USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Герой-десантник з Волині, якого врятували французькі хірурги, одружився

3 Жовтня 2016 13:40
У Камені-Каширському цими вихідними одружився волинський десантник, важкопоранений на сході Украни Герой Анатолій Устимюк. Розділити щастя із його обраницею Катериною Фіц прийшло понад 250 рідних та близьких людей. Серед них – і волинські волонтери.

Про щасливу подію у родині Устимюків на своїй сторінці у Фейсбук опублікувала Наталія Попова.

«Одружується Толя Устимюк- наш Герой-десантник 80 ОМБР, і Катруся Фіц- прекрасна і вірна волиняночка! Розділити щастя з молодими та іх сім'єю прийшли понад 250 рідних та близьких людей.

Таїнство вінчання, урочиста церемонія розпису, щирі вітальні слова гостей і подарунки. Нагадаю, що Толя отримав квартиру в Луцьку від держави як Герой АТО, тож в подарунки були тематичні-гості допомогли облаштувати нове гніздечко молодят))! Наплакались всі- і від щастя, і від сумних спогадів», - йдеться у дописі.
Нагадаємо, Анатолій Устимюк десантник 80-ї окремої аеромобільної бригади Львівської області, уродженець Раків-Лісу Камінь-Каширського району.У зону АТО потрапив у квітні 2014-го року, а 27 червня отримав тяжке поранення під час боїв з терористами у Слов’янську. Виникла велика небезпека втратити ногу. На щастя, волонтерам вдалося назбирати необхідну для операції суму грошей і військового відправили на лікування в Францію, де хлопця успішно прооперували.

У липні 2016 року учаснику антитерористичної операції Анатолію Устимюку, який внаслідок поранення отримав інвалідність ІІ групи, вручили ключі від квартири у новобудові у Луцьку.

«Мама Наталя і тато Ростислав просять ще раз подякувати всім людям з усіх куточків світу, хто в 2014 році долучився до спасіння Толіка після важкого поранення. "Я дуже вдячна всім, хто розділив з нами біду… Щиро прошу розділити з моєю сім'єю і це свято!"- були першими словами пані Наталі. Тож, передаю уклін і привіт перш за все OliaChuiko, AnnaGvozdiar, Наталья Юсупова, Наталья Воронкова, Ирина Солошенко, InnaTkachova, YulianaLytvynenko, LiudmylaPopenko,DmytroAtamanyuk, AnnaZharova, MarinaNedogibchenko, YakymchukUlyana і всім-всім , хто допомагав Толі у київському шпиталі, в організації відправки до Франціі на лікування та операцію, тим людям, які в Парижі змогли прийняти як рідних, тим, хто допоміг зібрати кошти... Всім, хто допомагає і сьогодні з реабілітацією і навчанням... Щастя вам, здоров'я і миру - від сім’ї Устимюків та від мене особисто!», - пише Наталія Попова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анна Показати IP 3 Жовтня 2016 15:56
Наталією Ариванюк, я захоплююся. Справжня жінка з великої букви. ЇЇ допомога військовим дуже вагома не просто на словах.
ми Показати IP 3 Жовтня 2016 16:49
вітаємо молоде подружжя! кохання і щастя
Анонім Показати IP 3 Жовтня 2016 19:52
Дуже гарна пара. Любові і здоров"я
Наталія Показати IP 3 Жовтня 2016 20:00
Весільний танок молодят дорогого коштує! Бажаю тільки щастя, любові і залишатись такими ж чуттєвими і щасливими, як в цей день)
Наталія. Показати IP 4 Жовтня 2016 22:07
Щастя Вам і гарних діточок!!!
Сергій Карпік Показати IP 14 Жовтня 2016 11:59
Вітаю Толіка з одруженям діток і все що він бажає

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus