USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Герметизація тріщин і оновлення розмітки: в Луцьку запланували дорожні роботи

27 Серпня 2022 22:28
У Луцьку здійснять ремонт вулично-дорожньої мережі: герметизують тріщини в асфальтобетонному покритті й оновлять горизонтальну розмітку.

Тендери на ці роботи оголосив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради. Пропозиції від учасників прийматимуть до 5 вересня. Аукціони розпочнуться 6 вересня.

Ідеться про два тендери:

- на поточний ремонт вулично-дорожньої мережі (герметизація тріщин в асфальтобетонному покритті), очікуваною вартістю 690 тисяч гривень;

- на послуги з утримання вулично-шляхової мережі: нанесення або відновлення горизонтальної розмітки двокомпонентним пластиком (очікувана вартість – 310 тисяч гривень).

Герметизацію тріщин і швів цементобетонного та асфальтобетонного покриття, відповідно до технічного завдання, проводитимуть мастикою гарячого застосування плавильно-заливальною машиною без закладання поліуретанового шнура.

Роботи здійснюватимуть на одній половині проїзної частини дороги з рухом транспорту по другій половині.

Ці роботи мають виконувати до 31 грудня 2022 року. Гарантія на них становитиме два роки.

Натомість горизонтальну дорожню розмітку наноситимуть холодним пластиком із використанням маркувальної машини. Холодний двокомпонентний пластик має бути європейської якості, виготовлений за технологіями провідних європейських виробників.

Окрім того, роботи включатимуть видалення наявної дорожньої розмітки, влаштованої пластиком холодного нанесення.

Для якісного нанесення дорожньої розмітки підрядник повинен мати в наявності комплект необхідних дорожніх знаків та достатню кількість дорожніх конусів для встановлення їх у місцях проведення робіт.

Оновлення розмітки в місті мають закінчити до 31 жовтня поточного року.

Нагадаємо, в Луцьку також планують відремонтувати вулицю Балакірєва (мікрорайон Дубнівський), вулицю Гордіюк (40-й квартал) та проспект Відродження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вал Показати IP 27 Серпня 2022 23:32
Розмітка до весни 2023?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus