USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Геріатричним закладам Волині передали великодні гостинці

14 Квітня 2017 12:44
У кожному із районів – Камінь-Каширському, Ківерцівському, Маневицькому, Любешівському, є заклади для самотніх літніх людей. У більшості з них родинні традиційні святкування в минулому, і Великдень, передусім, - спогади. Напередодні свята їх з гостинцями провідали помічники народного депутата України Ірини Констанкевич та працівники районного представництва Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», йдеться на сайті Ірини Констанкевич.

Геріатричний інтернат Старого Чорторийська Маневицького району з гостинцями до свята відвідали помічник-консультант народного депутата Олександр Самчук.

В інтернаті зараз 37 підопічних. Гостей вони не чекали, та зраділи. Відвідувачі закладу отримали позитивних вражень не менше.

«Емоції переповнюють. Давно не бачив настільки щирих, добрих та відкритих людей. Кілька годин спілкування принесли величезне задоволення та море позитиву. Можу з упевненістю сказати, що в мене з'явилися нові друзі, які чекають наступної зустрічі. Все, чого не вистачає цим людям - звичайна людська турбота та просте спілкування», - пише на своїй сторінці у Фейсбуці помічник-консультант Ірини Констанкевич в Маневичах Олександр Самчук.
У пакунках зібрали скромні подарунки: великодню здобу – паски, цукерки, печиво, фрукти. Проте найбільше старенькі тішилися тому, що про них згалади напередодні Великодня.
У Камені-Каширському тих, кого осиротила старість, відвідали помічник-консультант народного депутата Світлана Сидорук разом з директором місцевого територіального центру Петром Новосадом, керівником штабу районної організації партії "Українське об"єднання патріотів - УКРОП" Юрієм Дмитруком.

«Світлі, але задумливі очі сяяли радістю, інколи росилися сльозою, - каже Світлана Сидорук. - Христос воскресне для усіх, любов Христа безмежна і бездонна. Хочеться подякувати тим людям, які щоденно доглядають одиноку старість».

Смачні подарунки з теплими словами привітань передавали від народної обраниці Сергій Неймарк у Любешівському районі та Лариса Понєдєльник у с.Тростянець Ківерцівського району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus