USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Герої, які визволяли Лисичанськ – бійці 51 ОМБ

17 Жовтня 2014 13:25
В боях за міста Луганщини волинські бійці показали себе достойними воїнами.

Про це розповіла колишня виконувач обов’язків голови Луганської ОДА Ірина Верігіна під час прес-конференції в Луцьку сьогодні, 17 жовтня.

Вона переконувала, що прибула на Волинь, аби подякувати волинянам за допомогу, яку вони надавали для Луганської та Донецької областей.

«Нас об’єднала війна. Ми всі українці. Мені завжди хотілося подякувати матерям бійців 51-ї бригади і сказати, що їхні діти - справжні герої, патріоти, як і вистояли під обстрілом ГРАДІВ», - зауважила вона.

Відтак, волинські бійці з 51 ОМБ достойно показали себе під час бойових дій на Луганщині. І про це не можна мовчати. Саме волиняни звільняли місто Лисичанськ.

«Хлопці вели себе дуже достойно. Коли до них підійшли і спитали, що може вас погодувати треба, то вони відповіли: «Давайте підемо до місцевого населення і будемо кормити їх разом». Щоб ми показали, що ми прийшли до них з любов’ю, що не ми руйнували міста Луганщини і Донеччини. Я не могла не подякувати матерям, які віддали своїх синів на захист Луганщини», - додала вона.

Відтак, у неї є питання до генералів, до командування. Мовляв, саме вони повинні були зробити так, щоб українська армія, добровольчі батальйони і міліціонери воювали разом. Тож потрібна була ставка головнокомандувача.

А ось Закон Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей, Ірина Верігіна вважає просто зрадою. Мовляв, це зрада і місцевого населення, і тих, хто поклав життя на Луганщині. Зі слів Ірини Верігіної на цій «особливій» території залишається немало патріотів, яких «здали».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus