USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Герман назвала Корчинського мародером через вінок

22 Травня 2010 16:06
Заступник глави адміністрації Президента Ганна Герман назвала «мародерами» активістів «Братства», які «вкрали вінок з могили Невідомого солдата», що впав на Віктора Януковича під час візиту Президента Росії 17 травня.

Про це Герман заявила УНІАН.

Герман засуджує ініціативу партії «Братство» провести аукціон, на який буде виставлено вінок.

«В Україні сталася безпрецедентна подія – члени організації «Братство» вкрали вінок з Могили Невідомого солдата. І пробують робити на цьому ганебний чорний піар. Це абсолютно неприйнятні методи політичної боротьби. Це ганебний чин», - наголосила вона.

«Це, прямо кажучи, мародерство, яке викликає обурення і сором за тих людей, які знущаються над пам’яттю загиблих у Великій Вітчизняній війні. Суспільство повинно дати відповідну оцінку таким діям опозиції», - також заявила Герман.

27 травня партія «Братство» проведе аукціон, на який буде виставлено вінок, що впав на Президента України біля могили Невідомого солдата 17 травня під час візиту до Києва Президента РФ Дмитра Медвєдєва.

Лідер «Братства» Дмитро Корчинський розповів, що вінок принесли в партію «якісь хлопці, так би мовити ті, що співчувають».

«Вони притягнули його прямо з-під пам’ятника, і принесли до нас», - зауважив він.

Корчинський не вбачає в таких діях підстав для адміністративного чи кримінального переслідування цих людей.

«Вінки завжди прибирають комунальні служби за деякий час», - додав він.

Крім того, лідер «Братства» розповів, що кошти, отримані від продажу вінка, підуть на захист політв’язнів.

Як пише «Українська правда», відео Януковича з вінком побило всі рекорди українського інтернету. Лише за перші 18 годин на сайті YouTube відео отримало понад 700 тисяч переглядів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus