USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Гепатит «B» і «C» на Волині підхоплюють в салонах краси

28 Серпня 2017 10:24
Зараження гепатитом груп «B» і «C» в області відбувається через неефективне знезараження медінстурментів та інструментів у салонах краси, повідомляють волинські епідеміологи.

Про це йшлося під час оперативної наради голови облдержадміністрації 28-го серпня. ­­

«Щодо гострих гепатитів «B» і «C», то наші перевірки показали, що причини, зокрема, косметологічні, медичні та стоматологічні втручання. На жаль, власниками салонів краси не забезпечено дотримання дезінфекційного режиму й є ризики подальшого поширення інфекцій. Нас це турбує»,- доповіла в.о. директора державної установи «Волинський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» Наталія Янко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
анна Показати IP 28 Серпня 2017 11:15
жінки та дівчата! татуаж повік в луцьких салонах-це 100 відсотковий гепатит
бррр Показати IP 28 Серпня 2017 12:13
Це вона напевно про салон краси, що на кольці біля глобуса, в тому самому домі де лабалаторія Лакмус. Пора заключати угоду з фірмою Янко ТОВ "Науково......." на дератизацію, стерильність , бак посів. Її це турбує.... Нехай назве хоч один доказаний випадок інфікування гепатитом в салонах краси... Раніше вона прилічно збирала дань,а тепер хоче лякати. Показує свою доцільність перед Гунчиком. Пора на пенсію ...... шановна борець з гризунами, комахами та ішною швалю. Або повертайтесь до стахування клієнтів .......
Андрій Показати IP 28 Серпня 2017 12:55
а що ви хочете якщо більльшість стоматологій працюють без ліцензій та будь якого стрерилізаційного обладнання (тільки замочують)... Вам адреси підказати чи Пані Янко свою __ підніме і почне щось робити а не лише констатувати факт проблеми?????
Просто мама Показати IP 28 Серпня 2017 14:09
Знаю випадок, коли майстер манікюру хвора на туберкульоз працювала в одному з крутих салонів.
Лучанка Показати IP 28 Серпня 2017 23:01
Шановні! проблема реально існує в місті! Пані Янко цілком права! біда наша в тому, що відсутній контроль в перукарнях зі сторони санепідемстанції ! засоби для знезараження - відсутні і отримати бомбу повільної дії, на жаль, реально!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus