USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині діти Героїв АТО отримують безплатне репетиторство

15 Лютого 2016 09:43
Клавдія Савчук виховала не одне покоління волинських дітей. Тривалий час вона була завідувачем Ковельського ДНЗ «Світлячок». А тепер жінка об’єднала педагогів-пенсіонерів Ковеля в ГО «Ветерани педагогічної праці «Час і думка». Громадська організація з-поміж іншого опікується дітками Героїв неоголошеної війни. І вже є перші позитивні результати - 9 дітей шкільного віку наших Героїв вже отримують безкоштовне репетиторство шляхом додаткових занять з вчителями 10 та 6 шкіл Ковеля та з вчителями села Вербка.

Про це на сторінці Ковельського центру допомоги 51 ОМБр у мережі Фейсбук написала Наталія Попова.

«Клавдія Анатоліївна зібрала дружин загиблих в АТО ковельчан і з кожною по кожній дитині з’ясувала потреби і проблеми щодо навчання. І вже є конкретний результат! На сьогодні ділимося радісною новиною, що 9 дітей шкільного віку наших Героїв вже отримують безкоштовне репетиторство шляхом додаткових занять з вчителями 10 та 6 шкіл міста Ковеля та з вчителями села Вербка. Це діти наших Героїв - Олександра Артемука, Анатолія Шиліка, ОлександраЯрмолюка, Олексія Тарасюка, Романа Данилевича, Андрія Задорожого... Діточки із задоволенням підтягають шкільні предмети, а у мам – «не страчені нерви»)) та трохи вільного часу!», - пише Наталія Попова.

Крім того, Клавдія Анатоліївна реалізувала ще один проект щодо оздоровлення малечі. 17 дітей учасників АТО та пораненого майданівця займаються плаванням в оздоровчих групах в басейні ДЮСШ.

«Жодна сім’я не заплатила за плавання жодної копійчини- пані Савчук знайшла благодійників-спонсорів! Клавдія Анатоліївна просить подякувати ковельським підприємцям, які з радістю підтримали її ініціативу і повністу сплатили рахунки за 17 діточок до самого літа! Тож, від нас всіх щирі побажання багополуччя підприємствам меценатів Петрук М.Р. (фірма «Нуга-бест», Демчук М.Р. (магазин «День і Ніч»), Кисіль М.Н. (магазин «Декор»), Майданець Н.І., Волинчук В.В. (МПП «Інвест-Буд»), Сторожук С.Ф. (ресторан «Оранж»), Конащук В.В. (кафе «Любисток»), Чеснюк Л.І. (готельний комплекс «Наше місто»)», - йдеться у повідомленні Центру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 15 Лютого 2016 10:53
Репетиторство у своїй школі взагалі то хабаристичний маразм, куди яйцегогловий дивиться сніданки школярам заборонив, а репетиторство у своїй школі ні
анонім Показати IP 15 Лютого 2016 15:49
Респект! дуже гарна і потрібна справа для дітей, які втратили батька на цій війні. Молодці ковельські пенсіонери! було б добре, щоб і в інших містах так було

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus