раніше бойовики поширили в мережі відео, де показали двох українських військовополонених, захоплених у полон біля Дебальцевого 9 лютого. На військовому квитку одного з бійців видно запис: Демчук Василь, 1972 р.н., село Матейки Маневицького району Волинської області.

Наразі у Дебальцевому тривають вуличні бої. Бійці батальону Київська Русь просять допомоги. Вони заявляють, що зможуть протриматись без допомоги лише 12 годин, інакше можуть загинути всі. Про це пише журналіст Ольга Германова у Facebook. Як кажуть у батальйоні, серед бійців втрат немає, але є поранені.



Приблизно годину тому, о 14.20, стало відомо, що українська армія потужним ударом знищила велику колону бронетехніки сепаратистів біля Дебальцевого.

P. S.

За станом на 16.02 стало відомо, що бойовики взяли Дебальцеве в повне оточення. Про це повідомив виконувач обов'язків заступника командира 40-го батальйону “Кривбас” Юрій Сенковький,- інформує УНН.

"В районі Дебальцевого не припиняються бої. Терористи продовжують обстрілюювати наші позиції. Реально Дебальцеве дійсно перебуває в котлі. Є "стежинки", якими можна частково пройти невеликими групами, але не колоною", — повідомив Ю.Сенковський.

З його слів, ситуація під Дебальцевим дуже складна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus