USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У волинському селі з'явився «острівок дитинства»

26 Жовтня 2018 21:01
Для дітей, які проживають у селі Череваха Маневицького району, 23 жовтня відбулося справжнє свято – відкриття дитячого ігрового майданчика, встановлення якого стало завершальним цього року і на який так чекали дітлахи. Реалізація проекту стала можливою завдяки спільній ініціативі місцевої громади та Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Приїхала привітати селян, а також їх дітлахів і народний депутат Ірина Констанкевич, повідомили на сайті нардепа.

«Засновник фонду «Тільки разом», голова Волинської обласної ради Ігор Палиця переконаний, що для дітей у нашій країні повинні бути створені належні умови їхнього розвитку, необхідно відкривати нові дошкільні заклади освіти, облаштовувати дитячі та спортивні майданчики, забезпечувати можливості для розвитку, бо лише вкладаючи в дітей, Україна може бути сильною європейською державою, яка матиме майбутнє», - зауважила нардеп.

Подякувати за такий чудовий, казковий, довгоочікуваний подарунок прийшла малеча, батьки, педагогічний колектив школи, а маленькі жителі села вмить заполонили острівок розваг.

Справжній святковий настрій дітям дарували казкові герої відомих мультфільмів та цікава розважальна програма.

Закінчилося урочисте відкриття дитячого ігрового майданчика, дорослі повернулися до справ, а на самому майданчику продовжувалося свято: лунав дитячий сміх, продовжувались ігри та розваги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus