USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Герман назвала дії міліції «великим глупством»

24 Січня 2011 08:13
Заступник глави адміністрації президента Ганна Герман запевняє, що влада не чинить тиску на письменників і журналістів для того, що посіяти страх в суспільстві.

«Я абсолютно спростовую такі твердження. Я би говорила тут про кілька окремих випадків... Ті випадки, коли написав листа депутат до Генпрокуратури на письменницю, бо йому не сподобалось щось в її книжці і те, що міліція пішла з тим розбиратися, велике глупство", - заявила вона в ефірі 5 каналу, пише Українська правда.

«Це дуже шкодить і президенту, і владі, і всім тим реформам, які ми робимо», - додала чиновник.

«Ми маємо міліціонерів яких маємо. Як казав відомий негативний персонаж в політиці: «Інших письменників для вас у нас нема». На жаль, у нас інших міліціонерів для наших письменників немає. Але їх треба виховувати, тих міліціонерів, їх треба вирощувати, їх треба вчити. І я вважаю, що це була величезна помилка», - заявила Герман.

«Величезна помилка також була, коли прийшли обшукувати дівчинку, журналістку-блогера, через те, що вона начеб-то щось там мала, якісь відомості про якісь вибухи», - зазначила вона, маючи на увазі обшук у Олени Білозерської .

Заступник глави адміністрації уточнила: «Розумію, що у міліції є своя робота, але крім роботи міліція повинна мати ще голову».

«І якщо міліція не буде мати голови і олії в голові, то вона принесе президенту велику шкоду. І я думаю, президент України дуже серйозно проаналізує ці окремі випадки. Він вже, я знаю, мав дуже серйозну розмову із зверхниками правоохоронних органів на цю тему. І я думаю, що такі випадки в Україні повторюватися не будуть», - зазначила Герман.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Літератор Показати IP 24 Січня 2011 08:41
Пам"ятаєте принцип роботи хорошого і поганого поліцейського? Отож-бо й воно. Міліцію вона засуджує, блін

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus