USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Герою Харитонюку відкрили пам'ятну дошку на Волині

3 Листопада 2015 11:46
Меморіальну дошку загиблому в АТО солдату ЗСУ Віталію Харитонюку відкрили у приміщенні школи села Четвертня.

Захід відбувся вчора, 2 листопада, ‒ йдеться на сторінці Автомайдану України в мережі.

Віталій Харитонюк загинув в танковому бою 9-го лютого цього року під селом Логвинове, що біля Дебальцевого. До слова, вчора Герою виповнилось би 20 років...

Щоб вшанувати пам'ять загиблого Героя, вирішили встановити всередині будівлі школи меморіальну дошку. На церемонії відкриття були присутні близькі та родичі, друзі і однокласники, представники влади, односельчани і учні школи.

"Ваш односельчанин, однокласник, син, учень став Героєм, якого ви маєте пам’ятати завжди. Говорять: "Ми живі поки про нас існує пам’ять." Пам’ятайте про нього. Цей Герой загинув за нас всіх. Він захистив нас!", - сказав у своїй промові автомайданівець Дмитро Василенко.

"Жодна незалежність не дається без крові, на жаль, це кров наших друзів, близьких, знайомих. Цінуйте цю незалежність", - закликав керівник Автомайдану України Андрій Попик.

"Ми всі не вірили до останнього доки Вітю не привезли в село. Не стало частинки нас. Він для нас був хорошим другом, завжди був життєрадісним, любив історію. Ми завжди будемо пам’ятати його. Він - наш Герой!",- розповіла однокласниця загиблого Юлія Войтюк.

Сподіваємось, що ця меморіальна дошка буде нагадувати всім поколінням про героїчний вчинок, а пам'ять про героя України на завжди залишиться в серцях людей.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus